Husky-rijden

Beleef een geweldige tocht met Siberische sledehonden

 • Vanaf 10 personen
 • Vanaf 65,00 p.p.
 • 1 - 1,5 uur

Ervaar hoe het is om door Siberische sledehonden voortgetrokken te worden tijdens een geweldige tocht door de bossen van de Veluwe waarbij samenwerking, plezier en communicatie centraal staan.

Wat ga je doen?

Wil je ook ervaren hoe het is om door een roedel Siberische sledehonden voortgetrokken te worden? We beloven je, dat is een beleving die je niet snel zal vergeten! De workshop Husky rijden* is een geweldig teamuitje of personeelsevent dat gericht is op communicatie, samenwerking en plezier.

Voor de workshop Husky-rijden nemen we je mee naar de bossen van de Veluwe. Dankzij de speciale karrespan waar zowel ski’s als wielen onder kunnen, kan je ook als er geen dik pak sneeuw ligt een geweldige sledetocht maken door de natuur. De natuur, de snelheid en de interactie met deze bijzondere honden maakt de tocht onvergetelijk.

*Deze workshop is alleen mogelijk als je ook vergadert bij Hotel 't Speulderbos.

“De natuur, snelheid en de interactie met deze bijzondere honden maakt de tocht onvergetelijk.”

Tijdens de workshop, die een uur tot anderhalf uur in beslag zal nemen, maak je als eerste kennis met deze prachtige en vooral lieve honden. We vertellen over de geschiedenis van de Siberische Husky en de eigenschappen die deze hond zo speciaal maken. Je leert meer over hoe je met de honden contact maakt en wat je nodig hebt om een slede of karrespan te vormen. Ook krijgt iedere deelnemer een Husky aangelijnd en kan je tijdens een wandeling de kracht en de samenwerking met deze honden ervaren. Tot slot volgt de echte rit: met een roedel Husky’s voor een slede of karrespan wordt je voortgetrokken door het bos.

Voor wie?

De worskhop Husky-rijden is geschikt voor teams vanaf 10 personen en neemt een uur tot anderhalf uur in beslag. Het is ideaal als teambuilding activiteit of als bijzondere afsluiting van een meeting of event.

Wat heb je nodig?

Draag kleding en schoenen die afgestemd zijn op het weer. Het is vooral belangrijk dat je kleding ook comfortabel zit. De karren hebben zowel wielen als ski's, dus de activiteit kan plaatsvinden met of zonder sneeuw.

Waar is de workshop Husky-rijden?

 • Hotel 't Speulderbos

  De meest creatieve vergaderlocatie op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen is leuk! Daar geloven wij bij Hotel ’t Speulderbos heilig in. Op deze vergaderlocatie, gelegen in één van de oudste bossen van ons land, voegen we creativiteit en plezier toe aan iedere bijeenkomst. Het effect? Bijeenkomsten vol ideeën, fun en samenwerking.

Meer inspiratie

 • 2 - 10 personen
  750 exclusief BTW

  Inspiratiewandeling

  De inspiratiewandeling is een unieke werkvorm waarbij de tourleider jullie begeleid naar een verrassend resultaat.

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

 • Op maat
  Op maat

  Creëer je eigen festival

  Festival 't Speuld staat garant voor plezier en impact. Jouw bijeenkomst wordt letterlijk een feest! In de openlucht geniet je samen van een barbecue of een heus foodtruckfestival. Dit wordt een dag die je niet snel meer vergeet...