Kasteel Vaalsbroek Restaurant

GASTVRIJ OP AFSTAND

We verzekeren u ervan dat ook in deze onzekere tijd het welzijn van onze gasten en onze medewerkers onze hoogste prioriteit blijft. Wij houden ons aan de maatregelen van de regering. Het restaurant van Kasteel Vaalsbroek is geopend. U dinert in het kasteelgedeelte (restaurant De Kruidentuin) en niet in het hotelgedeelte (restaurant In de oude Watermolen). Voor het diner werken wij met tijdslots. Reserveren voor het diner kan al voorafgaand aan uw verblijf. Voor het terras kunt u enkel reserveren aan de deur. 

In de Oude watermolen

Telefoon: +31 (0)43 308 93 50

E-mail: vaalsbroek@bilderberg.nl

Onze chef-kok laat u in ons restaurant 'In de Oude Watermolen' kennismaken met Zuid-Limburg. Zijn signatuur proeft u terug in elk gerecht, van amuse tot dessert. Reserveer en geniet van een overheerlijke, onvergetelijke avond in ons restaurant. Ons restaurant is geopend voor hotelgasten.

 

Openingstijden

Ontbijt Ma t/m vr 07.00 tot 10.00 uur
  Za en zo 08.00 tot 11.00 uur
Bar / Bistro Ma t/m zo 11.00 tot 01.00 uur
Restaurant Ma t/m zo 18.00 tot 21.30 uur


 

Reserveren

Telefoon +31 (0)43 308 93 50
vaalsbroek@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over restaurant in de Oude Watermolen

Restaurant in de Oude Watermolen is onderdeel van Bilderberg Hotel Kasteel Vaalsbroek en ligt op een landgoed van 18 hectare, midden in het schilderachtige heuvellandschap, in Vaals. Geïnspireerd door de omgeving en vol passie bereidt het team de mooiste gerechten met biologische lokale producten.

Restaurant in de Oude Watermolen

Ontbijt, Bistro en Kasteeldiner

Ontbijt

Openingstijden: ma t/m vr: 07.00 - 10.00 uur en za & zo: 08.00 - 11.00 uur

In het kasteel serveren we iedere dag een heerlijk ontbijt.

Bistro

Openingstijden: 11.00 - 01.00 uur

In de gezellige bar/bistro, welke naast het restaurant is gelegen, kunt u terecht voor een hapje en drankje van onze kleine kaart. En in de zomer, in de zon op het terras van de bistro aan de mooie Kasteelvijver, geniet u heerlijk. De keuken sluit om 21.30 uur.

Het Kasteeldiner

Voor meer informatie: +31 (0)43 308 93 50 of reserveringen@vaalsbroek.nl.

Waan u in de 18e eeuw met het Kasteeldiner in Kasteel Vaalsbroek en geniet van een rijkelijk diner in de historische ruimtes. Het Kasteeldiner bestaat uit een driegangendiner van € 42,50 per persoon.

Culinair arrangement

Lokale ingrediënten, pure smaken

In onze restaurants proeft u de smaak van Zuid-Limburg. De nabijgelegen wijngaard voorziet Kasteel Vaalsbroek van smaakvolle wijnen. Onze lokale specialiteiten worden gemaakt met verse en seizoensgebonden producten uit de streek. En uit de kruidentuin naast het kasteel halen onze chef-koks verse kruiden om uw gerechten van smaak te voorzien.

Reviews Restaurant de Oude Watermolen

Een pluim voor de keuken

"Heel lekker gegeten van de verfijnde gerechten, een pluim voor de keuken. Vriendelijke bediening met kennis van zaken. Een aanrader."

Ludo P. - juli 2019

Warm ontvangst

"Het eten is heel goed, doordachte combinaties en verrassende smaken. De sfeer is heel prettig in een mooie lichte ruimte met mooi uitzicht. Maar het meest bijzondere hier is de bediening: attent, professioneel, hoffelijk en zo vriendelijk, enthousiast en opgewekt! Complimenten voor Farhad en zijn collega's."

Romotta1 - april 2019

Subliem

"Ons 3 gangen menu was voortreffelijk. Vergezeld van bijpassende wijnen en voorafgegaan door een heerlijke amuse met aperitief van het Limburgse wijnhuis St. Martinus. De gastheer verstaat het vak en kent gerechten en wijnen tot in de puntjes. Niets dan lof voor de gehele equipe. Dit restaurant is als een onontdekte parel. Haute cuisine pur sang."

Wes I. - april 2019