#outofoffice

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf, juist buiten je bedrijf

#outofoffice

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf juist buiten je bedrijf. Kan een wandeling in het bos tot nieuwe inzichten leiden. Of levert een diner met collega’s meer op dan een lange vergadering. Want wil je als mens, team of organisatie verder komen, dan zijn de ingrediënten voor groei vaak buiten de muren van je kantoor te vinden.

Daar weten we bij Bilderberg alles van.

Wij geloven dat het vieren van successen het beste in een team naar boven brengt. Successen vieren draagt namelijk bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers. Met aandacht en vakmanschap bieden wij op 12 bijzondere meetinglocaties in Nederland en Duitsland de inspiratie om te proosten, te vieren en te danken. Ga je mee #outofoffice? Lees meer.

Onze inspirerende #outofoffice locaties

#outofoffice verhalen

Ontdek hoe een inspirerende omgeving het beste in je naar boven kan brengen.

"Ga je mee #outofoffice? Nieuwe energie en inspiratie opdoen om verder te kunnen groeien als organisatie? Ik zit vol ideeën over hoe je dit kan doen - en die deel ik graag met je. Bijvoorbeeld onder het genot van een goede kop koffie."


             Marieke.png

bilderberg momenten

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan uw instagram foto. Iedere week kiezen wij een foto uit om te delen op ons instagram account. volg ons

hoe werkt dit? volg ons