Winter BBQ

De winterbarbecue is een smaakvol en informeel bedrijfsuitje

 • Vanaf 20 personen
 • Op maat
 • 3 uur

De winterbarbecue bij onze hotels is een onvergetelijke belevenis waarbij je op een informele manier samenkomt en geniet van de heerlijkste barbecue gerechten.

Barbecueën is een favoriete bezigheid van velen gedurende de zomer. Bij Bilderberg geniet je het hele jaar door, dus ook in de winter, van een smaakvolle barbecue. Kom samen in de frisse buitenlucht, warm je op bij de vuurkorven en proef de meest smaakvolle barbecuegerechten tijdens de winter barbecue. Ideaal voor een teamevent, personeelsuitje of meeting vol beleving.

“Proef op een informele manier hoe lokale en eigen producten verwerkt worden tot de heerlijkste barbecue gerechten.”

Wat ga je doen?

De winter barbecue van Bilderberg staat in het teken van samenkomen en genieten op een informele manier. Onder een grote tent geniet je aan grote picknickbanken samen van al het lekkers dat onze chefs voor jullie bereiden. En dat het lekker is, dat staat vast! Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke coquilles, pulled pork, een authentieke hamburger, aardappels in de schil of vers gerookte zalm? Ook een uitgebreid aanbod aan salades, groenten en vegetarische gerechten zal niet ontbreken. 

Voor wie?

Voor groepen vanaf 20 personen die op een informele en smaakvolle manier willen ontmoeten, proosten en vieren. Ons team staat graag voor je klaar om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke en vooral ook smaakvolle barbecue wordt!

Wat is er inbegrepen bij de barbecue?

De winter barbecue kan helemaal op maat worden samengesteld. Lokale, verse producten, eerlijk vlees vol smaak en goede wijnen zijn rijkelijk aanwezig. De barbecue wordt afgestemd op persoonlijke wensen. Grote varkens aan het spit en lokale bieren, een smaakvol vegetarisch menu of liever meer verfijnde gerechten en goede wijnen? Alles is mogelijk!

Waar is de Winter BBQ?

De Winter BBQ is te organiseren op diverse locaties van Bilderberg. Hieronder enkele suggesties. Wil je liever op een andere locatie van deze barbecue genieten? Dat kan!

 • Kasteel Vaalsbroek

  Uniek kasteel voor bijzondere bijeenkomsten Vaals - Limburg

  Omringd door de glooiende heuvels van Zuid-Limburg vind je een historisch landgoed. Een stukje buitenland in eigen land. Een uniek decor voor bijzondere bijeenkomsten met de mogelijkheid om te overnachten. Hier komen gastronomie, historie en beleving samen. Welkom bij Kasteel Vaalsbroek!

 • Résidence Groot Heideborgh

  Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

 • Château Holtmühle

  Vergaderen in een authentiek kasteel Tegelen - Limburg

  Verscholen in het Limburgse groen. In het middeleeuwse kasteel komen gastvrijheid en stijl samen.

Meer inspiratie