Ice Carving

Een ideaal bedrijfsuitje voor in de winter

 • Vanaf 2 personen
 • Vanaf € 35,00 p.p.
 • 2 uur

Maak van je bedrijfsfeest of winteruitje een gezellige happening en kies voor ice carving. Ideaal voorafgaand aan een diner of borrel. Ga aan de slag met één of meerdere grote blokken ijs en maak een prachtige eigen creatie. Het fungehalte staat voorop!

Wat ga je doen?

Een ontzettend leuk bedrijfsuitje voor de winterse dagen. We dagen je uit om de mooiste ijssculptuur te maken.

De workshop begint met een uitgebreide uitleg over hoe je ice carving precies werkt en hoe je de mooiste creaties krijgt, waarna er een demonstratie volgt. Uiteindelijk mag jezelf aan de slag om ook een echt ijs kunstwerk te maken. Tijdens de workshop wordt er ook gezorgd voor bijpassende koek en zopie.

“Tijdens het ice carven komt echt je creativiteit naar boven, waardoor je echt prachtige creaties maakt.”

Voor wie?

De workshop ice carving is voor iedereen die graag een bedrijfsuitje organiseert met een hoog plezier- en fungehalte. De workshop is ideaal ter onderbreking van een meeting of voorafgaand aan een borrel.

Door wie?

Het professionele team van Ice Carving verzorgt deze workshop bij Grand Hotel Wientjes. Zij zullen je de fijne kneepjes van ice carving uitleggen, waardoor je in no time ook zelf de prachtigste creaties kan maken.

Waar is de workshop ice carving?

 • Grand Hotel Wientjes

  Dé vergaderlocatie van Zwolle Zwolle - Overijssel

  Grand Hotel Wientjes is een begrip in de Hanzestad Zwolle. De centrale ligging, karakteristieke uitstraling, uitstekende service en sfeervolle Grand Café maken dit hotel een geliefde plek om samen te komen. Niet alleen voor de Zwollenaar. Vanuit het het hele land komt men hier samen voor een vergadering, training of opleiding.

 • Hotel De Bovenste Molen

  Vergaderruimtes in het Limburgse bos Venlo - Limburg

  Wanneer je komt vergaderen bij Hotel De Bovenste Molen in Venlo is er één ding zeker: Hier wil je naar buiten. Gelegen in de idyllische bossen van Noord-Limburg wordt je omringt door stromende beekjes en het geluid van fluitende vogels. Inzichten en ideeën voor de vergadering komen hier vanzelf.

 • Parkhotel Rotterdam

  Dé vergaderlocatie in het hart van Rotterdam Rotterdam - Randstad

  Rotterdam is een stad die continu in beweging is; een stad waar nieuwe ideeën ontstaan. Het Parkhotel is een vergaderlocatie waar inspiratie de ruimte krijgt en waar je met aandacht en focus aan het werk gaat. Ze zeggen hier niet voor niets: Geen woorden, maar daden.

Meer inspiratie

 • Vanaf 10 personen
  Vanaf 65,00 p.p.

  Husky-rijden

  Beleef een geweldige tocht met Siberische sledehonden door het Veluwse bos.

 • Vanaf 20 personen
  Op maat

  Winter BBQ

  De winterbarbecue staat in het teken van samenkomen en genieten van de heerlijkste gerechten.

 • 10 - 2000
  Op maat

  Haka Workshop

  Tijdens deze workshop spat de energie er echt vanaf! Lichaamsbeweging speelt geen grote rol, maar mimiek wel. Als ijsbreker aan het begin van de dag of als energizer na de lunch, deze workshop is altijd een succes!