Hotel De Bovenste Molen Families

Een verblijf in Hotel De Bovenste Molen is een groot avontuur voor het hele gezin, van begin tot eind. Met 3 kamers met tussendeur, 3 kamers met slaapbank en genoeg te beleven heeft iedereen de tijd van zijn leven. Bij Hotel De Bovenste Molen verblijven kinderen tot en met 11 jaar gratis*.

* U betaalt alleen de kosten voor het bijzetten van een (kinder)bed. Bij arrangementen met diner of andere extra's betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief. 

 

Altijd wat te doen

Wat ga je eerst doen? De uitgestrekte landschappen ontdekken? Een spelletje doen? Of het zwembad induiken? Er is genoeg te doen bij Hotel De Bovenste Molen! Vanuit het hotel loop je direct het bos in, ideaal dus om uren te spelen of te wandelen of te fietsen. Je kan er natuurlijk ook opuit, bijvoorbeeld naar Toverland of Designer Outlet Roermond.

Smullen geblazen!

Houd je van lekker eten? Wij ook! Kom smullen van ons uitgebreide ontbijt met onder andere verse broodjes, lekker beleg en vruchtensappen.

En dan: oogjes toe!

Ideaal: de kamers van Hotel De Bovenste Molen. Twee kamers met een tussendeur of een kamer met slaapbank. Zo hebben jullie alle ruimte en heeft iedereen een goede nachtrust. Bij een executive hotelkamer kunnen twee (kinder)bedden bijgezet worden.

ONTMOET BILLY BACKPACK

ONTDEK HET HOTEL SAMEN MET BILLY BACKPACK

Billy logeert samen met heel veel andere koffers en tassen bij Bilderberg. Hij neemt je graag mee op ontdekkingstocht door het hotel! Zo mag je bij de receptie zelf inchecken en heeft Billy een leuk cadeautje klaarliggen op je kamer.

Speciaal kinderarrangement

Samen ertussenuit

In de omgeving van Hotel De Bovenste Molen

Ballorig

Spelen, springen, klimmen, klauteren en kruipen. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij Ballorig. Urenlang kunnen zij spelen met een eindeloze fantasie. Al 16 jaar lang is Ballorig het leukste overdekte speelparadijs van Nederland en Duitsland.

Toverland

Een dag naar Toverland zal een onvergetelijke ervaring worden voor u en voor de kinderen! Het attractiepark biedt voor jong en oud de leukste en spannendste attracties. Uniek, sprankelend, verrassend en een vleugje magie zijn kenmerkend voor een dag in Toverland.

Speelpark Klein Zwitserland

In Tegelen is het Speelpark Klein Zwitserland gelegen. De kinderen kunnen op ontdekking in het Avonturenbos en Piratenland of spelen in het zwembad. Het Speelpark is zelfs uitgeroepen door de ANWB als top 3 van de leukste uitjes in Limburg in 2013!

Kinderen bij Hotel De Bovenste Molen

Extra's om nog meer te ontspannen en genieten

Familiekamers

Hotel De Bovenste Molen beschikt over 3 kamers met een tussendeur en 3 kamers met een slaapbank.

Kinderbed

Bij een executive hotelkamer kunnen twee babybedden bijgezet worden of twee bijzetbedden.

Babyfoon-Service

Hotel De Bovenste Molen biedt babyfoonservice, waarbij de receptie uw babyfoon voor u bij zich houdt. Oppas is mogelijk op aanvraag.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt en vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

Kinderfiets

Het is mogelijk om kinderstoeltjes voor op een volwassenen fiets te huren, dit is geheel gratis. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij om dit vooraf aan uw verblijf bij ons kenbaar te maken.

Speelfaciliteiten

Hotel De Bovenste Molen biedt verschillende faciliteiten voor de kinderen. Zo is er een kast met diverse spelletjes, puzzels en kleurplaten. Het hotel ligt bovendien midden in de bossen.

Vragen of hulp?

We helpen u graag bij het samenstellen van een geweldig verblijf met de hele familie. Neem contact op via bovenste-molen@bilderberg.nl of tel: +31 (0)77 359 14 14

  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Persoonlijke service
  • U betaalt in het hotel

Neem contact op