Trattoria Artusi

Een smaak volle reis, geïnspireerd op het verhaal van de meester zelf

Trattoria Artusi

Telefoon: 026 - 3396372

E-mail: bilderberg@bilderberg.nl

In 1891 bracht Pellegrino Artusi zijn boek 'De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten' uit. Geïnspireerd op zijn reis door zijn geboorteland Italië. Tijdens zijn reis beschreef hij recepten, Italiaanse gewoonten, de taal en de mensen die hij ontmoet. Nu, ruim 130 jaar later, is zijn boek de basis voor Trattoria Artusi. Waar u wordt meegenomen op een smaakvolle reis door Italie.

Deze reis begint bij het restaurant zelf. U herkent de vloer uit de Marken, de wijnkasten uit Toscane en de schilderijen die het Italiaanse leven uitbeelden. Onze chefs laten zich inspireren door de meester Artusi zelf. Fine dining op zijn Italiaans. Koken zonder grenzen, met de beste ingrediënten, juist uit onze eigen regio. 

Openingstijden

Di - za 18:00 - 21:00

Reserveren

Telefoon 026 - 3396372
bilderberg@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Het verhaal

Pellegrino Artusi, een Italiaanse inspiratiebron sinds 1891

Bijna vijfentwintig jaar geleden opende er in Oosterbeek een Italiaans restaurant bij Hotel De Bilderberg: Trattoria Artusi, vernoemd naar de bekende culinair schrijver Pellegrino Artusi. Ter gelegenheid van dit jubileum brengen chef-kok Ugi en onze Italiaanse kok Alessandro een ode aan hem. Want tot op de dag van vandaag is hij een grote inspiratiebron.

Combineer uw bezoek

Met een overnachting bij Hotel De Bilderberg

"Wat mij fascineert aan Pellegrino Artusi is zijn passie voor smaak. Hij doorkruiste heel Italië om regionale gerechten te proeven en daarover te schrijven. En dat niet in een standaard kookboek, maar in een verzameling verhalen vol humor."


             Trattoria Artusi - Ugi Stanisic - Bilderberg.jpg