Bilderberg Hotel ’t Speulderbos

Ontdek de geweldige natuur van de Veluwe vanuit dit gastvrije hotel.

Bekijk alle foto's

Ontdek de magie bij Hotel 't Speulderbos

Kunt u zich het nog herinneren? Op vakantie verstoppertje spelen en hutten bouwen in de bossen? En daarna genieten met het hele gezin van een hapje en een drankje. Bilderberg Hotel 't Speulderbos in Garderen brengt u weer helemaal terug naar uw eigen kindertijd. Bij een overnachting met ontbijt zijn kinderen tot en met 3 jaar gratis, en betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar €25 per nacht voor het ontbijt en het bijzetten van een extra bed. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Maak kennis met Billy Bilderberg

Samen wandelen, fietsen en ontdekken

Een verblijf in Hotel 't Speulderbos is een groot avontuur van begin tot eind. De Veluwe is het hele jaar door een geweldig gebied om te ontdekken met kinderen. Wandel of fiets door de bossen, bezoek de Apenheul of ga naar het Dolfinarium. Terwijl u zich ontspant, leven de kinderen zich uit in de speciale speelkamer, in de speeltuin of in het zwembad.

Kinderen bij Hotel 't Speulderbos

Extra's om nog meer te ontspannen en genieten

Familiekamers

Wordt wakker in de avontuurlijke bossen van Hotel 't Speulderbos, welke beschikt over sfeervolle Familiekamers (2 extra bedden) en ruime Suites (3 extra bedden).

Kinderbed

Afhankelijk van de hotelkamer kunnen er maximaal twee extra kinderbedjes geplaatst worden. Extra bedden van normaal formaat kunnen in de grotere kamers bijgezet worden.

Oppas

Hotel 't Speulderbos biedt babyfoonservice, waarbij de receptie uw babyfoon voor u bij zich houdt. Hierdoor kunt u 's avonds nog lekker genieten van een hapje en een drankje. Oppas is mogelijk op aanvraag. 

Eten en drinken

Ieder weekend en in de vakanties heeft het hotel een speciaal kinderbuffet, met lekkere gerechten speciaal voor de kleintjes. En als verrassing mogen uw kinderen een eigen ijsje maken. 

Kinderfietsen

Het huren van kinderfietsen vanaf 6 jaar is mogelijk voor € 7,50 per dag. Het is mogelijk om kinderstoeltjes, tegen een meerprijs van € 2,50 per stoeltje, te huren die op fietsen voor volwassenen gemonteerd kunnen worden.

Speelfaciliteiten

Hotel 't Speulderbos is een echt kinderhotel. Ga eens kijken bij de speeltuin, het zwembad, tennis- & squashbaan en de speciale speelkamer. Voor alle kinderen ligt bij aankomst een speurtocht door het hotel klaar.

Ga op ontdekkingsreis

Een verblijf met het hele gezin in Hotel 't Speulderbos in Garderen is een ware ontdekkingsreis voor uw kinderen. Dit begint al bij aankomst: uw kinderen mogen zelf inchecken via een eigen formulier. Vervolgens krijgen ze een stripboek met spelletjes en een spannende speurtocht om het hotel te gaan ontdekken. Zo leren zij het hotel kennen aan de hand van puzzels en verhaaltjes. Ze vinden een eigen route door het hotel met de speelkamer als uitvalsbasis en het zwembad voor waterpret. Buiten gaat deze route verder. Vanuit het hotel loop je direct het Speulderbos in, een eeuwenoud bos met mysterieus dansende bomen. In de avond kunnen zij op culinaire reis in het restaurant, om na afloop van het diner een kijkje te nemen in de keuken en als echte kok een ijsje te maken!

Samen er tussen uit

In de omgeving van Hotel 't Speulderbos

Julianatoren

Op ongeveer 12 km van het hotel vandaan vindt u pretpark Julianatoren. Dit park is een waar kinderparadijs: meer dan 60 attracties waar ze de hele dag plezier aan beleven.

Apenheul

Geniet met uw kinderen van een heerlijk dagje uit in de Apenheul. In het prachtige groene bos loopt u tussen de apen. Uw kinderen kunnen, net zoals de apen, zelf slingeren en klimmen in het park.

Dolfinarium

In het nabijgelegen Harderwijk kan het zeezoogdierenpark Dolfinarium gevonden worden. Een dag Dolfinarium Harderwijk zal garant staan voor een ervaring vol ontdekkingen. Tijdens een bezoek aan Dolfinarium zult u kennismaken met de dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en haaien.