Hotel ’t Speulderbos FAQ

  • Inchecken vanaf 15.00 uur

  • Uitchecken tot 11.00 uur

  • Huisdieren toegestaan - € 25 per nacht

  • Mindervaliden kamers beschikbaar

  • Fietshuur beschikbaar

  • Gratis parkeren

GASTVRIJ OP AFSTAND

We verzekeren u ervan dat ook in deze onzekere tijd het welzijn van onze gasten en onze medewerkers onze hoogste prioriteit blijft. Zoals altijd staan wij voor u klaar, nu en in de toekomst.

Inchecken en uitchecken

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Bij Hotel 't Speulderbos kunt u vanaf 15.00 inchecken. Eerder aankomen is uiteraard mogelijk, wanneer uw kamer nog niet gereed is, kunnen wij uw bagage voor u opslaan. Uw reservering is gegarandeerd tot 18.00 uur op de dag van aankomst. Indien u later aankomt, ontvangen wij hier graag een melding van zodat uw kamer niet vrij gegeven wordt voor nieuwe reserveringen.

TOT HOE LAAT KAN IK UITCHECKEN?

U kunt tot 11.00 van uw kamer gebruik maken. Wilt u later uitchecken? Dan is dat mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten. Neem hiervoor contact op met het hotel.

Parkeren en bereikbaarheid

IS HET MOGELIJK OM BIJ HET HOTEL TE PARKEREN?

U parkeert gratis op ons eigen ruime parkeerterrein. Voor laden en lossen kunt u tijdelijk direct voor de ingang van het hotel parkeren. Indien u slecht ter been bent, kunnen wij voor u een parkeerplaats dichtbij de ingang reserveren. 

HEEFT HET HOTEL EEN OPLAADPUNT VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S?

Het hotel beschikt over over 1 laadpaal, met twee stopcontacten, voor elektrische voertuigen.

IS HET HOTEL MAKKELIJK TE BEREIKEN MET HET OPENBAAR VERVOER?

Vanaf Station Putten stapt u in bus 107 richting Station Ede-Wageningen. U stapt uit bij de bushalte Heideheuvel. Vanaf deze halte is het vijf minuten lopen naar het hotel. U loopt in oostelijke richting op de Putterweg. Na 130 meter gaat u linksaf bij de Doctor L.E. van Hoornlaan en na 350 meter gaat u vervolgens rechtsaf naar de Speulderbosweg. Na 130 meter vindt u het hotel aan uw linkerkant.

Plan uw route

Kinderen

Is het hotel geschikt voor families?

Ja, kinderen zijn bij Hotel 't Speulderbos meer dan welkom. Kinderen mogen zelf inchecken, ontvangen een cadeautje op de kamer, en kunnen een speurtocht door het hotel volgen. Daarnaast is er een speelkamer en ieder weekend een kinderbuffet. Lees meer.

BESCHIKT HET HOTEL OVER FAMILIEKAMERS?

Ja, Hotel 't Speulderbos heeft diverse mogelijkheden om met het gezin te verblijven. Het hotel heeft familiekamers en suites met een apart slaapvertrek. Daarnaast is het bij diverse kamertypes mogelijk om een extra (kinder)bed te plaatsen. 

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?

Bij een overnachting met ontbijt verblijven kinderen tot en met 11 jaar gratis. U betaalt dan alleen voor de eventuele kosten van het bijzetten van een (extra) kinderbed. Bij arrangementen met diner of andere extra's betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief. Ontdek het Billy Bilderberg arrangement.

Fitness en wellness

Fitness

U kunt gebruik maken van de fitness op reservering.

Zwembad en sauna

Als gast van het hotel kunt u gratis gebruik maken van het binnenzwembad op reservering. Het zwembad is dagelijks geopend van 07.00 uur tot 23.00 uur. Reserveren van het zwembad gaat per uur, omdat er een maximaal aantal mensen is toegestaan in het zwembad. Onze sauna is geopend, u dient vooraf te reserveren. 

Mijn reservering

Hoe kan ik reserveren?

U maakt uw reservering eenvoudig online. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan +31 (0)577 46 15 46 of mail naar speulderbos@bilderberg.nl. U ontvangt een bevestiging per e-mail. U betaalt bij aankomst in het hotel (met uitzondering van het voordeeltarief, waarbij vooraf een creditcard garantie wordt gevraagd). 

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Uw reservering online wijzigen is mogelijk. In de ontvangen e-mail met uw reserveringsbevestiging kunt u onderaan het kopje 'reservering wijzigen' vinden. Wanneer u hier op klikt komt u in de reserveerstraat om zo uw reservering aan te passen. Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk per e-mail of telefoon. 

Hoe is de totaalprijs van mijn reservering opgebouwd?

De totaalprijs van uw reservering bestaat uit uw verblijfskosten, service charge en toeristenbelasting. De service charge geldt voor personen vanaf 12 jaar en is een standaardbedrag van € 2,20 per persoon per nacht. De toeristenbelasting wordt bepaald door de gemeente en is hierdoor per hotel verschillend.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Het is mogelijk uw verblijf bij Hotel 't Speulderbos kosteloos te annuleren tot 18.00 uur voor de dag van aankomst. Na dit tijdstip, of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100 procent van de eerste overnachting of het arrangement belast op uw creditcard. Dit is niet geldig bij het voordeeltarief.

Wat houdt de beste prijsgarantie in?

Vergelijken hoeft niet meer, via de website van Bilderberg ontvangt u de beste prijs voor uw hotelovernachting én krijgt u korting op het uitgebreide ontbijt van Bilderberg. Bovendien heeft u keuze uit álle kamertypes die beschikbaar zijn in het hotel. Kies bijvoorbeeld voor een deluxe kamer, familiekamer of suite.

Overige vragen

Mag ik mijn hond meenemen?

Ja, honden zijn welkom bij Hotel 't Speulderbos. U betaalt € 25 per nacht en mag maximaal twee honden meenemen. Zij zijn niet welkom in het restaurant en Grand Café.

Heeft u kamers voor mindervaliden?

Bij Hotel 't Speulderbos zijn mindervalide kamers beschikbaar. De receptie, het restaurant en de lobby zijn goed bereikbaar per rolstoel. Om een mindervalide kamer te reserveren of voor specifieke vragen neemt u contact op met het hotel.

ZIJN BIJZONDERE WENSEN MOGELIJK?

Omdat wij graag al onze gasten willen laten genieten, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen en/of eisen. Wanneer u vooraf aan uw verblijf uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij u vertellen wat mogelijk is.

Wat zijn de ontbijt tijden?

U kunt ontbijten in ons restaurant, doordeweeks van 07.30 uur tot 10.00 uur en in het weekend van 08.00 uur tot 11.00 uur. Ook kunt u ervoor kiezen om uw ontbijt op te halen. Als u ervoor kiest om in het restaurant te ontbijten, dan zult u een tijdslot krijgen waarin we u graag verwelkomen om in het restaurant te komen ontbijten. Dit tijdslot is noodzakelijk, omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Bij ontvangst begeleidt onze restaurant medewerker u naar uw tafel.

Wat zijn de tijden voor lunch en diner?

Lunchen kan dagelijks van 12.00 uur tot 17.00 uur. Hier geldt een maximum aantal personen, dus vragen wij u vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. U heeft ook de keuze om een lunchbox 'to go' mee te nemen. Dineren doet u alle dagen van de week van 18.00 uur tot 21.00 uur in onze FoodCourt of in Le Bistro. Wij vragen u wel van te voren te reserveren, aangezien er een beperkt aantal mensen is toegestaan in ons restaurant. Bij ontvangst begeleidt onze restaurant medewerker u naar uw tafel. 

Beschikken de hotelkamers over een airco?

Hotel 't Speulderbos beschikt over 102 kamers, waarvan 40 kamers met airco.

Kan ik een fiets huren?

U kunt bij het hotel heren-, en damesfietsen huren voor € 15 per fiets per dag. Kinderfietsen kosten € 7,50 per fiets per dag. Ook zijn er elektrische fietsen te huur voor € 25 per fiets per dag. Wij raden u aan om fietsen vooraf te reserveren.

Heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische fietsen?

Hotel 't Speulderbos beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen in de overdekte fietsenstalling.

Heeft het hotel een fietsenstalling?

Hotel 't Speulderbos beschikt over een overdekte fietsenstalling met slot en oplaadpunt voor e-bikes.

Wat is het saldo van mijn cadeaucard?

Check het saldo van uw Bilderberg Cadeaucard en verzilver deze voor bijvoorbeeld een heerlijk diner of een overnachting bij één van onze hotels. Het saldo kunt u hier checken.

Waar kan ik mijn cadeaucard besteden?

De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels, restaurants en Wellness Centres van Bilderberg. Het is niet mogelijk om reserveringen waar vooraf een creditcard betaling wordt vereist te voldoen met de Cadeaucard.

Accepteert het hotel ook landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon?

Dit is per hotel verschillend. Hotel 't Speulderbos accepteert geen landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon.

 

Contact

Bilderberg Hotel 't Speulderbos
Speulderbosweg 54
3886 AP Garderen
Telefoon: +31 (0)577 46 15 46
E-mail: speulderbos@bilderberg.nl