Hotel De Bilderberg Omgeving

Het is heerlijk tot rust komen op de Veluwe. Geniet van de prachtige natuur met uitgestrekte weides en talloze schitterende bossen. Een ideale omgeving om heerlijk te wandelen of indrukwekkende fietstochten te maken. Op de Veluwe zijn tevens meerdere grote steden en knusse dorpjes te vinden. Zo is er voor ieder wat wils!

Bezienswaardigheden

De "must-sees" voor een bezoek aan Oosterbeek

1. Ontdek Arnhem

Arnhem is een bruisende stad die een gezellige drukte kent in combinatie met een bosrijke omgeving en rust. In de binnenstad vindt u talloze winkels en boetieks. Culinair genieten en heerlijk ontspannen doet u op één van de sfeervolle terrassen.

2. Burgers' Zoo

Een grote diversiteit aan dieren spotten doet u in Burgers' Zoo. Hier vindt u de grootste Oost-Afrikaanse vlakte van Nederland met prachtige giraffen, jachtluipaarden en de leeuwenfamilie. Ga daarnaast op expeditie in de mangrove en begeef u voor even midden in de woestijn!

3. Ontdek Nijmegen

Nijmegen is een ideale stad voor een heerlijke dag uit. Zo heeft de stad een zeer gevarieerd winkelaanbod met meer dan 400 winkels. In het historisch stadsgedeelte zijn unieke boetieks en speciaalzaken te vinden die u nergens anders tegenkomt! Culinair genieten? Het is heerlijk dineren of lunchen in één van de bistro's of restaurants.

Activiteiten

die het bezoeken waard zijn

Het Airborne Museum in Oosterbeek

Het Airborne Museum is het enige slagveldmuseum van Nederland. In dit prachtige museum, gelegen in Oosterbeek, is ontzettend veel historie en beleving te vinden. Een unieke experience waar duidelijk wordt dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is.

De Eusebiuskerk in Arnhem

De Eusebiuskerk in Arnhem bezorgt u een reis van de 21e eeuw helemaal terug naar de beginperiode van de middeleeuwen. De vele verhalen over het machtcentrum van Europa rond het jaar 1500 tot het worden van het icoon van de wederopbouw in de Tweede Wereldoorlog zorgen voor een unieke belevenis. Geniet van het fantastische uitzicht op de skyline van Arnhem vanuit de 73 meter hoge panoramalift.

het Openluchtmuseum in Arnhem

Maak een reis door de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Ontdek hier authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Dit bijzondere gebouw is één van de best bezochte musea van Nederland.

Natuur

Prachtige omgeving rondom het hotel

De Veluwe

De Veluwe is een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt over een groot gebied in Gelderland. Op ruim 1.000 km2 vindt u een grote verscheidenheid aan natuur. Zo zorgen stuwwallen uit de IJstijd rond Arnhem voor een bosgebied vol heuvels en beken en zijn er nabij Radio Kootwijk grote zandvlakten te vinden. Maar ook oeroude bossen, uitgestrekte heidevelden en uiterwaarden zijn op de Veluwe te vinden.

Bilderbergbossen

Vanuit Hotel De Bilderberg loopt u zo de Bilderbergbossen in. Hier kunt u genieten van rust en ruimte. Deze prachtige bossen zijn verrijkt met verschillende wandelpaden wat het mogelijk maakt om verschillende routes te lopen. Geniet in elk jaargetijde van dit bewonderende stukje natuur.

Kasteel Doorwerth

Het voormalige Koetshuis van Kasteel Doorwerth bij Arnhem is gelegen in een mooie bosrijke omgeving en heeft een historisch karakter. 

Hotel De Bilderberg

Vlakbij Arnhem, verscholen in de prachtige bossen van de Veluwe, ligt Hotel De Bilderberg. Wanneer u de groene oprit van het statige hotel oprijdt weet u het al: dit wordt genieten in rust en luxe. Het historische landgoed van Hotel De Bilderberg ligt midden in het schitterende Veluwse bos.

Hulp nodig?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u tips en aanbevelingen? We helpen u graag verder met het plannen van uw bezoek aan Hotel De Bilderberg. Neem contact met ons op via e-mail of per telefoon op +31 (0)26 339 63 33

  • Persoonlijke ondersteuning
  • 24/7 bereikbaar
  • Alleen via Bilderberg.nl de beste prijs

Contact

Contact

Hotel De Bilderberg
Utrechtseweg 261
6862 AK Oosterbeek

Telefoon: +31 (0)26 339 63 33
E-mail: bilderberg@bilderberg.nl

Bereikbaarheid

Het hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Arnhem Centraal pakt u bus 352 richting Wageningen. U stapt uit bij de halte 'Wolfhezerweg'. Vanaf deze halte is het 7 minuten lopen naar Hotel De Bilderberg.