Indoor Food Festival

Hier ervaar je het echte festivalgevoel

 • Vanaf 50 personen
 • Vanaf € 47,50 p.p.
 • 2 - 4 uur

Het indoor food festival is een culinaire beleving waar je geniet van heerlijk verschillend eten. Je loopt langs verschillende food stands en ondertussen kan je heerlijk bijpraten met collega's.

Er zijn veel manieren om tijdens een bedrijfsuitje met elkaar in gesprek te gaan, maar een van de meest effectieve is misschien wel het Indoor Food Festival, want de kracht van het festivalgevoel zit in samenkomen en verbinding krijgen met elkaar.

Wat ga je doen?

Tijdens het Food Festival beleef je een culinaire ontdekkingsreis in een intieme en knusse sfeer. Met je collega's loop je langs verrassende food stands en kan je al het lekkers wat er is proeven: van heerlijke salades tot een vleesje of visje van de grill. De ontspannen muziek en verfrissende drankjes maken het festival helemaal af.

Maak het Indoor Food Festival extra bijzonder door entertainment toe te voegen, denk hierbij aan een verhalenverteller, goochelaar of DJ.

“Een culinaire ontdekkingsreis waar je het echte festivalgevoel ervaart: intiem, gezellig en laagdrempelig.”

Voor wie?

Het Indoor Food Festival is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven die graag een wat intiemere setting willen creëren op een orginele manier. De sfeervolle omgeving en muziek zorgen automatisch voor een knussere setting. Met veel verschillende lekkernijen erbij wordt het beslist een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Wat heb je nodig?

Enthousiasme en een open houding. Het festival is echt bedoeld om als collega's op een gezellige en laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te komen. Nog meer het festivalgevoel ervaren? Kies er dan voor om een thema aan vast te koppelen, zodat iedereen in stijl van het thema komt.

Waar is het indoor food festival?

 • Hotel 't Speulderbos

  De meest creatieve vergaderlocatie op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen is leuk! Daar geloven wij bij Hotel ’t Speulderbos heilig in. Op deze vergaderlocatie, gelegen in één van de oudste bossen van ons land, voegen we creativiteit en plezier toe aan iedere bijeenkomst. Het effect? Bijeenkomsten vol ideeën, fun en samenwerking.

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderberg Conferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

Meer inspiratie

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Zakelijk flirten kerstdiner

  Leer in drie fases hoe je open, onbevangen en nieuwsgierig mensen tegemoet kan treden tijdens een kerstdiner.

 • Vanaf 20 personen
  Op maat

  Winter BBQ

  De winterbarbecue staat in het teken van samenkomen en genieten van de heerlijkste gerechten.

 • Vanaf 10 personen
  95 p.p.

  Etiquettediner

  In deze workshop leer je alle basisregels van de tafelmanieren, waardoor jij een goede blijvende indruk achterlaat!