Drie scenario's voor een meeting met impact

Het vinden van een vergaderruimte is zoveel meer dan alleen het vinden van een passende locatie. Bij Bilderberg weten we daar alles van. We nemen je graag mee in drie inspirerende scenario's voor een geslaagde meeting. Kijk je mee?

Deel deze pagina

Juist nu is verbinding belangrijker dan ooit. We realiseren ons dat samenkomen met collega's of relaties een flinke energieboost kan geven. Een heisessie waarbij teambuilding centraal staat, een congres met netwerken als belangrijkste doel of successen vieren na een geslaagd jaar. Een meeting met impact vraagt om goed eten, een inspirerende omgeving en afwisseling tussen in-en ontspanning. In dit artikel delen we drie programma's die je inspireren voor de organisatie van jouw volgende bijeenkomst. 

Hotel De Keizerskroon

Gelegen aan de rand van Apeldoorn, naast Paleis 't Loo.

Château Holtmühle

Unieke kasteellocatie in Tegelen, nabij Venlo. 

Résidence Groot Heideborgh

Bijzondere locatie met buitenplaats op de Veluwe.

Tot 15 personen

Welkom bij Hotel De Keizerskroon. Gelegen aan de rand van Apeldoorn, naast Paleis 't Loo en midden op de Veluwe. Hier genieten jullie van warme, oprechte gastvrijheid en overheerlijk eten. 

OCHTENDPROGRAMMA EN LUNCH 
Na een warm ontvangst in de bar is het tijd om naar de vergaderruimte te gaan voor het plenaire programma. Na een koffie break, met uiteraard iets lekkers erbij, is het tijd om de sessie af te ronden en te gaan genieten van de lunch. Chef Steve wordt geroemd om zijn Buddah Bowls. Lekker, gezond en bovenal aan te passen naar eigen smaak. Hij zorgt namelijk voor een heerlijke basis welke je zelf aan kunt vullen met; vis, noten, charcuterie en meer. 

MIDDAGPROGRAMMA
Tijd om de wandelshoenen aan te trekken of de fiets te pakken. De prachtige omgeving rondom het hotel leent zich immers perfect voor een verrassende activiteit. Jullie vertrekken naar Kroondomein 't Loo. Onder leiding van de boswachter ontdekken jullie de rijke geschiedenis rondom het Paleis. De middag wordt afgesloten met een lekkere borrel in de bar.  
 

AVONDPROGRAMMA
Tijd om aan tafel te gaan, samen genieten jullie van het belevingsdiner. Het lijkt een normaal diner, tot de menukaart op tafel verschijnt. Dranken worden geserveerd in donkere glazen, het hoofdgerecht verschijnt in een sardineblik en het dessert kan bestaan uit een frikandel met mayo en friet. Ja echt, je leest het goed! Het belevingsdiner is niet zomaar een diner, deze avond beleef je namelijk met al je zintuigen. Niets is wat het lijkt en geloof ons als we zeggen dat hier nog lang over gesproken wordt. 

HET DRAAIBOEK

09.00 - 09.30 uur - Ontvangst in de bar 
09.30 - 13.00 uur - Plenaire sessie
13.00 - 14.00 uur - Buddah Bowl Lunch
14.00 - 16.00 uur - Wandelen met de boswachter
16.00 - 17.00 uur - Aperitief in de bar 
17.00 - Einde       - Belevingsdiner 

Tot 50 personen

Welkom bij Château Holtmühle, een unieke kasteellocatie in Tegelen, nabij Venlo. Hier voelen de gasten zich de koning te rijk! Dit scenario staat in het teken van successen vieren. Samenkomen met als doel om samen plezier te maken. 

ONTVANGST EN MIDDAGPROGRAMMA
We verwelkomen de gasten buiten in de tent. Hier verzorgen we een sfeervolle buitenlunch in festival sfeer. Gerechten van de BBQ, lekkere broodjes, zoete lekkernijen en fruit. Er is voor ieder wat wils! 

Na het ontvangst verplaasten we naar het kasteel. Hier krijgt de organisatie de ruimte om een plenaire sessie te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een welkomstwoord, een terugblik op de successen die behaald zijn of een inspirerende gastspreker. 

ACTIVITEIT
In de middag is het tijd om te genieten van bourgondisch Limburg. Nederland staat niet bepaald bekend als een wijnland, maar met deze wijnproeverij komt daar verandering in. Alleen al de provincie Limburg telt tientallen wijngaarden en produceert rond de 75.000 flessen per jaar. In kleine gezelschappen op de mooiste plekken in en rondom het kasteel gaan jullie genieten van de mooiste Limburgse wijnen. 

AVONDPROGRAMMA
Aan het einde van de middag is het tijd voor een kort rustmoment. Spullen pakken, inchecken op de hotelkamer en klaarmaken voor het avondprogramma. Aansluitend starten we de avond met een feestelijk aperitief. Langzaam maar zeker arriveren alle gasten in de mooiste kledij in de bar en worden ze feestelijk ontvangen met een glas bubbels. 

Voor het diner verwelkomen wij het gezelschap graag in de voormalige keldergewelven van het kasteel voor een luxe 4-gangendiner in Restaurant Die Alde Heerlickheijt. De chef laat zich inspireren door de Franse keuken met moderne en Oosterse invloeden, bereid met verse ingrediënten van het vruchtbare Limburgse land. Een ware ontdekking in culinair opzicht!

HET DRAAIBOEK

12.00 - 14.00 uur - Inloop met festival lunch 
14.00 - 16.00 uur - Plenaire sessie
16.00 - 17.30 uur - Wijnproeverij 
17.30 - 18.30 uur - Inchecken en opfrissen 
18.30 - 19.30 uur - Aperitief
19.30 - Einde       - Luxe diner

Aansluitend overnachting en het uitgebreide Bilderberg Ontbijtbuffet. 
 

Ontmoet onze regisseurs

Jouw persoonlijke adviseurs

Onze meeting- en eventregisseurs zijn jouw persoonlijke adviseurs bij het plannen van een succesvolle bijeenkomst. Op basis van het doel van de meeting geven ze advies over eten en drinken of een passende activiteit. Eén ding is zeker; bij Bilderberg is het altijd maatwerk want geen bijeenkomst is hetzelfde.

Vanaf 50 personen

Welkom bij Résidence Groot Heideborgh, een unieke locatie in het pitorreske Garderen midden op de Veluwe.

OCHTENDPROGRAMMA EN LUNCH 
De deelnemers worden warm en hartelijk ontvangen in hart van het hotel; het Grand Café. Na de eerste ontmoetingen verplaatsen de gasten zich naar de vergaderruimtes voor het plenaire gedeelte van de meeting. 

Net als de deelnemers klaarzitten om te starten, komen er sportief geklede trainers binnen. Geen plenaire sessie, maar een inspirerende Kick-Off. In 20 minuten zorgen we er met een energieke Haka Workshop voor dat iedereen helemaal wakker is. Met deze kick-off kan werkelijk niemand op zijn stoel blijven zitten, het is veel te leuk om mee te doen. 

VERVOLG PROGRAMMA
Het ijs is gebroken, tijd om te beginnen met de plenaire sessie. Gedurende het programma hebben de deelnemers de gelegenheid om bij de coffee corner een kop koffie, verse thee of stuk fruit te pakken. Wanneer het weer het toelaat is het heerlijk om hiervan te genieten rondom de vijver. 

Aan het einde van het ochtendprogramma staat de lunch klaar in Restaurant Het Element. De geliefde Bilderberg Lunch is er op gericht op energie te geven. Het menu bestaat uit belegde broodjes, salades, huisgemaakte soepen, warme gerechten, yoghurt, fruit en smoothies.

MIDDAGPROGRAMMA
Een succesvolle meeting geeft ruimte aan in- en ontspanning, daarom maken we na de lunch tijd om je zinnen te verzetten. De deelnemers gaan in verschillende groepen op pad; Een groep ontdekt heide en bossen van de Veluwe onder leiding van de boswachter. Diverse deelnemers volgen een korte yoga workshop en anderen gaan op pad voor een inspiratiewandeling. De sportieve gasten kunnen een mountainbike clinic volgen.

Na de inspirerende actviteiten gaan de teams in groepen uiteen om aan de slag te gaan met verschillende opdrachten. De inspiratieruimtes van Résidence Groot Heideborgh zijn hiervoor uitermate geschikt. Brainstormen op de grote krijtwand of staand vergaderen aan een hoge tafel. Bundel samen de krachten en zet ze om naar nieuwe ideëen. 

Daarna is het tijd voor de recap; alle deelnemers verzamelen in de plenaire ruimte. Hier kunnen de uitkomsten gedeeld worden en is er een afsluiting vanuit de organisatie.

DINER OP DE BUITENPLAATS
Na het programma krijgen de gasten de gelegenheid om bij te komen van deze inspirerende dag. Ingecheckt en opgefrist worden de gasten verwacht op De Buitenplaats. Een unieke outdoor locatie inclusief tent, buitenbar, barbecues en schapenweide. Hier staat de gasten een bijzondere avond te wachten. Heerlijk eten in een informele setting. 

AVONDPROGRAMMA
Na het diner verplaatsen we naar het Grand Café. Ervaren quizmasters staan klaar om de gasten te verrassen met een unieke quiz! De toon wordt gezet voor een sfeervolle avond met muziek, ludieke vragen en onvergetelijke tv-momenten. Na de quiz zit de sfeer er helemaal in en is het tijd voor een feestje! De voetjes mogen van de vloer en de bitterballen komen binnen. De perfecte afsluiter van een feestelijke dag. 

HET DRAAIBOEK

09.00 - 09.30 uur - Ontvangst in het Grand Café
09.30 - 09.50 uur - Haka Kick-Off
09.50 - 12.30 uur - Plenaire sessie in de vergaderruimte
12.30 - 13.30 uur - Het Bilderberg Lunchbuffet
13.30 - 14.45 uur - Activiteiten in drie groepen
14.45 - 16.30 uur - Break-out sessies
16.30 - 17.30 uur - Recap in de plenaire vergaderruimte
17.30 - 18.30 uur - Inchecken en opfrissen 
18.30 - 20.00 uur - Diner op De Buitenplaats
20.00 - 21.30 uur - Quiz
21.30 uur tot einde - Feestavond

Aansluitend overnachting en het uitgebreide Bilderberg Ontbijtbuffet. 

Actviteiten

De activiteiten in deze scenario's

 • 2 - 10 personen
  750 exclusief BTW

  Inspiratiewandeling

  De inspiratiewandeling is een unieke werkvorm waarbij de tourleider jullie begeleid naar een verrassend resultaat.

 • 5 - 20
  135 voor de hele groep

  Wandelen met de boswachter

  Het bos heeft iets magisch. Zowel tijdens het ochtendgloren, als wanneer de zon weer ondergaat en de dieren tevoorschijn komen. Ga jij mee op avontuur met één van onze boswachters?

 • 10 - 2000
  Op maat

  Haka Workshop

  Tijdens deze workshop spat de energie er echt vanaf! Lichaamsbeweging speelt geen grote rol, maar mimiek wel. Als ijsbreker aan het begin van de dag of als energizer na de lunch, deze workshop is altijd een succes!

 • Tot 2000 personen
  Op maat

  (Pub)Quiz

  Of je nu kiest voor een reguliere quiz of een quiz op maat, één ding is zeker: Dit wordt leuk!

 • Vanaf 10 personen
  € 52,50 p.p.

  Giant Mountainbike Clinic

  De Giant Mountainbike Clinic is een energieopwekkende teambuildings acitviteit.

De hotels in deze scenario's

 • Château Holtmühle

  Vergaderen in een authentiek kasteel Tegelen - Limburg

  Verscholen in het Limburgse groen. In het middeleeuwse kasteel komen gastvrijheid en stijl samen.

 • Résidence Groot Heideborgh

  Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

 • Hotel De Keizerskroon

  Royale vergaderlocatie in de stad Apeldoorn Apeldoorn - Veluwe

  Van oudsher de herberg van Paleis het Loo, vandaag de dag een royale vergaderlocatie. Een hoog serviceniveau is onze standaard. Wij hebben aandacht voor jou zodat jij je kunt richten op het doel van je verblijf. Hier krijgt jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

Contact

"Met veel plezier denk ik mee in de mogelijkheden om van jouw bijeenkomst een succes te maken. Met onze jarenlange ervaring met het organiseren van meetings en events hebben we inmiddels legio scenario's meegemaakt. We delen graag onze ervaringen!''


             Marieke Jongbloed 2022 Transparant.png

Meer verhalen