Royal Chateau Diner

Laat je verrassen door entertainment op een hoog niveau met ludieke typetjes!

 • Tot 40 personen
 • Op maat
 • 2 - 4

Je geniet van een heerlijk diner, waarbij je meegenomen wordt in het ludieke en romantische verhaal van het eeuwenoude koetshuis.

Wat ga je doen?

Je bent vanavond te gast bij Graaf Hendric van Dorenweerd zijn aanstaande jonkvrouw Walrave van Voorst; “vrouwe van Dorenweerd”, die morgen samen in het huwelijk treden…

Om van de gelegenheid gebruik te maken neem je deel aan het zogenaamde “proef” diner. De hofhouding van de graaf heet je van harte welkom en zorgt ervoor dat je bekend bent met de etiquette regels en de standaarden waaraan de graaf veel waarde hecht. Je geniet van een heerlijk diner, waarbij je meegenomen wordt in het ludieke en romantische verhaal van het eeuwenoude koetshuis.

Laat je verrassen door entertainment op een hoog niveau met ludieke typetjes en muzikale toptalenten!

 

Voor wie?

Het Royal Chateau Diner is uitermate geschikt voor groepen die hun meeting op relaxte en gezellige manier willen afsluiten.

Wat heb je nodig?

Jezelf. En het is vooral belangrijk om je helemaal op te laten gaan in het verhaal en met een open houding erin te gaan.

Waar is het Royal Chateau Diner?

"Kan niet, bestaat niet! Dat is mijn motto. Graag zoek ik samen naar de juiste invulling van het evenement. Want niets is ons te gek!"


             Ronald Slomp V2.png

Meer inspiratie