Vergaderen op de Veluwe

Organiseer jouw volgende bijeenkomst in de prachtige natuur

DE BESTE SERVICE

De Maître B' is jullie persoonlijke service partner 

RUST EN RUIMTE

De prachtige natuur van de Veluwe als inspiratiebron

HEERLIJK ETEN

Van lokale herkomst en met aandacht voor duurzaamheid

De Veluwe is een populaire bestemming om zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Dat is niet voor niets! De prachtige, groene omgeving zorgt voor inspiratie en geeft ideeën letterlijk de ruimte. Daarnaast is de Veluwe een perfect decor voor een teambuilding- of groepsactiviteit. De ligging in het land is centraal en daarmee is dit gebied goed bereikbaar. De vijf Veluwe locaties van Bilderberg beschikken allemaal over een inspirerende, groene omgeving, veelzijdige vergaderruimtes en de beste persoonlijke service. Hiermee is iedere vergadering, bedrijfsfeest of zakelijke meeting van begin tot eind perfect geregeld.

Natuur, rust en ruimte op de Veluwe

Maak kennis met onze vergaderlocaties

RÉSIDENCE GROOT HEIDEBORGH - GARDEREN
Energie krijgen van je vergadering? Of een event organiseren waar je aandacht en ontspanning kan combineren? Bij Résidence Groot Heideborgh kan het. Omringd door de bossen van de Veluwe biedt deze unieke vergader- en eventlocatie de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Onze 16 vergaderruimtes zijn fris en ruimtelijk ingericht, en bieden plaats voor maximaal 350 personen in een theater opstelling. De zes inspiratieruimtes zijn ideaal voor creatieve of parallele sessies in kleine groepen. En wil je echt deze locatie ten volle benutten? Dan zetten we ook graag onze buitenlocatie in. De Buitenplaats is een compleet ingericht eventterrein met overdekte tent, buitenkeuken, vuurplaatsen en een prachtige tuinkamer.

HOTEL 'T SPEULDERBOS - GARDEREN
Voeg een dosis fun toe aan je meeting bij Hotel 't Speulderbos. Vergaderen in een van de oudste bossen van Nederland met ruimte voor creativiteit en innovatie. Zo is de Whiteboardroom speciaal ontworpen om te brainstormen. Biedt 't Speuld ruimte aan bijeenkomsten tot 375 personen en maakt onze foodtuktuk elke bijeenkomst bijzonder. Wij geloven namelijk dat iedere bijeenkomst wel wat creativiteit kan gebruiken. Het effect? Frisse ideeën, innovatie, plezier en samenwerking.

HOTEL DE KEIZERSKROON - APELDOORN
Van oudsher is Hotel De Keizerskroon de herberg van Paleis het Loo, vandaag de dag een moderne, royale vergaderlocatie. Waar een hoog serviceniveau de standaard is. Wij hebben aandacht voor jou zodat jij je kunt richten op het doel van je verblijf. Voor een break tijdens de bijeenkomst breng je een bezoek aan de buren van Paleis Het Loo en de prachtige paleistuinen. Op zoek naar meer actie? Huur een mountainbike en ontdek het bosrijke Kroondomein. De dag sluit je bijzonder af met een belevingsdiner waarbij niets is wat het lijkt… Bij Hotel De Keizerskroon weet je één ding zeker; hier krijgt jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

HOTEL DE BILDERBERG - OOSTERBEEK
In Hotel De Bilderberg vond onder leiding van Prins Bernhard in 1954 de eerste Bilderberg Conferentie plaats. Nog steeds is Hotel De Bilderberg hét conferentiehotel van Nederland voor grote congressen en specialistische seminars. Net als in 1954 bieden we on-top service, maar nu aangevuld met een extra dimensie: co-creatie. Door gebruik te maken van ons netwerk, ervaring en ideeën, organiseren we samen een uniek event met impact. We denken graag actief mee bij de invulling van een succesvol programma. Bijvoorbeeld door ons netwerk van sprekers in te zetten, door kennis en inspiratie te delen en door organisaties tijdens hun verblijf met elkaar in contact te brengen.

KASTEEL DOORWERTH
In één van de mooiste burchten die ons land rijk is, vlakbij Arnhem, worden meetings en events een ware belevenis bij Kasteel Doorwerth. Informeel vergaderen in de historische tuigkamer, sfeervol proosten onder de kroonluchters van de koetsruimte of op de binnenplaats samen genieten van een kasteeldiner met lokale producten. Het Koetshuis is een evenementenlocatie waarbij samenkomen, sfeer en puur eten centraal staan. Alleen al de aankomst, lopend over de ophaalbrug met aan je rechterzijde het authentieke kasteel, maakt indruk. De veelzijdige ruimtes met authentieke details, de ruim opgezette binnenplaats en smaakvolle catering met lokale producten maken vervolgens ieder event een ultiem succes.
Overnachten kan op vijf minuten rijafstand bij Hotel De Bilderberg.

Verder lezen?

VERGADEREN IN LIMBURG

Geniet van de Limburgse gastvrijheid, bourgondisch eten en de prachtige natuur rondom onze hotels.

Vergaderen in Limburg

VERGADEREN IN DE STAD

Of je nu kiest voor een vergadering in de Randstad, het Oosten of Zuiden van Nederland, één ding is zeker: hier komen ideeën tot leven.

VERGADEREN IN DE STAD

MEETINGS & EVENTS

Maak van een zakenmeeting een waardevolle ontmoeting. Lees meer over meetings en events bij Bilderberg. 

Meer lezen