Winter Events bij Bilderberg

Maak van jouw bijeenkomst een onvergetelijke ervaring

Kerstdiners, nieuwjaarsrecepties, personeelsfeesten en kick-offs: in de wintermaanden staat bij iedere organisatie wel een zakelijke bijeenkomst gepland. Maar hoe maak je van dit jaarlijks terugkerend event een meeting waar nog jaren over nagepraat zal worden? Door te zoeken naar verbinding en beleving! Bilderberg biedt jou inspiratie om van deze winter events een onvergetelijke ervaring te maken.

Winter Events bij Bilderberg

Winter Wonderland

Een complete beleving in winterse sferen; dat is Winter Wonderland. Elke locatie kan worden omgetoverd tot een winters sprookje. Geniet bijvoorbeeld samen van winterse lekkernijen zoals Glühwein of warme chocolademelk met marshmallows. Of laat je verrassen door de mogelijkheden van een winters barbecue diner. Entertainment maakt deze beleving compleet. Wat dacht je van een winters ontvangst door Koning Winter, muzikale omlijsting verzorgt door onze huisband, een hilarische quiz of een sneltekenaar die zorgt voor een blijvende herinnering?

Amsterdam Light Festival

De grachten van Amsterdam zijn het decor van het jaarlijks terugkerende Amsterdam Light Festival. Een unieke festivalbeleving die je een keer mee moet maken! Na een warm welkom bij het Bilderberg Garden Hotel geniet je samen van een culinair diner in Restaurant De Kersentuin. Vervolgens is het tijd om het water op te gaan en je te laten verwonderen over de prachtige kunstwerken die de grachten van Amsterdam verlichten. Deze avond wordt letterlijk een lichtje tijdens de donkere dagen. Het Amsterdam Light Festival is te bezoeken van 2 december 2021 tot en met 23 januari 2022.

Activiteiten

Wanneer je samen plezier maakt, maak je herinneringen. Daarom delen wij onze leukste activiteiten met jou waarbij plezier maken voorop staat. Deze activiteiten zijn te organiseren op alle locaties van Bilderberg.

Het ultieme cadeau

Bilderberg Cadeaucards

Verras je klanten, relaties of personeel met een luxe hotelovernachting bij Bilderberg. Met de Bilderberg Cadeaucard boek je eenvoudig een overnachting of arrangement in één van onze hotels. Een cadeau vol luxe en ontspanning, wie wil dat nou niet?

Bestel de cadeaucard

Shop je kerstpakket

Bedank jouw werknemers voor een geslaagd jaar met een creatief en persoonlijk kerstpakket! Jouw team gaat erop uit om tijdens opdrachten hun eigen kerstpakket samen te stellen. Een custom made afsluiting van het jaar!

Meer informatie

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij zit boordevol ideeën om van jouw winter event een onvergetelijke bijeenkomst te maken.


             Marieke.png