Workshop Schapendrijven

Onvergetelijke ervaring in de buitenlucht

  • Vanaf 10 personen
  • Op maat
  • 1,5 tot 2 uur

Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

Wat ga je doen?

De workshop bestaat uit diverse onderdelen. Een indrukwekkende demonstratie, werken met schapen op verschillende uitdagende manieren en als klap op de voorpijl: het grote finalespel.

Tijdens de demonstratie schapendrijven met Border Collies maken de deelnemers kennis met de herders, de dieren en vooral de bijzondere sport schapendrijven.

De training van deze bijzonder intelligente hond voor het drijven van schapen, is een uitstekende metafoor om onder andere de begrippen communicatie, leiding geven en teambuilding in een ongewone context te onderzoeken. Heerlijk in de buitenlucht met schapen in plaats van binnen in een kantoor. Tijdens de demonstratie lijkt het allemaal erg gemakkelijk, totdat je zelf de handen uit de mouwen mag steken en de makke lammetjes toch niet zo gehoorzaam lijken… Leer op een bijzondere manier jullie team nog beter kennen met deze bijzondere teambuildingsactiviteit

“Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep”

Voor wie?

Schapendrijven is geschikt voor iedereen die op een bijzondere wijze samenwerking binnen het team wil bevorderen. Maar ook wanneer communicatie en leiderschap thema’s zijn die binnen jullie team spelen, is deze workshop een absolute aanrader.

Wat heb je nodig?

De workshop schapendrijven is een activiteit die buiten plaatsvindt. Kleding die passend is binnen deze setting en bij het weer zijn een must.

Wat zit er inbegrepen bij schapendrijven?

  • Professionele begeleiding
  • Activiteiten en de benodigde attributen voor een uitdagende workshop

Waar is de workshop schapendrijven?

Meer inspiratie