Vergaderen bij Bilderberg

Inspirerende vergaderlocaties voor een- of meerdaagse meetings

Vergaderen bij Bilderberg

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie waarbij je echt even #outofoffice bent? Ontdek de voordelen van Bilderberg voor jouw zakelijke meeting, vergadering of training. De beste faciliteiten, een sfeervolle omgeving, geweldig eten en drinken en onze Maître B' die voor jou klaar staat. 

Een greep uit de mogelijkheden

Heisessie, MT-overleg of team meeting; bij Bilderberg is er altijd een vergaderuimte die bij jullie past.

Creative Whiteboardroom

Creativiteit en verwondering zit in het DNA van Hotel 't Speulderbos, op de Veluwe. In de creative whiteboardroom is alles aanwezig om samen tot nieuwe ideeën te komen; een grote whiteboard wand, speelse zitjes zoals een zitzak of schommelstoel en een creative kit met stiften, post-its, kleurplaten en meer. De ideale vergaderruimte voor een bijeenkomst met een flinke dosis fun!

Hotel 't Speulderbos

De Harles

Op het landgoed van Kasteel Vaalsbroek kunnen jullie genieten van de Limburgse gastvrijheid in een van de vele unieke vergaderruimtes die het kasteel rijk is. In vergaderruimte Harles, welke is vernoemd naar het buurtschap van Vijlen, is het ontspannen samenkomen. Een buurtschap draait om verbinding, samen zijn. En dat is precies de sfeer die deze ruimte toevoegt aan jouw bijeenkomst. 

Kasteel Vaalsbroek

De Koningzalen

In Hotel De Keizerskroon, aan de rand van Apeldoorn, vind je een aantal sfeervolle vergaderruimtes welke geïnspireerd zijn op kastelen uit heel Europa. Waan je even in Versailles, het zomerpaleis in St. Petersburg of in Paleis Schönbrunn in Wenen. En wil je je echt even de koning te rijk voelen? In een paar minuten wandel je naar Paleis 't Loo, gelegen direct naast het hotel. 

Hotel De Keizerskroon

Inspiratieruimtes op de Veluwe

Met zes intieme inspiratieruimtes is er altijd een ruimte die bij je past

Over de ruimtes

Of je nu tijdens een wedstrijdje tafeltennis wil brainstormen, op een comfortabele bank een coaching sessie wil organiseren en in een hangende sofa nieuwe ideeën op wil doen; bij Résidence Groot Heideborgh kan het allemaal. De zes inspiratieruimtes hebben allen een unieke opstelling die past bij sessies voor kleine gezelschappen. 

Meerdere teams?

Alle ruimtes zijn uitgerust met een conferentie box, WiFi en een LCD scherm. Extra handig; deze ruimtes zijn naast elkaar gelegen. Combineer meerdere inspiratieruimtes voor brainstormsessie met verschillende afdelingen. 

Vergaderen vol inspiratie

Denk je bij een vergadering aan droge sessies waar geen eind aan lijkt te komen? Wij niet. Want een vergadering kan naast nuttig ook aangenaam zijn. Bijvoorbeeld door eens buiten in het bos te vergaderen. Of de bijeenkomst af te sluiten met een hardloopclinic, wijnproeverij, of - onze eigen favoriet - workshop schapendrijven. Belevenis gegarandeerd!

Vergaderen in een bruisende stad

Ontdek hanzestad Zwolle, havenstad Rotterdam of onze hoofdstad Amsterdam

De Club

Deze vergaderruimte in Grand Hotel Wientjes in Zwolle is net zo divers als de betekenis van haar naam. Club is een synoniem van sociëteit, wat besloten gezelschap betekent en is tevens een groep bevriende personen. De sfeer van de ruimte met de grote ovale tafel is perfect voor een boardroom meeting of een vergaderlunch of -diner.

Grand Hotel Wientjes

Jules Deelder

Jules Deelder was een dichter, voordrachtskunstenaar, schrijver, maar bovenal echte Rotterdammer. De poëzie en proza van de zogenoemde nachtburgemeester van Rotterdam zijn niet alleen op schrift uitgebracht, je vindt het terug door heel Rotterdam. Ook in deze boardroom van Het Parkhotel inspireert hij ons met zijn eigenzinnige teksten. 

Parkhotel Rotterdam

Cherry, Chocolate of Cappuccino

Het Garden Hotel in Amsterdam is de juiste keuze wanneer de locatie belangrijk is en je geen concessies wilt doen in service en aandacht. Hier kom je samen in één van de drie vergaderruimtes; Cherry, Chocolate of Cappuccino. Ben je met een groter gezelschap? Dan koppelen we de ruimtes.

Garden Hotel

Service op Bilderberg niveau

Alle faciliteiten en comfort voor een optimale vergadering

Alle faciliteiten

Van high speed wifi internet tot de klassieke flip-over; de Bilderberg vergaderlocaties bevatten alle faciliteiten voor een zorgeloze vergadering.

Eten en drinken

Nieuwe energie opdoen? Dat doe je met een voedzaam ontbijt, versgemalen koffie uit de koffiecorner, een gezonde lunch of diner. Smaakvol én duurzaam.

Maître B'

Tijdens jouw vergadering staat onze Maître B' altijd voor je klaar. Jouw servicepartner voor vragen en ondersteuning.

Onze bijzondere locaties

Bijzondere locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

Contact

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van jouw meeting? Om vervolgens samen een event te organiseren met impact.


             Marieke.png