Stadstuin in Rotterdam

Ontdek de Stadstuin van het Parkhotel als perfecte locatie voor borrels en events

 • Tot 300 personen
 • Prijs op aanvraag
 • Flexibel

Ontdek het best bewaarde geheim van Rotterdam: de stadstuin van Parkhotel Rotterdam. Een inspirerende plek voor events, lunch en diner, borrels en feesten die bruisen van begin tot eind.

Verscholen achter de statige gevel van het Bilderberg Parkhotel ligt een onontdekt stukje Rotterdam. Een 320m2 grote stadstuin midden in de stad. Ontdek de mogelijkheden voor gastronomische borrels, exclusieve events en feesten met een wow-factor. 

“Een verborgen parel in het hart van Rotterdam.”

Events

In de stadstuin van Parkhotel Rotterdam

Borrel

Met een klein of groot gezelschap heerlijk genieten in een oase van rust. De binnentuin van Bilderberg Parkhotel biedt zon, service en rust.

Vanaf 4 tot 300 personen

Walking Diner

In een informele sfeer genieten van een hapje en een drankje. Met een Walking Diner in de binnentuin van Bilderberg Parkhotel haal je de zon letterlijk in huis.

Vanaf 20 tot 300 personen

Feesten & Events

De binnentuin leent zich perfect voor grote evenementen. Groots borrelen en barbecueën of een uitgebreid diner met een bijpassend wijnarrangement. Er zijn tal van mogelijkheden om een evenement te organiseren welke aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Vanaf 20 tot 300 personen

Waar is de stadstuin?

 • Parkhotel Rotterdam

  Dé vergaderlocatie in het hart van Rotterdam Rotterdam - Randstad

  Rotterdam is een stad die continu in beweging is; een stad waar nieuwe ideeën ontstaan. Het Parkhotel is een vergaderlocatie waar inspiratie de ruimte krijgt en waar je met aandacht en focus aan het werk gaat. Ze zeggen hier niet voor niets: Geen woorden, maar daden.

Meer inspiratie

 • 50 tot 200 personen
  Prijs op aanvraag

  De Buitenplaats

  Een buitengewoon unieke outdoor locatie, verscholen in de bossen van Garderen. Kom jij dineren in de tent, barbecueën in het bos of loungen bij het water?

 • Op maat
  Op maat

  Creëer je eigen festival

  Festival 't Speuld staat garant voor plezier en impact. Jouw bijeenkomst wordt letterlijk een feest! In de openlucht geniet je samen van een barbecue of een heus foodtruckfestival. Dit wordt een dag die je niet snel meer vergeet...

 • Vanaf 20 personen
  Prijs op aanvraag

  Summer in the Woods

  Op het landgoed van Hotel De Bilderberg, omringd door het prachtige bos van de Veluwe, staat van begin mei tot eind september een sfeervolle aangeklede tent. Het perfecte decor voor een event, foodfestival of Italiaans familiediner.