Vergaderen bij Bilderberg

Inspirerende vergaderlocaties voor een- of meerdaagse meetings

Vergaderen bij Bilderberg

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie waarbij je echt even #outofoffice bent? Ontdek de voordelen van Bilderberg voor jouw zakelijke meeting, vergadering of training. De beste faciliteiten, een sfeervolle omgeving, geweldig eten en drinken en onze Maître B' die voor jou klaar staat. 

Service op Bilderberg niveau

Alle faciliteiten en comfort voor een optimale vergadering

Alle faciliteiten

Van high speed wifi internet tot de klassieke flip-over; de Bilderberg vergaderlocaties bevatten alle faciliteiten voor een zorgeloze vergadering.

Eten en drinken

Nieuwe energie opdoen? Dat doe je met een voedzaam ontbijt, versgemalen koffie uit de koffiecorner, een gezonde lunch of diner. Smaakvol én duurzaam.

Maître B'

Tijdens jouw vergadering staat onze Maître B' altijd voor je klaar. Jouw servicepartner voor vragen en ondersteuning.

Een greep uit de mogelijkheden

Heisessie, MT-overleg of team meeting; bij Bilderberg is er altijd een vergaderuimte die bij je past.

Creative Whiteboardroom

Creativiteit en verwondering zit in het DNA van Hotel 't Speulderbos, op de Veluwe. In de creative whiteboardroom is alles aanwezig om samen tot nieuwe ideeën te komen; een grote whiteboard wand, speelse zitjes zoals een zitzak of schommelstoel en een creative kit met stiften, post-its, kleurplaten en meer. De ideale vergaderruimte voor een bijeenkomst met een flinke dosis fun!

Hotel 't Speulderbos

De Harles

Op het landgoed van Kasteel Vaalsbroek kunnen jullie genieten van de Limburgse gastvrijheid in een van de vele unieke vergaderruimtes die het kasteel rijk is. In vergaderruimte Harles, welke is vernoemd naar het buurtschap van Vijlen, is het ontspannen samenkomen. Een buurtschap draait om verbinding, samen zijn. En dat is precies de sfeer die deze ruimte toevoegt aan jouw bijeenkomst. 

Kasteel Vaalsbroek

De Koningzalen

In Hotel De Keizerskroon, aan de rand van Apeldoorn, vind je een aantal sfeervolle vergaderruimtes welke geïnspireerd zijn op kastelen uit heel Europa. Waan je even in Versailles, het zomerpaleis in St. Petersburg of in Paleis Schönbrunn in Wenen. En wil je je echt even de koning te rijk voelen? In een paar minuten wandel je naar Paleis 't Loo, gelegen direct naast het hotel. 

Hotel De Keizerskroon

Inspiratieruimtes op de Veluwe

Met zes intieme inspiratieruimtes is er altijd een ruimte die bij je past

Over de ruimtes

Of je nu tijdens een wedstrijdje tafeltennis wil brainstormen, op een comfortabele bank een coaching sessie wil organiseren en in een hangende sofa nieuwe ideeën op wil doen; bij Résidence Groot Heideborgh kan het allemaal. De zes inspiratieruimtes hebben allen een unieke opstelling die past bij sessies voor kleine gezelschappen. 

Meerdere teams?

Alle ruimtes zijn uitgerust met een conferentie box, WiFi en een LCD scherm. Extra handig; deze ruimtes zijn naast elkaar gelegen. Combineer meerdere inspiratieruimtes voor brainstormsessie met verschillende afdelingen. 

Effectief vergaderen?

Zo moeilijk is dat niet! Denk je bij een vergadering aan droge sessies waar geen eind aan lijkt te komen? Wij niet. Want een vergadering kan naast nuttig ook leuk zijn. Echt waar! Pas deze 10 tips toe en iedere vergadering wordt er één die leuk én succesvol is.

Vergaderen in een bruisende stad

Ontdek hanzestad Zwolle, havenstad Rotterdam of onze hoofdstad Amsterdam

De Club

Deze vergaderruimte in Grand Hotel Wientjes in Zwolle is net zo divers als de betekenis van haar naam. Club is een synoniem van sociëteit, wat besloten gezelschap betekent en is tevens een groep bevriende personen. De sfeer van de ruimte met de grote ovale tafel is perfect voor een boardroom meeting of een vergaderlunch of -diner.

Bekijk hotel

Jules Deelder

Jules Deelder was een dichter, voordrachtskunstenaar, schrijver, maar bovenal echte Rotterdammer. De poëzie en proza van de zogenoemde nachtburgemeester van Rotterdam zijn niet alleen op schrift uitgebracht, je vindt het terug door heel Rotterdam. Ook in deze boardroom van Het Parkhotel inspireert hij ons met zijn eigenzinnige teksten. 

Bekijk hotel

Cherry, Chocolate of Cappuccino

Het Garden Hotel in Amsterdam is de juiste keuze wanneer de locatie belangrijk is en je geen concessies wilt doen in service en aandacht. Hier kom je samen in één van de drie vergaderruimtes; Cherry, Chocolate of Cappuccino. Ben je met een groter gezelschap? Dan koppelen we de ruimtes.

Bekijk hotel

Onze bijzondere locaties

Bijzondere locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

 • Hotel De Bovenste Molen

  Vergaderruimtes in het Limburgse bos Venlo - Limburg

  Wanneer je komt vergaderen bij Hotel De Bovenste Molen in Venlo is er één ding zeker: Hier wil je naar buiten. Gelegen in de idyllische bossen van Noord-Limburg wordt je omringt door stromende beekjes en het geluid van fluitende vogels. Inzichten en ideeën voor de vergadering komen hier vanzelf.

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderbergconferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

 • Europa Hotel Scheveningen

  Vergaderen op 198 stappen van het strand Scheveningen - Randstad

  Vergaderen aan de boulevard van het levendige Scheveningen, op loopafstand van het strand? Kom dan samen bij het Europa Hotel Scheveningen. Laat je inspireren door de zee en haal het optimale uit jouw vergadering, training of evenement.

 • Garden Hotel

  Stijlvolle vergaderlocatie in Amsterdam-Zuid Amsterdam - Randstad

  Vergaderen in volledige privacy terwijl buiten de wereld aan je voeten ligt. Nergens kan dat zo goed als bij het Garden Hotel. Gelegen tussen de prachtige herenhuizen in Amsterdam-Zuid is dit vijfsterrenhotel dé vergaderlocatie voor managementsessies, boardmeetings en internationale bijeenkomsten.

 • Château Holtmühle

  Vergaderen in een authentiek kasteel Tegelen - Limburg

  Verscholen in het Limburgse groen. In het middeleeuwse kasteel komen gastvrijheid en stijl samen.

 • Résidence Groot Heideborgh

  Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

 • Kasteel Doorwerth

  Sfeervol koetshuis als evenementenlocatie Doorwerth - None

  De ophaalbrug is de entree tot de sfeervolle binnenplaats waar je, naast Kasteel Doorwerth, het karakteristieke Koetshuis vindt. Hier binnen heet een knisperend haardvuur je welkom en wordt de ruimte zacht verlicht door kroonluchters en kaarsen. Welkom op één van de meest bijzondere evenementenlocaties van Nederland.

 • Kasteel Vaalsbroek

  Uniek kasteel voor bijzondere bijeenkomsten Vaals - Limburg

  Omringd door de glooiende heuvels van Zuid-Limburg vind je een historisch landgoed. Een stukje buitenland in eigen land. Een uniek decor voor bijzondere bijeenkomsten met de mogelijkheid om te overnachten. Hier komen gastronomie, historie en beleving samen. Welkom bij Kasteel Vaalsbroek!

 • Hotel De Keizerskroon

  Royale vergaderlocatie in de stad Apeldoorn Apeldoorn - Veluwe

  Van oudsher de herberg van Paleis het Loo, vandaag de dag een royale vergaderlocatie. Een hoog serviceniveau is onze standaard. Wij hebben aandacht voor jou zodat jij je kunt richten op het doel van je verblijf. Hier krijgt jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

 • Parkhotel Rotterdam

  Dé vergaderlocatie in het hart van Rotterdam Rotterdam - Randstad

  Rotterdam is een stad die continu in beweging is; een stad waar nieuwe ideeën ontstaan. Het Parkhotel is een vergaderlocatie waar inspiratie de ruimte krijgt en waar je met aandacht en focus aan het werk gaat. Ze zeggen hier niet voor niets: Geen woorden, maar daden.

 • Hotel 't Speulderbos

  De meest creatieve vergaderlocatie op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen is leuk! Daar geloven wij bij Hotel ’t Speulderbos heilig in. Op deze vergaderlocatie, gelegen in één van de oudste bossen van ons land, voegen we creativiteit en plezier toe aan iedere bijeenkomst. Het effect? Bijeenkomsten vol ideeën, fun en samenwerking.

 • Grand Hotel Wientjes

  Dé vergaderlocatie van Zwolle Zwolle - Overijssel

  Grand Hotel Wientjes is een begrip in de Hanzestad Zwolle. De centrale ligging, karakteristieke uitstraling, uitstekende service en sfeervolle Grand Café maken dit hotel een geliefde plek om samen te komen. Niet alleen voor de Zwollenaar. Vanuit het het hele land komt men hier samen voor een vergadering, training of opleiding.

Contact

Ontmoet Sanne, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van jouw meeting? Om vervolgens samen een event te organiseren met impact.


             Sanne_Frederiks-Meeting_Event_specialist-removebg-preview (1).png