Vergaderen bij Bilderberg

Inspirerende vergaderlocaties voor een- of meerdaagse meetings

Vergaderen bij Bilderberg

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie waarbij je echt event #outofoffice bent? Ontdek de voordelen van Bilderberg voor jouw zakelijke meeting, vergadering of training. De beste faciliteiten, een sfeervolle omgeving, geweldig eten en drinken en onze Maître B' die voor jou klaar staat. 

Complete vergaderarrangementen

8-uurs vergaderarrangement

Een dag lang ontspannen vergaderen in een plenaire vergaderruimte. Voorzien van alle gemakken zoals een toolkit, high speed Wifi, whiteboard, flip-overs en beamer met scherm.

 • Verse koffie en thee in De Bilderberg Coffeecorner
 • De uitgebreide Bilderberg Lunch
 • Persoonlijke service vanuit De Maître B'

12-uurs vergaderarrangement

Haal het maximale uit jouw dag met het 12-uurs arrangement. Overdag vergaderen en in de avond culinair dineren om eventueel af te sluiten met een avondsessie. Inhoud 8-uurs businessarrangement, plus:

 • Het Bilderberg Diner
 • Gebruik van plenaire vergaderruimte in de avond

32-uurs vergaderarrangement

Een meerdaags vergaderarrangement boeken? Met het 32-uurs vergaderarrangement maak je twee dagen gebruik van de plenaire vergaderruimte en geniet je van een heerlijk diner en ontspannen overnachting. Inhoud 12-uurs businessarrangement, plus:

 • Overnachting op luxe hotelkamer
 • Het Bilderberg Ontbijt
 • Gebruik vergaderruimte op tweede dag
 • De Bilderberg Lunch op de tweede dag

Vergaderen vol inspiratie

Denk je bij een vergadering aan droge sessies waar geen eind aan lijkt te komen? Wij niet. Want een vergadering kan naast nuttig ook aangenaam zijn. Bijvoorbeeld door eens buiten in het bos te vergaderen. Of de bijeenkomst af te sluiten met een hardloopclinic, wijnproeverij, of - onze eigen favoriet - workshop schapendrijven. Belevenis gegarandeerd!

Service op Bilderberg niveau

Alle faciliteiten en comfort voor een optimale vergadering

Alle faciliteiten

Van high speed wifi internet tot de klassieke flip-over; de Bilderberg vergaderlocaties bevatten alle faciliteiten voor een zorgeloze vergadering.

Eten en drinken

Nieuwe energie opdoen? Dat doe je met de versgemalen koffie in onze koffiecorner, met gezonde lunch of met diner en ontbijt van niveau.

Maître B'

Tijdens jouw vergadering staat onze Maître B' altijd voor je klaar. Voor vragen, ondersteuning en extra service.

Onze bijzondere locaties

Bijzondere locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

Contact

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van uw meeting? Om vervolgens samen een event te maken met impact.


             Marieke.png