Winter Events bij Bilderberg

Maak van jouw bijeenkomst een onvergetelijke ervaring

Kerstdiners, nieuwjaarsrecepties, personeelsfeesten en kick-offs: in de wintermaanden staat bij iedere organisatie wel een zakelijke bijeenkomst gepland. Maar hoe maak je van dit jaarlijks terugkerend event een meeting waar nog jaren over nagepraat zal worden? Door te zoeken naar verbinding en beleving! Bilderberg biedt jou inspiratie om van deze winter events een onvergetelijke ervaring te maken.

Unieke locaties

Geef direct sfeer aan jouw bijeenkomst, nog voordat deze begonnen is

Feest in een winters kasteel

Kasteel Vaalsbroek bevat alle ingrediënten voor een bijzonder winter event. De prachtige omgeving, het sprookjesachtige kasteel, unieke feestruimtes, diverse mogelijkheden voor leuke activiteiten en natuurlijk smaakvolle bourgondische gerechten zorgen ervoor dat je dit event niet meer vergeet.

Winter in 't Speuld

Midden op de prachtige Veluwe vind je Hotel 't Speulderbos. De sfeervolle theaterzaal 't Speuld en het grote grasveld - lees festivalterrein - voor de deur zijn de basis voor een uniek feest. Geniet van een aperitief in het Grand Café en laat je verrassen wanneer de schuifdeuren naar 't Speuld opengaan. Het feest kan beginnen!

Winteravond in het bos

Samenkomen in een sfeervolle festivaltent, midden in de bossen? Het kan bij Hotel De Bilderberg. Heet je gasten welkom met winterse lekkernijen en blijf hier voor een unieke winter barbecue. Liever naar binnen? Dat kan! B's Bar, Julia's Kitchen en Trattoria Artusi nodigen je uit voor een smaakvol vervolg van jouw winter event.

Château Exclusief

Een kasteel, helemaal alleen voor jullie gezelschap? Dat kan! Château Holtmühle kan namelijk exclusief afgehuurd worden. Begin je event bijvoorbeeld met een winterse markt op de binnenplaats en geniet vervolgens van een luxe diner in het gewelvenrestaurant. Sluit de avond af met een knallend feest in de kasteelhal.

Winter Wonderland Diner

Tijdens het Winter Wonderland Diner geniet je van heerlijke winterse gerechten bij Résidence Groot Heideborgh. In een unieke setting in het bos word je verrast door diverse marktkramen waar je kiest uit smaakvolle winterse kost. Ga jij voor een heerlijke stamppot, een barbecuegerecht of de kaasfondue?

Inspiratie

Een uniek programma zorgt voor meer impact

Winter Wonderland

Een complete beleving in winterse sferen; dat is Winter Wonderland. Elke locatie kan worden omgetoverd tot een winters sprookje. Geniet bijvoorbeeld samen van winterse lekkernijen zoals Glühwein of warme chocolademelk met marshmallows. Of laat je verrassen door de mogelijkheden van een winters barbecue diner. Entertainment maakt deze beleving compleet. Wat dacht je van een winters ontvangst door Koning Winter, muzikale omlijsting verzorgt door onze huisband, een hilarische quiz of een sneltekenaar die zorgt voor een blijvende herinnering?

Meer informatie

Amsterdam Light Festival

De grachten van Amsterdam zijn het decor van het jaarlijks terugkerende Amsterdam Light Festival. Een unieke festivalbeleving die je een keer mee moet maken! Na een warm welkom bij het Bilderberg Garden Hotel geniet je samen van een smaakvol diner. Vervolgens is het tijd om het water op te gaan en je te laten verwonderen over de prachtige kunstwerken die de grachten van Amsterdam verlichten. Deze avond wordt letterlijk een lichtje tijdens de donkere dagen. Het Amsterdam Light Festival is te bezoeken van 30 november 2023 tot en met 21 januari 2024.

Meer informatie

Winterse activiteiten

Met deze activiteiten kom je volledig in winterse sferen en staat plezier maken voorop.

Het ultieme cadeau

Bilderberg Cadeaucards

Verras je klanten, relaties of personeel met een luxe hotelovernachting bij Bilderberg. Met de Bilderberg Cadeaucard boek je eenvoudig een overnachting of arrangement in één van onze hotels. Een cadeau vol luxe en ontspanning, wie wil dat nou niet?

Meer informatie

Shop je kerstpakket

Bedank jouw werknemers voor een geslaagd jaar met een creatief en persoonlijk kerstpakket! Jouw team gaat erop uit om tijdens opdrachten hun eigen kerstpakket samen te stellen. Een custom made afsluiting van het jaar!

Meer informatie

Ontmoet Marije, regisseur van bijzondere events. 'Een compleet programma voor een sfeervolle bijeenkomst of een cadeaucard als relatiegeschenk. Ik zit boordevol ideeën om jullie jaar in stijl af te sluiten. Waarmee kan ik je helpen?


             MarijeKarsten_c-removebg-preview (1).png