Hotel De Bilderberg FAQ

  • Inchecken vanaf 16.00 uur

  • Uitchecken tot 11.00 uur

  • Huisdieren toegestaan - € 25 per nacht

  • Mindervaliden kamers beschikbaar

  • Fietshuur beschikbaar

  • Gratis parkeren

Inchecken en uitchecken

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Bij Hotel De Bilderberg kunt u vanaf 16.00 uur inchecken. Eerder aankomen is uiteraard mogelijk. Wanneer uw kamer nog niet gereed is, kunnen wij de bagage voor u opslaan. Uw reservering is gegarandeerd tot 18.00 uur op de dag van aankomst. Indien u later aankomt, ontvangen wij hier graag een melding van zodat uw kamer niet vrij gegeven wordt voor nieuwe reserveringen.

TOT HOE LAAT KAN IK UITCHECKEN?

U kunt tot 11.00 uur van uw kamer gebruik maken. Wilt u later uitchecken? Dan is dat mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten. Neem hiervoor contact op met het hotel.

Parkeren en bereikbaarheid

IS HET MOGELIJK OM BIJ HET HOTEL TE PARKEREN?

Parkeren doet u gratis op het parkeerterrein naast het hotel.

HEEFT HET HOTEL EEN OPLAADPUNT VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S?

Hotel De Bilderberg beschikt over 4 laadpalen voor elektrische voertuigen.

IS HET HOTEL MAKKELIJK TE BEREIKEN MET HET OPENBAAR VERVOER?

Vanaf Station Arnhem Centraal pakt u bus 352 richting Wageningen. U stapt uit bij de halte 'Wolfhezerweg'. Vanaf deze halte is het 7 minuten lopen naar Hotel De Bilderberg. Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem voert u dan bij straatnaam 'Bredelaan' in i.p.v. 'Utrechtseweg 261'. 

Plan uw route

Fitness en wellness

Fitness

Als gast van Hotel De Bilderberg kunt u gratis gebruik maken van onze fitnessruimte, hier vindt u onder andere een loopband, crosstrainer en gewichten. De fitnessruimte is geopend van 07.00 uur tot 23.00 uur.

Zwembad en sauna

Hotel De Bilderberg beschikt over een zwembad en sauna. Als gast van het hotel kunt u gratis gebruik maken van het binnenzwembad. Het zwembad is dagelijks geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur. Onze sauna is ook dagelijks geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur. Badkleding is verplicht in het zwembad en in de sauna.

Kinderen

Is het hotel geschikt voor families?

Ja, kinderen zijn in Hotel De Bilderberg meer dan welkom. Kinderen mogen zelf inchecken, ontvangen een cadeautje op de kamer, en kunnen een speurtocht door het hotel volgen. Daarnaast is er een speciale kindermenukaart. Lees meer.

BESCHIKT HET HOTEL OVER FAMILIEKAMERS?

Ja, Hotel De Bilderberg beschikt over een Junior Suite waar het mogelijk is maximaal 2 extra (kinder)bedden te plaatsen. In de overige kamers kan er doorgaans maximaal 1 (kinder)bed worden geplaatst (tegen betaling).

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?

Bij een overnachting met ontbijt verblijven kinderen tot en met 11 jaar gratis. U betaalt dan alleen voor de eventuele kosten van het bijzetten van een (extra) kinderbed. Bij arrangementen met diner of andere extra's betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Mijn reservering

Hoe kan ik reserveren?

U maakt uw reservering eenvoudig online. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan naar +31 (0)26 339 63 33 of mail naar bilderberg@bilderberg.nl. U ontvangt een bevestiging per e-mail. U betaalt bij aankomst in het hotel (met uitzondering van het voordeeltarief, waarbij vooraf een creditcard garantie wordt gevraagd).

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Uw reservering online wijzigen is mogelijk. In de ontvangen e-mail met uw reserveringsbevestiging kunt u onderaan het kopje 'reservering wijzigen' vinden. Wanneer u hier op klikt, komt u in de reserveerstraat om zo uw reservering aan te passen. Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk per e-mail of telefoon.

Hoe is de totaalprijs van mijn reservering opgebouwd?

De totaalprijs van uw reservering bestaat uit uw verblijfskosten, service charge en toeristenbelasting. De service charge geldt voor personen vanaf 12 jaar en is een standaardbedrag van € 2,90 per persoon per nacht. De toeristenbelasting wordt bepaald door de gemeente en is hierdoor per hotel verschillend.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Het is mogelijk uw verblijf bij Hotel De Bilderberg kosteloos te annuleren tot 18.00 uur voor de dag van aankomst. Na dit tijdstip, of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100 procent van de eerste overnachting of het arrangement belast op uw creditcard. Dit is niet geldig bij het voordeeltarief.

Wat houdt de beste prijsgarantie in?

Vergelijken hoeft niet meer, via de website van Bilderberg ontvangt u de beste prijs voor uw hotelovernachting én krijgt u korting op het uitgebreide ontbijt van Bilderberg. Bovendien heeft u keuze uit álle kamertypes die beschikbaar zijn in het hotel. Kies bijvoorbeeld voor een deluxe hotelkamer, junior suite of bilderberg suite.

Overige vragen

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden zijn welkom bij Hotel De Bilderberg voor € 25 per nacht. U kunt maximaal 1 hond per kamer meenemen. Honden zijn alleen welkom in onze comfort kamers en zijn niet toegestaan in de restaurants. Wij vragen u om een bench mee te nemen.

Heeft u kamers voor mindervaliden?

Hotel De Bilderberg beschikt over een lift waardoor het hotel goed bereikbaar is voor mindervaliden. Ook beschikt het hotel over speciale mindervalide kamers, die geen drempels kent, brede deurposten heeft en beschikt over een aangepaste douche met kruk en handgrepen, een aangepast toilet en wastafel die verlaagd is. Neem hiervoor contact op met de receptie van het hotel.

ZIJN BIJZONDERE WENSEN MOGELIJK?

Omdat wij graag al onze gasten willen laten genieten, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen en/of eisen. Wanneer u vooraf aan uw verblijf uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij u vertellen wat mogelijk is.

Zijn de terrassen geopend?

Het terras van Hotel de Bilderberg is geopend tussen 08.00 en 22.00 uur. Aangezien het openen van het terras afhankelijk is van het weer, kunt u enkel op de dag zelf een tafel reserveren voor die dag. Het ontbijt wordt uitgeserveerd aan tafel op het terras. Blijft u bij ons dineren? Dan kunt u bij check-in aangeven of we u mogen verwelkomen op het terras of in het restaurant. Gelieve er rekening mee te houden dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Wat zijn de tijden voor ontbijt, lunch en diner?

U kunt ontbijten in ons restaurant, doordeweeks van 06.30 uur tot 10.00 uur en in het weekend en tijdens schoolvakanties van 07.00 uur tot 10.30 uur. Lunchen kan doordeweeks en in het weekend van 12.00 uur tot 16.00 uur. Voor de lunch heeft u de keuze om een lunchbox 'to go' mee te nemen. In het Frans-Amerikaanse restaurant Julia's Kitchen kunt u doordeweeks en in het weekend dineren van 18.00 uur tot 21.30 uur. 

Beschikken de hotelkamers over een airco?

Hotel De Bilderberg beschikt over 146 kamers, waarvan 39 kamers met airco verdeeld over de Superior kamers en Junior Suites.

Kan ik een fiets huren?

Het is mogelijk om fietsen te huren bij het hotel. De kosten hiervoor bedragen € 15 per dag per fiets. Ook zijn er elektrische fietsen te huur voor € 27,50 per fiets per dag. Wij raden u aan om vooraf te reserveren via de receptie of bij het maken van uw reservering.

Heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische fietsen?

Hotel De Bilderberg beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen in de overdekte fietsenstalling.

Heeft het hotel een fietsenstalling?

Hotel De Bilderberg beschikt over een overdekte fietsenstalling met slot en oplaadpunt voor e-bikes.

Wat is het saldo van mijn cadeaucard?

Check het saldo van uw Bilderberg Cadeaucard en verzilver deze voor bijvoorbeeld een heerlijk diner of een overnachting bij één van onze hotels. Het saldo kunt u hier checken.

Waar kan ik mijn cadeaucard besteden?

De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels, restaurants en Wellness Centres van Bilderberg. Het is niet mogelijk om reserveringen waar vooraf een creditcard betaling wordt vereist te voldoen met de Cadeaucard.

Accepteert het hotel ook landelijke cadeaukaarten?

Dit is per hotel verschillend. Hotel De Bilderberg accepteert geen landelijke cadeaukaarten. 

Heeft u een andere vraag?

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Onze chatbot Ada helpt u graag verder! Ze geeft altijd direct antwoord en kan u dag en nacht helpen.

  • Direct geautomatiseerde antwoorden op uw vragen
  • Dag en nacht beschikbaar
  • Snel en duidelijk

Stel een vraag

Contact

Hotel De Bilderberg
Utrechtseweg 261
6862 AK Oosterbeek
Telefoon: +31 (0)26 339 63 33 
E-mail: bilderberg@bilderberg.nl