Royal Chateau Diner

Laat je verrassen door entertainment op een hoog niveau met ludieke typetjes!

 • Tot 40 personen
 • Op maat
 • 2 - 4

Je geniet van een heerlijk diner, waarbij je meegenomen wordt in het ludieke en romantische verhaal van het eeuwenoude koetshuis.

Wat ga je doen?

Je bent vanavond te gast bij Graaf Hendric van Dorenweerd zijn aanstaande jonkvrouw Walrave van Voorst; “vrouwe van Dorenweerd”, die morgen samen in het huwelijk treden…

Om van de gelegenheid gebruik te maken neem je deel aan het zogenaamde “proef” diner. De hofhouding van de graaf heet je van harte welkom en zorgt ervoor dat je bekend bent met de etiquette regels en de standaarden waaraan de graaf veel waarde hecht. Je geniet van een heerlijk diner, waarbij je meegenomen wordt in het ludieke en romantische verhaal van het eeuwenoude koetshuis.

Laat je verrassen door entertainment op een hoog niveau met ludieke typetjes en muzikale toptalenten!

 

Voor wie?

Het Royal Chateau Diner is uitermate geschikt voor groepen die hun meeting op relaxte en gezellige manier willen afsluiten.

Wat heb je nodig?

Jezelf. En het is vooral belangrijk om je helemaal op te laten gaan in het verhaal en met een open houding erin te gaan.

Waar is het Royal Chateau Diner?

"Kan niet, bestaat niet! Dat is mijn motto. Graag zoek ik samen naar de juiste invulling van het evenement. Want niets is ons te gek!"


             Bilderberg Kasteel Vaalsbroek - General Manager - MaryLoes Bauer - Portret - 228x270px

Meer inspiratie

 • 25 - 60
  Op maat

  Castle Larp

  Stel je voor hoe het is om een kasteelbewoner te zijn van Kasteel Doorwerth. Welke geheimen herbergt het Kasteel allemaal? Beleef de geschiedenis opnieuw met dit Live Action Role Play (LARP).

 • Als extra te boeken bij een meeting
  Tot 20 personen €500, daarna €10 p.p.

  Boogschieten

  Met het Middeleeuwse Kasteel als decor waan je jezelf echt even in de wereld van Robin Hood.

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?