Hotel De Bovenste Molen Restaurant

Restaurant WOODZ

Telefoon: +31 (0)77 359 14 14

E-mail: bovenste-molen@bilderberg.nl

De naam heeft WOODZ te danken aan de locatie in het bosrijke gebied ’t Jaomerdal. De keuken focust zich op stoere en regionale gerechten. Daarnaast biedt het brede assortiment aan bieren de mogelijkheid tot mooie bier-spijscombinaties. Het stoere karakter is terug te zien in de uitstraling van het restaurant waar u in ongedwongen sfeer kunt lunchen en dineren. WOODZ is geopend voor hotelgasten.

Openingstijden

Lunch  Ma t/m zo 12.00 tot 18.00 uur
Diner Ma t/m zo 18.00 tot 21.00 uur


Ons restaurant heeft een beperkt aantal zitplaatsen. Om teleurstellingen te voorkomen dient u vooraf een tafel te reserveren. 

Reserveren

Telefoon +31 (0)77 359 14 14
bovenste-molen@bilderberg.nl

Over restaurant Woodz

Restaurant Woodz staat bekend door zijn warme sfeer en uitstraling. De ambachtelijke keuken heeft stoere en regionale gerechten in huis waarvan u spontaan gaat watertanden. Een onvergetelijke avond met goed gezelschap is wat Woodz u bezorgd. Verder heeft u de keuze uit veel verschillende soorten wijnen en (lokale) bieren om van te genieten.

Culinaire arrangementen

Reviews Restaurant WOODZ

Voor herhaling vatbaar

"Voor herhaling vatbaar; leuke bediening en een toffe sfeer tussen het personeel. Iemand die kort in dienst was werd vriendelijke en spontaat geholpen door een collega. Dit was zeer aangenaam om te zien. Het eten, het verrassingsmenu, beviel goed."

D. - Mei 2019

Relaxt dineren met uitzicht op vijver, fontein en zwanen

"Verrassingsmenu van drie gangen is aanbevelingswaardig. Rekening wordt gehouden met specifieke dieetwensen. Nette, attente bediening."

Hamel2019 - April 2019

Heerlijk gegeten!

"Heerlijk gegeten, prima prijs-kwaliteitverhouding, bijzonder vriendelijke bediening en voor de deur parkeren. Als wij in de buurt zijn zullen wij er zeker weer langs gaan."

Joep V. - Maart 2019