Restaurant Hotel De Bovenste Molen

Geniet van (h)eerlijke en pure gerechten

Restaurant WOODZ

Telefoon: +31 (0)77 359 14 14

E-mail: bovenste-molen@bilderberg.nl

De naam heeft WOODZ te danken aan de locatie in het bosrijke gebied ’t Jaomerdal. De keuken focust zich op stoere en regionale gerechten. Daarnaast biedt het brede assortiment aan bieren de mogelijkheid tot mooie bier-spijscombinaties. Het stoere karakter is terug te zien in de uitstraling van het restaurant waar je in ongedwongen sfeer kunt lunchen en dineren.

Openingstijden

Lunch  Ma t/m Zo 12:00 tot 16:30 uur
Diner Ma t/m Zo 18:00 tot 21:30 uur

Reserveren

Telefoon +31 (0)77 359 14 14
bovenste-molen@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Culinaire arrangementen

Reviews Restaurant WOODZ

Klasse

"De ligging is fraai en bijzonder; de zaak is boven standaard en de ambiance is boven gemiddeld. Fraai restaurant met een keurige kaart. Keurige en smaakvolle gerechten. Bijzonder vriendelijk en deskundig personeel. Beslist de moeite waard."

Bezocht in April 2018

Geweldig!

"Vanavond een geweldige avond gehad! Heerlijk gegeten met uitzonderlijk goede bediening. Eten was van begin tot eind fantastisch, bediening door Patrick hielp daar zeker aan mee! Kortom een dikke aanbeveling waard!"

Ellen, bezocht in Februari 2018

Verrassend eten, reserveren aanbevolen

"De menugerechten waren allesbehalve standaard. We hebben met een groep goed gegeten. Het restaurant Woodz bedient ook het hotel, dus reserveren is dringend aanbevolen. Het hotel ligt ietwat afgelegen van de stad, maar met een restaurant als dit is dat culinair geen probleem voor zakendiners..."

Rauvenger, bezocht in Januari 2018