#outofoffice

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf, juist buiten je bedrijf

#outofoffice

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf juist buiten je bedrijf. Kan een wandeling in het bos tot nieuwe inzichten leiden. Of levert een diner met collega’s meer op dan een lange vergadering. Want wil je als mens, team of organisatie verder komen, dan zijn de ingrediënten voor groei vaak buiten de muren van je kantoor te vinden.

Daar weten we bij Bilderberg alles van.

Wij geloven dat de buitenlucht het beste in je naar boven brengt. Naar buiten gaan draagt namelijk bij aan de creativiteit en concentratie van medewerkers. Met de zomer in aantocht is dit het ideale moment om een meeting, event of teamdag naar buiten te brengen. Met aandacht en vakmanschap bieden wij op 12 bijzondere meetinglocaties in Nederland de inspiratie om jouw vergadering, event of teamdag impact te geven. Ga je mee #outofoffice? Lees meer.

THE #OUTOFOFFICE GUIDE TO:

Zakelijke meetings in de buitenlucht

Steeds meer bedrijven zien het belang in van naar buiten gaan met je team. In Nederland zijn hier prachtige locaties voor en mogelijkheden genoeg. Wat kun je doen met je team in de natuur? Maar ook: waar let je op?

#outofoffice verhalen

Ontdek hoe inspirerende omgevingen het beste in je naar boven kan brengen.

"Ga je mee #outofoffice? Nieuwe energie en inspiratie opdoen om verder te kunnen groeien als organisatie? Ik zit vol ideeën over hoe je dit kan doen - en die deel ik graag met je. Bijvoorbeeld onder het genot van een goede kop koffie."


             Marieke.png

bilderberg momenten

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan uw instagram foto. Iedere week kiezen wij een foto uit om te delen op ons instagram account. volg ons

hoe werkt dit? volg ons