De Buitenplaats

Breng je meeting of event naar buiten bij deze unieke eventlocatie in het bos

 • 50 tot 200 personen
 • Prijs op aanvraag
 • Flexibel

Ontdek bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh: De Buitenplaats. Een 200 m2 outdoor eventlocatie aan het rand van het bos. Kom dineren in de tent, barbecueën in het bos of loungen bij het water.

Op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsevent, partnerevent of andere zakelijke bijeenkomst die een wow-factor kan gebruiken? Ontdek de Buitenplaats van Résidence Groot Heideborgh. In het bos bij het luxe Résidence Groot Heideborgh is het nu mogelijk om samen een onvergetelijke avond te beleven. Tot 200 personen, of in combinatie met extra uitbreidingsmogelijkheden tot maximaal 350 personen. 

“Ontspannen, vol sfeer en vol smaak. De Buitenplaats is een feestje voor iedereen.”
Plattegrond van De Buitenplaats

De Buitenplaats

Wij geloven in de kracht van buiten. Buiten zijn geeft je nieuwe energie en brengt je nader tot elkaar. Wil jij dit ook ervaren? Kom dan naar De Buitenplaats!

Glazen tuinkamer
Ruime stretchtent
Verschillende buitenkeukens

Wanneer je aankomt over de lange oprijlaan langs de schapenweide, weet je het al: dit wordt een bijzondere avond! In het bos verscholen zie je daar namelijk al de lichtjes en vuurkorven van De Buitenplaats van Résidence Groot Heideborgh. Het gebied bestaat uit:

 • Een glazen tuinkamer welke je kunt inzetten als extra subruimte voor 12 personen tijdens een vergadering, congres of event. Bij grotere events wordt de ruimte ingezet als gezellige plek om te eten of te praten.
 • Een stretchtent met plek voor 200 personen. Van lange tafels waar iedereen aan kan zitten tot verschillende gezellige zitjes met uitzicht op de schapenweide; de indeling en inrichting passen we aan jouw wensen aan!
 • Verschillende buitenkeukens met barbecues van waaruit de heerlijkste gerechten worden geserveerd.
 • Buitenplekjes in het bos om in kleine groepjes bij elkaar te komen

Inspiratie

Voor buitenevents bij Résidence Groot Heideborgh

Buiten BBQ

De buitenkeuken van De Buitenplaats bevat diverse professionele barbecues. Goed voor een geweldige bbq avond met smaakvolle vis-, vlees- en vegagerechten. Lekker basic of bijzonder en luxe: alles kan.

Event op maat

Omringd door de natuur kom je tot de beste ideeën! Op zoek naar een 100% buiten event? Dat kan! Onze eventregisseurs organiseren graag samen met jou een event boordevol inspiratie. 

Happy & Healthy

Résidence Groot Heideborgh gelooft dat je het beste uit jezelf kan halen wanneer lichaam en geest in balans zijn. Na een intensieve dag samen ontspannen en de dag doornemen. Wij bieden een lunch, borrel of diner die je weer nieuwe energie geeft. Gezonde - en lekkere! - gerechten in een relaxte setting.

Waar is De Buitenplaats?

"Wij geloven in de kracht van buiten. Buiten zijn geeft je nieuwe energie en brengt je nader tot elkaar. Wil jij dit ook ervaren? Kom dan naar De Buitenplaats!"


             wouter-wagelaar.png

Meer inspiratie