Hotel De Buunderkamp

100% Buiten

Buunderkamp 8, 6874 NC Wolfheze +31 (0)26 482 11 66

 • 15 meetingruimtes
 • Tot 400 personen
 • 101 hotelkamers
 • Buiten vergaderen
downloadcapaciteitsoverzicht

Ontdek de kracht van buiten in de unieke buitenvergaderlocaties van Hotel De Buunderkamp. Vergaderen in de Orangerie, glazen kas of buiten in het bos. Zo ontstaat er als vanzelf ruimte voor samenwerking en nieuwe ideeën.

Vergaderen bij Hotel De Buunderkamp, Veluwe

Om ideeën binnen te laten hoef je alleen maar naar buiten. De natuur geeft niet alleen volop inspiratie, buiten zijn zorgt voor meer energie en betere concentratie. Ideaal om nader tot elkaar te komen of vaste patronen te doorbreken. Midden in de prachtige bossen van de Veluwe nemen we je bij Hotel De Buunderkamp mee naar buiten. Vergaderen in de kas, samen genieten van een goede barbecue of teambuilden in het bos.

“Wij geloven in de kracht van buiten. Frisse lucht, alle ruimte en weg van de dagelijkse hectiek. Het liefst zijn we zoveel mogelijk buiten, en stimuleren we onze gasten om dit ook te doen. Bijvoorbeeld door buiten te vergaderen, buiten te eten of buiten actief te zijn. Ga je mee?”

Hotel De Buunderkamp brengt beleving naar buiten

Op zoek naar een geweldige eventlocatie? Zo bijzonder kan het zijn wanneer je de inspiratie op zoekt buiten de muren van je kantoor. Events, meetings en vergaderingen in het bos, in de glazen kas of aan de picknicktafel. Bilderberg Hotel De Buunderkamp, omgeven door Veluwse bossen bij Arnhem, biedt de geweldige outdoor ervaring met de kwaliteit van Bilderberg.

Voor wie?

Bilderberg Hotel De Buunderkamp is ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar een unieke locatie voor hun bijeenkomst of teambuilding event. Wij helpen je om los te komen uit vaste patronen, om als team hechter te worden en om je boodschap meer impact te geven. Terug naar de basis, maar wel met de service en aandacht die je van Bilderberg gewend bent.

Ligging en bereikbaarheid

Hotel De Buunderkamp ligt op de Zuid-Veluwe, omringd door 20 hectare eigen bosgebied. Volledig weg van de dagelijkse omgeving, maar toch maar 5 kilometer vanaf de snelweg en 45 autominuten vanaf Utrecht. Naast de grote tuin met glazen kas, barbecuestraat en picknickboomtafel voor 90 personen, heeft het hotel een gezellige bar, lounge en restaurant. 

Inspiratie

Voor een buitenvergadering met impact

Onze meetingruimtes

15 Meetingruimtes
Tot 325 personen in theateropstelling
Evenementen tot 400 personen
Bijzonder vergaderen in Orangerie en glazen kas
Buiten vergaderen mogelijk

Wat anderen zeggen

Over vergaderen bij Hotel De Buunderkamp

Hele bijzondere ervaring en beleving!

"Over innovatief gesproken, als je echt eens iets anders wilt, dan vergader je in een ... kas!!! Met mijn klant HIRSCH AG, een hele goede (training)tijd gehad bij Bilderberg Hotel De Buunderkamp te Wolfheze! Hartelijk dank Marieke Jongbloed voor je uitstekende zorg! Ook het gehele personeel inclusief koks deden super hun best. Zelfs onverwachts met een verfrissend ijsje in de middag! Wat heb ik toch een prachtig beroep!"

David Rakers, Sales Elite NL (via MeetingReview.com)

Sublieme Top100 dankzij De Buunderkamp

"In September 2016 hebben wij onze 2-jaarlijkse Top100 bijeenkomst voor het eerst bij Bilderberg locatie De Buunderkamp gehouden. Een schot in de roos! Alles was perfect voor elkaar, en meer dan dat. Bij de Buunderkamp zetten ze net dat stapje extra waardoor ons event erg geslaagd was. De deelnemers waren met name enthousiast over de locatie (Oranjerie met buitentent/heaters/bbq) en de catering. We zijn door de medewerkers van De Buunderkamp in de watten gelegd en komen zeker terug!"

Mieke van der Steeg, Stork Nederland (via MeetingReview.com)

"Of u nu buiten of binnen bij ons vergadert, altijd bieden wij de Bilderberg service die u van ons mag verwachten. Met aandacht, creativiteit en vakmanschap."


             Ferry-Bredius.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer
Wifi
Flipovers

Coffee corner

Koffiemachine met Piazza D'Oro bonen
Verse muntthee
Fruitwater
Chocolademelk

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

10 km tot Arnhem
45 autominuten vanaf Utrecht
73 km tot vliegveld (Weeze)
2,5 km tot NS station (Wolfheze)

Bereikbaarheid

Gratis parkeren (110 parkeerplekken)
Overdekte parkeergarage (40 parkeerplekken)
Bereikbaar voor mindervaliden
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag

Eten en drinken

À la carte restaurant
Bar
Ontbijtbuffet + lunchbuffet
Buitenterras

Wellness en sport

Overdekt zwembad
Sauna
Turks Stoombad
Solarium
Fietsverhuur

Overnachten

101 hotelkamers