Designer Outlet Roermond

Winkelen in ruim 120 winkels met meer dan 200 topmerken tegen absoluut de laagste prijzen

Zin om een dag heerlijk te winkelen? Dan is de Designer Outlet in Roermond de ideale plek. Dit winkelparadijs biedt dagelijks korting op producten van topdesigners. Tussen het winkelen door even pauzeren? Dat kan! Het outlet centrum heeft ook diverse restaurants en cafés.

Winkelen

Veel topmerken

In het outlet centrum zijn grote modemerken aanwezig in dames-, heren-, kinder- en sportkleding. Ook tassen, schoenen, sieraden en andere accessoires zijn er in diverse merken te vinden, zoals: Polo Ralph Lauren, Gucci, Prada, Hugo Boss, Zegna, Armani, Dolce & Gabbana, Gant, Burberry, Tommy Hilfiger en Björn Borg.

Ergens overnachten nu uw dag winkelen?

Op nog geen 25 autominuten rijden van Designer Outlet Roermond bevinden zich Hotel De Bovenste Molen en Château Holtmühle. Na een dag winkelen, kunt u in één van deze hotels heerlijk tot rust komen in de sauna of tijdens een heerlijk diner.

Hotel De Bovenste Molen

Aan de rand van Venlo, net buiten het centrum en verscholen in weldadig groen, ligt Hotel De Bovenste Molen. Hier geniet u van een gezellig verblijf in een warme bourgondische sfeer.

Lees meer

Château Holtmühle

Een uniek historisch kasteel uit de middeleeuwen waar u zich met recht de koning te rijk voelt. Rust en een luxueuze ambiance in een romantische omgeving zorgen dat u zich in stijl kunt laten verwennen.

Lees meer

Hotelarrangementen