Vergaderen in Limburg

Organiseer jouw volgende bijeenkomst in bourgondisch Limburg

DE BESTE SERVICE

De Maître B' is jullie persoonlijke service partner 

RUST EN RUIMTE

Het prachtige Limburgse heuvellandschap als inspiratiebron

HEERLIJK ETEN

Van lokale herkomst en met aandacht voor duurzaamheid

Buitenland in eigen land: zo voelt Limburg. Ontdek de veelzijdigheid van deze provincie met een uitgebalanceerde mix van ontspanning, stedelijke inspiratie en landelijke rust. De prachtige omgeving, unieke vergaderlocaties en verrassende activiteiten maken Limburg tot dé plek voor een meeting met impact.

Bourgondisch Limburg

Maak kennis met onze vergaderlocaties

KASTEEL VAALSBROEK - VAALS
Buitenland in eigen land: zo voelt Kasteel Vaalsbroek. Een vergadering in de sfeervolle kasteelzaal combineer je met een smaakvolle lunch met lokale producten, een teamdag sluit je af met een wijnproeverij of roofvogelworkshop op ons landgoed. Weg van de dagelijkse omgeving ben je in staat om je te richten op wat belangrijk is en kom je nader tot elkaar. Met maar liefst 22 meetingruimtes, verdeeld over het kasteel en het hotel, en een uitgestrekt landgoed biedt Kasteel Vaalsbroek ruimte aan 350 personen bij een standaard theateropstelling en tot 1250 personen bij een buitenevent. Het glooiende landschap van Zuid-Limburg, dichtbij het Drielandenpunt, Aken en Maastricht, is hiermee een perfect decor voor managementsessies, grote events en personeelsfeesten. 

CHÂTEAU HOLTMÜHLE - TEGELEN
Van de slotgracht tot de orangerie en van de grootste entree tot het sfeervolle restaurant in de oude keldergewelven; Château Holtmühle straalt één en al sfeer uit. Bij dit middeleeuwse kasteel vergader je dan ook in luxe en stijl met de comfort van nu. Omgeven door de oude bossen en velden die Limburg rijk is, vind je bij Château Holtmühle de rust en de ruimte om je te richten op je ambities. De ideale mix van historie en moderne luxe komen niet alleen samen in de comfortabele meetingruimtes. De rijke gerechten van restaurant Die Alde Heerlickheit zijn geïnspireerd op de Franse keuken met moderne en Oosterse invloeden, bereid met verse ingrediënten van het vruchtbare Limburgse land. En in de sfeervolle lounge met open haard kom je tot rust na een intensieve meeting. Wens je daarbij optimale service en privacy? Dan is Château Holtmühle ook exclusief af te huren. Het volledige kasteel staat dan tot je beschikking. Zo wordt iedere bijeenkomst een groot succes.

HOTEL DE BOVENSTE MOLEN - VENLO
De ligging van Hotel De Bovenste Molen is uniek te noemen. Op steenworp afstand van het historische en gezellige stadshart van Venlo, maar toch volledig omgeven door het groen. Ruim 44 hectare bosgebied met wandelpaden, meren en beken omsluiten het hotel. Daarmee biedt De Bovenste Molen een plek waar je jezelf kan afzonderen - voor aandacht en focus - maar je ook nieuwe inspiratie kan opdoen - bijvoorbeeld voor samenwerking en groei. Waarom bijvoorbeeld niet vergaderen in de openlucht of tijdens een wandeling in het bos? Of een strategiesessie starten met een actieve mountainbiketocht, stadstour door Venlo of lunch aan het meer? Onze meetingruimtes hebben vrij zicht op het groen, en ook in ons restaurant Woodz, met stoere lokale gerechten, is de inspiratie uit de omgeving terug te vinden. 

Verder lezen?

VERGADEREN OP DE VELUWE

De Veluwe is een bron van inspiratie. Geniet van de omgeving en geef je ideeën letterlijk de ruimte.

Vergaderen op de Veluwe

VERGADEREN IN DE STAD

Van Amsterdam tot Zwolle, één ding is zeker: in de bruisende stad komt jouw bijeenkomst tot leven.

VERGADEREN IN DE STAD

MEETINGS & EVENTS

Maak van een zakenmeeting een waardevolle ontmoeting. Lees meer over meetings en events bij Bilderberg. 

Meer lezen