Een bruisende meeting in de stad

Laat je inspireren door de energie van wereldstad Rotterdam, hanzestad Zwolle of koninklijk Apeldoorn

PERFECTE LIGGING

Al onze stadshotels zijn perfect gelegen voor een bruisende meeting

DE BESTE SERVICE

De maitre B' is jullie persoonlijke service partner 

HEERLIJK ETEN

Van lokale herkomst en met aandacht voor duurzaamheid

Kom vergaderen in de stad bij Bilderberg. Elke stad heeft zijn eigen energie die je volop inspiratie kan geven voor jouw bijeenkomst. Of je nu kiest voor een vergadering in de Randstad, het Oosten of Zuiden van Nederland, één ding is zeker: hier komen ideeën tot leven. Maak kennis met de stadshotels van Bilderberg: wereldstad Amsterdam, modern Rotterdam, cultureel Scheveningen, hanzestad Zwolle, bourgondisch Venlo en koninklijk Apeldoorn.

Maak kennis met onze hotels in de Randstad

Internationale allure in het Westen van Nederland

PARKHOTEL ROTTERDAM
In het centrum van bruisend Rotterdam is Parkhotel Rotterdam dé locatie om te vergaderen in stijl. De vergaderruimtes van het hotel zijn een oase van rust binnen deze moderne stad. Zo biedt het hotel een ideale mix van inspiratie van buitenaf en focus van binnenuit. Overnachten kan in één van de ruime hotelkamers, of in een luxe torenkamer met een adembenemend uitzicht over de skyline van Rotterdam. Bij Restaurant The Park geniet je van casual dining op niveau en als extra verrassing heeft het Parkhotel een ruime stadstuin die zich ideaal leent voor evenementen en borrels. 

GARDEN HOTEL - AMSTERDAM
Bij het Garden Hotel komt het mooiste van Amsterdam samen. Een vijfsterrenhotel vol stijl en uitstraling, midden tussen de prachtige herenhuizen van Amsterdam-Zuid. De wereld aan je voeten, maar toch volledige privacy en rust wanneer je de meetingruimte betreedt. Een bijeenkomst in onze hoofdstad wordt compleet met een bezoek aan het Rijksmuseum, een boottocht over de grachten of een wandeling door De 9 Straatjes.

GRAND HOTEL WIENTJES - ZWOLLE
Het Grand Hotel Wientjes stamt uit 1867 en doet sinds de jaren '30 van de vorige eeuw dienst als hotel. De centrale ligging en karakteristieke uitstraling maken dat het hotel van oudsher een ontmoetingsplek is voor de Zwollenaar. De vernieuwde meetingruimtes van Grand Hotel Wientjes hebben nog altijd hun karakter behouden. De persoonlijke service en het hoge culinaire niveau zorgen dat je bij Wientjes vergadert in stijl. Zwolle is een Hanzestad met veel historie, en staat bekend als de groenste gemeente van Nederland. Een bijeenkomst in Grand Hotel Wientjes is dan ook ideaal te combineren met een wandeling door het historische centrum, een bezoek aan museum De Fundatie of een rondvaart door de grachten.

EUROPA HOTEL - SCHEVENINGEN
De zee heeft een onmiskenbare aantrekkingskracht. Een bron van inspiratie en plek van rust tegelijk. Vanuit het Europa Hotel ben je in slechts een minuut op het uitgestrekte strand van Scheveningen. Ideaal voor een strandwandeling, surfworkshop, powerboatrace of andere actieve break om de meeting een extra dimensie te geven. Met de zeewind in je haren en het zand onder je voeten krijg je nieuwe energie en kom je nader tot elkaar. In het hotel bieden we alle mogelijkheden voor een succesvolle bijeenkomst.

HOTEL DE KEIZERSKROON - APELDOORN
Bij Hotel De Keizerskroon ervaar je hoe echte gastvrijheid voelt, proeft, ruikt en oogt. En hoe je zelf gastvrijer kunt worden. Met onze inspiratie op het gebied van klantbeleving helpen wij organisaties om een geweldige beleving te creëren voor hun klanten. Als hotel beheersen we de kunst van het gastheerschap als geen ander en daarmee inspireren we graag organisaties om hetzelfde te doen. Met de Hospitality Kickstart voeg je eenvoudig gastvrije inspiratie toe aan iedere meeting. Van een gastvrijheidsworkshop of een belevingsdiner tot een tweedaagse training waarbij je als team meeloopt in ons hotel.

HOTEL DE BOVENSTE MOLEN - VENLO
De ligging van Hotel De Bovenste Molen is uniek te noemen. Op steenworp afstand van het historische en gezellige stadshart van Venlo, maar toch volledig omgeven door het groen. Ruim 44 hectare bosgebied met wandelpaden, meren en beken omsluiten het hotel. Daarmee biedt De Bovenste Molen een plek waar je jezelf kan afzonderen - voor aandacht en focus - maar je ook nieuwe inspiratie kan opdoen - bijvoorbeeld voor samenwerking en groei. Waarom bijvoorbeeld niet vergaderen in de openlucht of tijdens een wandeling in het bos? Of een strategiesessie starten met een actieve mountainbiketocht, stadstour door Venlo of lunch aan het meer? Onze meetingruimtes hebben vrij zicht op het groen, en ook in ons restaurant Woodz, met stoere lokale gerechten, is de inspiratie uit de omgeving terug te vinden. 

Verder lezen?

VERGADEREN IN LIMBURG

Geniet van de Limburgse gastvrijheid, bourgondisch eten en de prachtige natuur rondom onze hotels.

VERGADEREN IN LIMBURG

VERGADEREN OP DE VELUWE

De Veluwe is een bron van inspiratie. Geniet van de omgeving en geef je ideeën letterlijk de ruimte.

VERGADEREN OP DE VELUWE

MEETINGS & EVENTS

Maak van een zakenmeeting een waardevolle ontmoeting. Lees meer over meetings en events bij Bilderberg. 

MEER LEZEN