Omgeving Hotel De Bilderberg

Geniet van de Veluwe

Het is heerlijk tot rust komen op de Veluwe. Geniet van de prachtige natuur met uitgestrekte weides en talloze schitterende bossen. Een ideale omgeving om heerlijk te wandelen of indrukwekkende fietstochten te maken. Op de Veluwe zijn tevens meerdere grote steden en knusse dorpjes te vinden.

De Veluwe

Op de Veluwe vindt u prachtige bossen, uitgestrekte weides, rivieren en idyllische zandverstuivingen. Het is duidelijk dat de Veluwe een prachtig natuurgebied is dat vele gezichten kent. Het natuurgebied heeft maar liefst een oppervlakte van ongeveer 1.000 km2. Tijdens een stevige wandeling of fietstocht zou u zomaar een grazend edelhert voorbij kunnen zien komen.

Activiteiten en bezienswaardigheden

Arnhem

Arnhem is een bruisende stad dat een gezellige drukte kent in combinatie met een bosrijke omgeving en rust. In de binnenstad vindt u talloze winkels en boetieks. Culinair genieten en heerlijk ontspannen doet u op één van de sfeervolle terrassen. Arnhem kent ook verschillende attracties, zoals Burger's Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. 

Dierentuin

Een grote diversiteit aan dieren spotten doet u in Burgers' Zoo. Hier vindt u de grootste Oost-Afrikaanse vlakte van Nederland met prachtige giraffen, jachtluipaarden en de leeuwenfamilie. Ga daarnaast op expeditie in de mangrove en begeef u voor even midden in de woestijn! In Ouwehands Dierenpark Rhenen zal u een unieke beleving ervaren. Hier vindt u een unieke collectie dieren in combinatie met veel (indoor) speelmogelijkheden voor de kids!
 

Nijmegen

Nijmegen is een ideale stad voor een heerlijke dag uit. Zo heeft de stad een zeer gevarieerd winkelaanbod met meer dan 400 winkels. In het historisch stadsgedeelte zijn unieke boetieks en speciaalzaken te vinden die u nergens anders tegenkomt! Culinair genieten? Het is heerlijk dineren of lunchen in één van de bistro's of restaurants.

Een culturele uitstap

In de omgeving zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden. In het plaatselijke Airborne Museum is historie en beleving te vinden in het enige slagveldmuseum van Nederland. Een unieke experience waar duidelijk wordt dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is! Of maak een reis door de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Ontdek hier authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. In het Nationale Park De Hoge Veluwe kunt u genieten van de natuur en een bezoek brengen aan het Kröller-Müller Museum.