Een bijzonder programma

vol fun en verbinding

Samenwerking bevorder je onder meer door samen plezier te maken! Wanneer je samen plezier maakt, geeft dit een energie mee aan de groep die ze de rest van de meeting mee zullen nemen. Rachelle Joosten, Bilderberg Event Regisseur, raadt de volgende programma onderdelen aan om zo fun en verbinding toe te voegen aan jouw volgende meeting. 

 • Een sociaal programma draagt bij aan de impact van de meeting
 • De inhoud blijft daardoor beter hangen
 • Plezier maken draagt bij aan een positief gevoel over de meeting

Activiteiten

3 breaks boordevol fun

1. Escape The Room

Weet jouw team als eerste deze spannende mysterybox te openen? Binnen een uur moet je de box zien te kraken en dat kan maar op één manier: door samen te werken en van elkaars kwaliteiten gebruik te maken. De tijdsdruk gecombineerd met uitdagende puzzels zorgt vaak voor hilarische momenten. 

Lees meer

2. Haka Workshop

De Haka Workshop is een activiteit die op elk moment van de dag ingezet kan worden. Als een energieke start van de dag, een energizer tussendoor of een indrukwekkende afsluiting. Deze workshop is voor iedereen leuk en je hebt er niets bijzonders voor nodig. Alleen een nieuwsgierige houding wellicht! 

Lees meer

3. Schapendrijven

Een echte klassieker en dat is niet voor niets! Tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit komen diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep aan bod. Samenwerking is essentieel om als eerste je schaapjes op het spreekwoordelijke droge te krijgen. 

Lees meer

Een unieke setting

Naast het toevoegen van een activiteit kan ook de vergaderopstelling impact hebben op het verloop van je bijeenkomst. De setting en inrichting van de ruimte waar je samenkomt kunnen de toon zetten voor de bijeenkomst. Bij Résidence Groot Heideborgh kun je samenkomen in verschillende inspiratieruimtes. De diversiteit en huiselijkheid van deze ruimtes maakt dat er voor elk vergaderdoel een passende ruimte te vinden is. Zo vergader je in de ene ruimte op een comfortabele bank, terwijl je in een andere ruimte samenkomt aan een tafeltennistafel. De ruimte met een krijtbordwand is uitermate geschikt voor een brainstormsessie. 

Lees meer

Samen eten

3 x inspiratie voor een uniek diner

Belevingsdiner

Een verrassend diner, waarbij niets is wat het lijkt. Laat je verwonderen door de creativiteit van onze chefs waarbij zij een diner serveren dat smaakvol, verrassend en soms zelfs verwarrend is. Want wat je proeft is anders dan wat je ogen zien. Het belevingsdiner is een unieke manier van dineren met elkaar. Het prikkelt al je zintuigen en geeft direct inspiratie! 

Lees meer

Royal Chateau Diner

Tijdens het Royal Chateau Diner wordt entertainment op hoog niveau gecombineerd met een uniek diner. Laat je meenemen in de verhalen van Graaf Hendric van Dorenweerd terwijl je geniet van heerlijke gerechten. De ludieke typetjes en muzikaal toptalent in het decor van het Koetshuis van Kasteel Doorwerth maken dit een avond die je niet snel meer vergeet...

Lees meer

Indoor Food Festival

Tijdens dit Indoor Food Festival beleef je een culinaire ontdekkingsreis in een knusse sfeer. Loop langs verrassende food stands en proef van al het lekkers dat geserveerd wordt. De ontspannen muziek en verfrissende drankjes maken het festival helemaal af. Maak het Festival extra bijzonder door entertainment toe te voegen, denk hierbij aan een verhalenverteller, goochelaar of DJ.

Lees meer

Ik vond het leuk om mijn inspiratie met je te delen. Kan ik jou helpen met een compleet programma voor jouw volgende bijeenkomst? Stel hieronder jouw vraag of neem direct contact met mij op. Graag tot ziens!


             Rachelle transparant.png