Meetings en events bij Bilderberg

Maak van een zakenmeeting een waardevolle ontmoeting

Een unieke zakelijke bijeenkomst organiseren? Met prachtig gelegen locaties, aandacht voor goed eten en de Maître B' die voor u klaarstaat, biedt Bilderberg u de perfecte basis voor uw vergadering, training of evenement.

THE #OUTOFOFFICE GUIDE TO:

Zakelijke meetings in de buitenlucht

Steeds meer bedrijven zien het belang in van naar buiten gaan met je team. In Nederland zijn hier prachtige locaties voor en mogelijkheden genoeg. Wat kun je doen met je team in de natuur? Maar ook: waar let je op?

Onze bijzondere locaties

Bijzondere locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

On-top service

Iedere zakelijke bijeenkomst, van simpele vergadering tot groots event, heeft als doel om mensen te laten groeien. Je komt samen om te leren, om te verbinden of te vieren. Wat je ook wil bereiken, Bilderberg biedt de ruimte en de inspiratie om het beste uit je bijeenkomst te halen.

#outofoffice verhalen

Lees onze verhalen over bijzondere locaties, inspirerende personen en ontmoetingen die je verder brengen.

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van uw meeting? Om vervolgens samen een event te maken met impact.


             Marieke.png

bilderberg momenten

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan uw instagram foto. Iedere week kiezen wij een foto uit om te delen op ons instagram account. volg ons

hoe werkt dit? volg ons