Met uw hond verblijven bij Bilderberg

Praktische informatie voor een verblijf met uw hond

Een weekend weg of een minivakantie met uw hond? Dat kan bij Bilderberg! Boek een hotelovernachting in een van onze Veluwe hotels en maak een wandeling door een van de vele losloopgebieden. Of kies voor Limburg en geniet van het prachtige heuvellandschap. Op deze pagina vindt u alle praktische informatie met betrekking tot uw verblijf met uw hond bij Bilderberg. 

Praktische informatie

Parkhotel Rotterdam

Overnachten met uw hond kan op de reguliere hotelkamers. Honden zijn helaas niet welkom in het restaurant, maar wel in onze lobby en bar. 

Tarief: € 35,- per nacht

Europa Hotel Scheveningen

Honden zijn welkom in het Europa Hotel Scheveningen. De kosten zijn € 35 per nacht per hond en u kunt maximaal 2 honden meenemen per hotelkamer. Uw hond is toegestaan in alle kamertypes met uitzondering van de suites. Honden zijn niet toegestaan in de ontbijtzaal en het restaurant. 

Tarief: € 35,- per nacht 

 

Résidence Groot Heideborgh

Wij verwelkomen honden graag van harte in ons hotel. Echter vragen wij u om uw hond niet mee te nemen naar het restaurant en de wellness faciliteiten. Wanneer geopend kun u ontbijten en dineren in het Grand Café met uw hond. Er geldt een maximum van twee honden per verblijf.

Tarief: € 35,- per nacht 

Hotel 't Speulderbos

Uw hond is van harte welkom in het hotel, met uitzondering van de faciliteiten en het restaurant. Ontbijten met uw hond kan in het Grand Café. Op uw kamer verzorgen wij een drinkbak en plattegrond van de losloopgebieden in de omgeving. Er geldt een maximum van twee honden per verblijf. 

Tarief: € 35,- per nacht 

Hotel de Bilderberg

Een maximum van twee honden zijn toegestaan op onze Comfort hotelkamers. Wij verzoeken u om een bench mee te nemen. Honden zijn toegestaan in onze lobby en bar, echter niet in het restaurant. 

Tarief: € 35,- per nacht

Kasteel Vaalsbroek

Wij verwelkomen uw geliefde viervoeter graag. Er geldt een maximum van twee honden per kamer. Uw hond mag mee naar de bistro, maar helaas niet in ons restaurant en de wellness. 

Tarief: € 35,- per nacht 

Château Holtmühle

Honden zijn welkom in twee kamers. U kunt maximaal 2 kleine honden meenemen. Honden zijn niet toegestaan in ons restaurant en wellness. Het hotel zorgt voor een voeder- en drinkbak.

Tarief: € 35,- per nacht

Hotel de Bovenste molen

Honden zijn welkom op drie kamers. Honden zijn niet toegestaan in ons restaurant en wellness faciliteiten. Er geldt een maximum van twee kleine honden per kamer. Het hotel zorgt voor een voeder- en drinkbak.

Tarief: € 35,- per nacht

Bellevue Hotel Dresden

Honden zijn welkom bij Bilderberg Bellevue Hotel Dresden voor een verblijf van maximaal 7 dagen. Dit is inclusief het gebruik van een hondenmand, water- en voerbak. Houdt er rekening mee dat om hygiënische redenen huisdieren niet zijn toegestaan in onze restaurants en de wellness.

Tarief: € 30 per kamer en € 60 per suite, per nacht

Bij enkele hotels ontvangt u een kleine verassing voor uw viervoeter op de hotelkamer. 
Uw hond aanmelden voor uw aankomende verblijf kunt u eenvoudig aangeven in stap 2 van de online reservering.

Losloopgebieden

Veluwe

Heerlijk wandelen op de Veluwe samen met uw viervoeter? Goed om te weten of uw hond los mag lopen in de omgeving. Bekijk hier alle losloopgebieden op de website van Staatsbosbeheer. 

Bekijk

Limburg

Ons eigen stukje buitenland in Zuid-Limburg met haar mooie heuvellandschappen. Hier kan uw hond heerlijk rennen en spelen over de uitgestrekte heuvels en weides. Bekijk eenvoudig de losloopgebieden in Limburg op de website van Natuurmonumenten. 

Bekijk

Hier is uw hond van harte welkom

In acht van onze hotels zijn huisdieren van harte welkom

Uitgelichte Arrangementen

Voor een heerlijk verblijf met uw viervoeter

Contact

IK HEB NOG EEN ANDERE VRAAG

Heeft u nog een andere vraag? Wij helpen u graag. Stel uw vraag bij één van de receptiemedewerkers van het desbetreffende hotel. Klik hier voor een overzicht van alle hotels met de bijbehorende contactgegevens.

  • U kunt ook het formulier invullen
  • Binnen één werkdag reactie
  • Via e-mail of telefoon

Stel uw vraag