Buitenkansen

Overnacht op de mooiste locaties tegen een speciaal tarief

Actuele Buitenkansen

Hoe langer u bij ons verblijft, hoe hoger de korting

De Bilderberg Buitenkans is een tijdelijke aanbieding, zodat u extra voordelig kunt genieten van een luxe overnachting bij Bilderberg. Speciaal voor u zijn onze meer nachten specials nu nóg voordeliger. Bij een verblijf van 3 nachten ontvangt u 15% korting op uw kamerprijs. En bij elke nacht die u langer bij ons verblijft, ontvangt u hier nog een extra korting bovenop.

  • Bij een verblijf van 3 nachten ontvangt u 15% korting
  • Bij een verblijf van 4 nachten ontvangt u 20% korting
  • Bij een verblijf van 5 nachten of meer ontvangt u 25% korting

De vanaf prijs is op basis van een verblijf met twee personen voor drie nachten op één hotelkamer en is op basis van beschikbaarheid. Klik op de 'Meer informatie' knop om de totaalprijs op de voor uw gewenste aankomstdatum te zien. De korting is niet direct zichtbaar, maar wordt verrekend over de prijs na het selecteren van het aantal nachten.

Tijdelijke Buitenkansen

Hotelaanbiedingen tegen een voordelig tarief! Profiteer snel, want de klok loopt.

De Tijdelijke Buitenkans is een speciale aanbieding voor een verblijf van één of meerdere nachten in een Bilderberg hotel. Deze Buitenkans is slechts een korte periode geldig op de geselecteerde data. De vanaf prijs is op basis van een verblijf met twee personen voor één nacht op één hotelkamer en is op basis van beschikbaarheid. Klik op de 'Meer informatie' knop om de totaalprijs per kamer op uw gewenste aankomstdatum te zien.

Aantrekkelijk geprijsde arrangementen

Altijd voordelig

Bekijk deze bijzondere arrangementen

Voor onvergetelijke overnachtingen

De hotelarrangementen van Bilderberg staan garant voor een geweldig verblijf. Profiteer het hele jaar door van een goede prijs met onze voordelig geprijsde arrangementen.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over deze arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • Beste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Geen credit card nodig - u betaalt pas in het hotel

Neem contact op