Restaurant Kasteel Vaalsbroek

Geniet van (h)eerlijke en pure gerechten

In de oude watermolen

Telefoon: +31 (0)43 308 93 50

E-mail: vaalsbroek@bilderberg.nl

Onze chef-kok laat u in ons restaurant "in de Oude Watermolen" kennismaken met Zuid-Limburg. Zijn signatuur proeft u terug in elk gerecht, van amuse tot dessert. Het ‘Limburgs Menu’ spreekt boekdelen. Denk hierbij aan het vlees van het Mergellandschaap, het Livar-varken, de authentieke Limburgse grottenkaas en de andere unieke Limburgse specialiteiten. Reserveer en geniet van een overheerlijke, onvergetelijke avond in ons restaurant.

 

 

Openingstijden

Ontbijt Ma t/m Vr 07:00 tot 10:00 uur
  Za en Zo 08:00 tot 11:00 uur
Bar / Bistro Ma t/m Zo 11:00 tot 01:00 uur
Restaurant Ma t/m Zo 18:00 tot 21:30 uur


 

Reserveren

Telefoon +31 (0)43 308 93 50
vaalsbroek@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over restaurant in de Oude Watermolen

Restaurant in de Oude Watermolen is onderdeel van Bilderberg Hotel Kasteel Vaalsbroek en ligt op een landgoed van 18 hectare, midden in het schilderachtige heuvellandschap, in Vaals. Geïnspireerd door de omgeving en vol passie bereidt het team van Robert de mooiste gerechten met biologische lokale producten.

Restaurant in de Oude Watermolen

Ontbijt, Bistro en Kasteeldiner

Ontbijt

OPENINGSTIJDEN: Ma t/m Vr: 07:00 - 10:00 uur en Za & Zo: 08:00 - 11:00 uur

In het kasteel serveren we iedere dag een uitgebreid ontbijtbuffet met onder andere versgebakken broden, heerlijke fruitsappen en diverse ontbijtgranen. Daarnaast geniet u in De Kruidentuin van luxe buffetten in het weekend of in de vakantieperioden.

Bistro

OPENINGSTIJDEN: 11:00 - 01:00 uur

In de gezellige bar/bistro, welke naast het restaurant is gelegen, kunt u terecht voor een hapje en drankje van onze kleine kaart. En in de zomer, in de zon op het terras van de bistro aan de mooie Kasteelvijver, geniet u heerlijk. De keuken sluit om 21:30 uur.

BEKIJK HIER DE BISTRO KAART 

Het Kasteeldiner

VOOR MEER INFORMATIE: +31 (0)43 308 93 50 of reserveringen@vaalsbroek.nl.

Waan u in de 18e eeuw met het Kasteeldiner in Kasteel Vaalsbroek en geniet van een rijkelijk diner in de historische ruimtes. Het Kasteeldiner bestaat uit een driegangendiner van € 42,50 per persoon, waarbij het voor- en nagerecht in buffetvorm worden geserveerd. 

Culinaire arrangement

Lokale ingrediënten, pure smaken

In de restaurants van Kasteel Vaalsbroek proeft u de smaak van Zuid-Limburg. De nabijgelegen wijngaard, met wijnranken die zich over de heuvels naast het kasteel uitstrekken, voorziet Kasteel Vaalsbroek van smaakvolle wijnen. De lokale specialiteiten op de kaart worden gemaakt met verse en seizoensgebonden producten uit de streek. En uit de kruidentuin naast het kasteel halen onze chefkoks verse kruiden zoals peterselie, salie of tijm om uw gerechten van smaak te voorzien.

Reviews Restaurant de Oude Watermolen

Excellent

"Dineren in Kasteel Vaalsbroek's restaurant 'In de Oude Watermolen' is één groot feest. Chefkok Robert Levels die zijn sporen eerder verdiend heeft in diverse sterren-restaurants (onder meer Beluga in Maastricht) tovert met zijn keukenbrigade de meest fantastische (Limburgse) streekgerechten op tafel. Vergeet vooral niet om de bijzonder vriendelijke sommelier Jan Brons er een bijpassende wijn bij te laten schenken en nodig hem vooral ook uit om die wijn(en) toe te lichten: zijn deskundige en smakelijke presentatie is een kadootje op zich. Veel plezier en eet smakelijk!"

Bertels, bezocht in Januari 2019

Heerlijk Bourgondisch

"Zuid-Limburg is sowieso al een fijn gebied om te ontspannen, kasteel Vaalserbroek geeft net dat beetje extra, met het uitstekende restaurant In de oude Watermolen. Genoten van een prachtig Limburgs-Bourgondisch diner (pastrami van eend, zacht gegaarde forel met komkommerbouillon, sucadelapje van het Lieve Varken, crème brulee van perenstroop) met zeer goede wijnen van Limburgse bodem (St. Martinus) perfect bij de verschillende gangen. Een aanrader!"

Marcel, bezocht in December 2018

Culinair genieten met hoofdletter C!

"Wederom meer dan voortreffelijk gegeten en genoten van de gerechten van Robert Levels en zijn brigade!! Elke gang van ons diner was een genot om te eten en een plaatje om te zien en werd voortreffelijk geserveerd door het bedienend personeel welke zeer vriendelijk en kundig zijn. Met name de lokale limburgse wijnen welke de gerechten begeleiden zijn van een ongekend hoog niveau."

Rene, bezocht in November 2018