Winter BBQ

De winterbarbecue is een smaakvol en informeel bedrijfsuitje

 • Vanaf 20 personen
 • Op maat
 • 3 uur

De winterbarbecue bij onze hotels is een onvergetelijke belevenis waarbij je op een informele manier samenkomt en geniet van de heerlijkste barbecue gerechten.

Barbecueën is een favoriete bezigheid van velen gedurende de zomer. Bij Bilderberg geniet je het hele jaar door, dus ook in de winter, van een smaakvolle barbecue. Kom samen in de frisse buitenlucht, warm je op bij de vuurkorven en proef de meest smaakvolle barbecuegerechten tijdens de winter barbecue. Ideaal voor een teamevent, personeelsuitje of meeting vol beleving.

“Proef op een informele manier hoe lokale en eigen producten verwerkt worden tot de heerlijkste barbecue gerechten.”

Wat ga je doen?

De winter barbecue van Bilderberg staat in het teken van samenkomen en genieten op een informele manier. Onder een grote tent geniet je aan grote picknickbanken samen van al het lekkers dat onze chefs voor jullie bereiden. En dat het lekker is, dat staat vast! Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke coquilles, pulled pork, een authentieke hamburger, aardappels in de schil of vers gerookte zalm? Ook een uitgebreid aanbod aan salades, groenten en vegetarische gerechten zal niet ontbreken. 

Voor wie?

Voor groepen vanaf 20 personen die op een informele en smaakvolle manier willen ontmoeten, proosten en vieren. Ons team staat graag voor je klaar om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke en vooral ook smaakvolle barbecue wordt!

Wat is er inbegrepen bij de barbecue?

De winter barbecue kan helemaal op maat worden samengesteld. Lokale, verse producten, eerlijk vlees vol smaak en goede wijnen zijn rijkelijk aanwezig. De barbecue wordt afgestemd op persoonlijke wensen. Grote varkens aan het spit en lokale bieren, een smaakvol vegetarisch menu of liever meer verfijnde gerechten en goede wijnen? Alles is mogelijk!

Waar is de Winter BBQ?

Meer inspiratie

 • Vanaf 4 personen
  89 p.p.

  Winter in the Woods Aanschuifavonden

  Tijdens de aanschuifavonden in de kas wordt het een avond met memorabele momenten.

 • 100
  Vanaf 65

  Husky-rijden

  Beleef een geweldige tocht met Siberische sledehonden door het Veluwse bos.

 • Vanaf 2 personen
  Vanaf € 35 p.p.

  Ice Carving

  Maak van je bedrijfsfeest of winteruitje een gezellige happening en kies voor ice carving.