Hotel De Bilderberg FAQ

  • Inchecken vanaf 16.00 uur

  • Uitchecken tot 11.00 uur

  • Honden toegestaan - € 35 per nacht

  • Mindervaliden kamers beschikbaar

  • Fietshuur beschikbaar

  • Gratis parkeren

Inchecken en uitchecken

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Bij Hotel De Bilderberg kunt u vanaf 16.00 uur inchecken. Eerder aankomen is uiteraard mogelijk. Wanneer uw kamer nog niet gereed is, kunnen wij de bagage voor u opslaan. Uw reservering is gegarandeerd tot 18.00 uur op de dag van aankomst. Indien u later aankomt, ontvangen wij hier graag een melding van zodat uw kamer niet vrij gegeven wordt voor nieuwe reserveringen.

TOT HOE LAAT KAN IK UITCHECKEN?

U kunt tot 11.00 uur van uw kamer gebruik maken. Wilt u later uitchecken? Dan is dat mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten. Neem hiervoor contact op met het hotel.

Parkeren en bereikbaarheid

IS HET MOGELIJK OM BIJ HET HOTEL TE PARKEREN?

Parkeren doet u gratis op het parkeerterrein naast het hotel.

 

 

 

HEEFT HET HOTEL EEN OPLAADPUNT VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S?

Hotel De Bilderberg beschikt over 8 laadpalen voor elektrische voertuigen.

IS HET HOTEL MAKKELIJK TE BEREIKEN MET HET OPENBAAR VERVOER?

Vanaf Station Arnhem Centraal pakt u bus 352 richting Wageningen. U stapt uit bij de halte 'Wolfhezerweg'. Vanaf deze halte is het 7 minuten lopen naar Hotel De Bilderberg. Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem voert u dan bij straatnaam 'Bredelaan' in i.p.v. 'Utrechtseweg 261'. 

Plan uw route

Fitness en wellness

Fitness

Als gast van Hotel De Bilderberg kunt u gratis gebruik maken van onze fitnessruimte, hier vindt u onder andere een loopband, crosstrainer en gewichten. De fitnessruimte is geopend van 07.00 uur tot 23.00 uur.

Zwembad, sauna en turks stoombad

Hotel De Bilderberg beschikt over een zwembad, sauna en een turks stoombad. Als gast van het hotel kunt u gratis gebruik maken van het binnenzwembad. Het zwembad, de sauna en het turks stoombad zijn dagelijks geopend van 07.00 uur tot 23.00 uur. Badkleding is verplicht in het zwembad, de sauna en het turks stoombad.

Kinderen

Is het hotel geschikt voor families?

Ja, kinderen zijn in Hotel De Bilderberg meer dan welkom. Kinderen mogen zelf inchecken en ontvangen een cadeautje op de kamer. Daarnaast is er een speciale kindermenukaart. Lees meer.

BESCHIKT HET HOTEL OVER FAMILIEKAMERS?

Ja, Hotel De Bilderberg beschikt over een Junior Suite waar het mogelijk is maximaal 2 extra (kinder)bedden te plaatsen. In de overige kamers kan er doorgaans maximaal 1 (kinder)bed worden geplaatst (tegen betaling).

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?

Voor kinderen wordt er een speciaal tarief berekend. U betaalt wel voor de eventuele kosten van het bijzetten van een (extra) kinderbed. Bij arrangementen met diner of andere extra's betaalt u voor kinderen ook een gereduceerd tarief. 

Mijn reservering

Hoe kan ik reserveren?

U maakt uw reservering eenvoudig online. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan naar +31 (0)26 339 63 33 of mail naar bilderberg@bilderberg.nl. U ontvangt een bevestiging per e-mail. U betaalt bij aankomst in het hotel (met uitzondering van het voordeeltarief, waarbij vooraf een creditcard garantie wordt gevraagd).

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Uw reservering online wijzigen is mogelijk. In de ontvangen e-mail met uw reserveringsbevestiging kunt u onderaan het kopje 'reservering wijzigen' vinden. Wanneer u hier op klikt, komt u in de reserveerstraat om zo uw reservering aan te passen. Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk per e-mail of telefoon.

Hoe is de totaalprijs van mijn reservering opgebouwd?

De totaalprijs van uw reservering bestaat uit uw verblijfskosten, service charge en toeristenbelasting. De service charge geldt voor personen vanaf 12 jaar en is een standaardbedrag van € 3,75 per persoon per nacht. De toeristenbelasting wordt bepaald door de gemeente en is hierdoor per hotel verschillend.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Het is mogelijk uw verblijf bij Hotel De Bilderberg kosteloos te annuleren tot 18.00 uur voor de dag van aankomst. Na dit tijdstip, of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100 procent van de eerste overnachting of het arrangement belast op uw creditcard. Dit is niet geldig bij het voordeeltarief.

Wat houdt de beste prijsgarantie in?

Vergelijken hoeft niet meer, via de website van Bilderberg ontvangt u de beste prijs voor uw hotelovernachting én krijgt u korting op het uitgebreide ontbijt van Bilderberg. Bovendien heeft u keuze uit álle kamertypes die beschikbaar zijn in het hotel. Kies bijvoorbeeld voor een deluxe hotelkamer, junior suite of bilderberg suite.

Zakelijk verblijf

KAN MIJN FACTUUR OP NAAM VAN HET BEDRIJF WORDEN GEZET?

Het is mogelijk om de factuur van uw verblijf op naam van het bedrijf te zetten. Wij vragen u dit aan te geven bij het maken van de reservering. Maakt u niet zelf de reservering? Dan vragen wij u om dit door te geven bij aankomst in het hotel.

IS ER EEN LOYALITEITSPROGRAMMA VOOR ZAKELIJKE GASTEN?

Er is geen loyaliteitsprogramma voor zakelijke gasten.

HOEVEEL VERGADERRUIMTES ZIJN ER IN HOTEL DE BILDERBERG?

Hotel De Bilderberg beschikt over verschillende vergaderruimtes, waarvan de grootste 160 vierkante meter is. Bekijk hier ons capaciteitsoverzicht met de mogelijke opstellingen per vergaderruimte. Wilt u verder lezen over meetings en events bij Hotel De Bilderberg? U leest er alles over via onderstaande link.

Meer informatie

KAN IK EEN BIJEENKOMST ORGANISEREN BIJ JULLIE?

Wat leuk dat u een meeting of evenement wilt organiseren! Via deze pagina kunt u uw wensen aangeven. Aansluitend ontvangt u van ons een offerte.

IS HET MOGELIJK OM IETS TE PRINTEN OF SCANNEN?

Op verzoek kan de receptie altijd documenten voor u printen of scannen. Bij grote aantallen worden kosten berekend.

WAT IS ER AANWEZIG IN EEN VERGADERRUIMTE?

In een vergaderruimte treft u standaard: twee flip-overs, een beamer met scherm en een conferentiebox. In de conferentiebox vindt u handige items voor tijdens de meeting: post-its, stiften, naambordjes, kladpapier en meer.

IS ER AIRCO AANWEZIG IN DE VERGADERRUIMTE?

In de vergaderruimtes van Hotel De Bilderberg, exclusief de break-out rooms, is airconditioning aanwezig. 

WAT IS ER AANWEZIG OP EEN HOTELKAMER?

Onze kamers zijn standaard uitgerust met een werkplek, televisie, telefoon en gratis wifi. Onze luxere kamers beschikken over andere faciliteiten. Bekijk deze hier.

Overige vragen

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden zijn welkom bij Hotel De Bilderberg voor € 35 per nacht. U mag maximaal twee honden meenemen. Honden zijn alleen welkom in onze comfort kamers en zijn niet toegestaan in de restaurants. Honden zijn niet toegestaan in ons restaurant en de wellness. Voor het ontbijt of diner samen met uw hond is het mogelijk om plaats te nemen in onze lobby.

Heeft u kamers voor mindervaliden?

Hotel De Bilderberg beschikt over een lift waardoor het hotel goed bereikbaar is voor mindervaliden. Ook beschikt het hotel over één speciale mindervalide kamer, die geen drempels kent, brede deurposten heeft en beschikt over een aangepaste douche met kruk en handgrepen, een aangepast toilet en wastafel die verlaagd is. Neem hiervoor contact op met de receptie van het hotel.

ZIJN BIJZONDERE WENSEN MOGELIJK?

Omdat wij graag al onze gasten willen laten genieten, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen en/of eisen. Wanneer u vooraf aan uw verblijf uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij u vertellen wat mogelijk is.

Zijn de terrassen geopend?

Het terras van Hotel de Bilderberg is geopend tussen 08.00 en 22.00 uur. Tafels worden niet gereserveerd, en is enkel mogelijk i.o.m. personeel restaurant. Het ontbijt wordt niet uitgeserveerd aan tafel op het terras. Blijft u bij ons dineren? Dan kunt u bij check-in aangeven of we u mogen verwelkomen op het terras of in het restaurant. Gelieve er rekening mee te houden dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Wat zijn de tijden voor ontbijt, lunch en diner?

U kunt ontbijten in ons restaurant, doordeweeks van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend van 07.30 uur tot 10.30 uur. Lunchen kan doordeweeks en in het weekend van 12.00 uur tot 16.00 uur. Voor de lunch heeft u de keuze om een lunchbox 'to go' mee te nemen. In het Frans-Amerikaanse restaurant Julia's Kitchen kunt u doordeweeks en in het weekend dineren van 18.00 uur tot 21.30 uur. 

Beschikken de hotelkamers over een airco?

Hotel De Bilderberg beschikt over 146 kamers, waarvan 78 kamers met airco verdeeld over de Superior kamersJunior Suites en Comfortabele kamers.

Kan ik een fiets huren?

Het is mogelijk om fietsen te huren bij het hotel. De kosten voor het huren van een stadsfiets bedragen € 17,50 per dag en de kosten voor het huren van een E-bike bedragen € 27,50 per dag. De actieradius van de E-bike is 50 km. Ook zijn er kinderzitjes en fietstassen te huur voor elk € 7,50 per dag. Fietsen kunnen worden opgehaald vanaf 09:00 uur en dienen voor 21:00 uur te worden ingeleverd. Wij raden u aan om vooraf te reserveren via de receptie of bij het maken van uw reservering. 

Heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische fietsen?

Hotel De Bilderberg beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen in de overdekte fietsenstalling.

Heeft het hotel een fietsenstalling?

Hotel De Bilderberg beschikt over een overdekte fietsenstalling met slot.

Wat is het saldo van mijn cadeaucard?

Check het saldo van uw Bilderberg Cadeaucard en verzilver deze voor bijvoorbeeld een heerlijk diner of een overnachting bij één van onze hotels. Het saldo kunt u hier checken.

Waar kan ik mijn cadeaucard besteden?

De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels, restaurants en Wellness Centres van Bilderberg. Het is niet mogelijk om reserveringen waar vooraf een creditcard betaling wordt vereist te voldoen met de Cadeaucard.

Accepteert het hotel ook landelijke cadeaukaarten?

Dit is per hotel verschillend. Hotel De Bilderberg accepteert geen landelijke cadeaukaarten. 

Heeft u een andere vraag?

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Onze chatbot Ada helpt u graag verder! Ze geeft altijd direct antwoord en kan u dag en nacht helpen.

  • Direct geautomatiseerde antwoorden op uw vragen
  • Dag en nacht beschikbaar
  • Snel en duidelijk

Stel een vraag

Contact

Hotel De Bilderberg
Utrechtseweg 261
6862 AK Oosterbeek
Telefoon: +31 (0)26 339 63 33 
E-mail: bilderberg@bilderberg.nl