Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Bourgondische gastvrijheid in Noord-Limburgs landschap.

Bekijk alle foto's

Kinderen bij Hotel De Bovenste Molen

Samen met de hele familie genieten van een ontspannen hotelovernachting bij Bilderberg Hotel De Bovenste Molen? Ook kinderen zijn bij Bilderberg meer dan welkom! Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een extra (kinder)bed. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Met de kinderen genieten in Limburg

Samen wandelen, fietsen en ontdekken

Het schitterende Limburgse heuvellandschap is het hele jaar door prachtig om te bewonderen. Wandelen of fietsen over uitgestrekte heuvelvelden en door de eindeloze bossen. Breng een bezoek aan het nabij gelegen Ballorig of Toverland.

Kindvriendelijke extra's

bij Hotel De Bovenste Molen

Familiekamer

Hotel De Bovenste Molen beschikt over 3 kamers met een tussendeur en 3 kamers met een slaapbank.

Kinderbed

Bij een reguliere hotelkamer is het mogelijk om één babybed bij te plaatsen (tot 3 jaar). Bij een executive hotelkamer kunnen twee babybedden bijgezet worden of twee bijzetbedden.

 

Service

Hotel De Bovenste Molen biedt babyfoonservice, waarbij de receptie uw babyfoon voor u bij zich houdt. Oppas is mogelijk op aanvraag.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt en vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

Verhuur kinderfietsen

Verhuur van kinderfietsen is mogelijk voor € 8,50 per fiets per dag. Het is mogelijk om kinderstoeltjes voor op een volwassenen fiets te huren, dit is geheel gratis.

Speelfaciliteiten

Hotel De Bovenste Molen biedt verschillende faciliteiten voor de kinderen. Zo is er een kast met diverse spelletjes, puzzels en kleurplaten. Het hotel ligt bovendien midden in de bossen.

Billy Bilderberg

Bij het inchecken in het hotel van uw keuze ontvang(en)t uw kind(eren) het spannende stripboek "Het raadsel van de Verdwenen Kroon". Met dit stripboek zal uw kind zich niet snel vervelen. Puzzels, raadsels, het Bilderberg kindermenu, een kleurplaat (uiteraard ontvangt uw kind ook potloodjes van ons!) en natuurlijk hoofdpersoon Billy Bilderberg die samen met zijn vriendinnetje een spannend avontuur in een Bilderberg hotel beleeft.

Kinderattracties

In de omgeving van Hotel De Bovenste Molen

Ballorig

Spelen, springen, klimmen, klauteren en kruipen. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij Ballorig. Urenlang kunnen zij spelen met een eindeloze fantasie. Al 16 jaar lang is Ballorig het leukste overdekte speelparadijs van Nederland en Duitsland.

 

Toverland

Een dag naar Toverland zal een onvergetelijke ervaring worden voor u en voor de kinderen! Het attractiepark biedt voor jong en oud de leukste en spannendste attracties. Uniek, sprankelend, verrassend en een vleugje magie zijn kenmerkend voor een dag in Toverland.

 

Speelpark Klein Zwitserland

In Tegelen is het Speelpark Klein Zwitserland gelegen. De kinderen kunnen op ontdekking in het Avonturenbos en Piratenland of spelen in het zwembad. Het Speelpark is zelfs uitgeroepen door de ANWB als top 3 van de leukste uitjes in Limburg in 2013!