Kasteel Vaalsbroek Families

Samen met de hele familie genieten van een ontspannen hotelovernachting bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek? Ook kinderen zijn bij Bilderberg meer dan welkom! Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een extra (kinder)bed. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Met kinderen genieten in Zuid-Limburg

Samen wandelen, fietsen en ontdekken

Zuid-Limburg is het hele jaar door een geweldig gebied om te ontdekken met kinderen. Waan u even in het buitenland, wanneer u door de Limburgse heuvels wandelt of fietst. Ontdek het Drielandenpunt, de grotten van Valkenburg en de verschillende kinderparken in de omgeving.

KINDEREN BIJ Kasteel Vaalsbroek

Extra's om nog meer te ontspannen en genieten

Familiekamers

Kasteel Vaalsbroek beschikt over kamers met een tussendeur en diverse ruime Suites met een aparte kamer met slaapbank.

Kinderbed

Afhankelijk van de hotelkamer kunnen er maximaal twee extra kinderbedjes geplaatst worden. Kosten hiervoor zijn €7,50 per bed per nacht. Extra bedden van normaal formaat kunnen worden bijgezet voor €25,- per bed per nacht. In de suites kunnen 2 extra bedden worden geplaatst, in de overige kamers is plaats voor 1 extra bed.

Oppas

Kasteel Vaalsbroek biedt babyfoonservice, waarbij de receptie uw babyfoon voor u bij zich houdt.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt en vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

Verhuur kinderfietsen

Verhuur van kinderfietsen is mogelijk op aanvraag. Ook de verhuur van kinderstoeltjes voor volwassen fietsen zijn op aanvraag mogelijk.

Speelfaciliteiten

Kasteel Vaalsbroek beschikt over een overdekt zwembad. In en om het hotel zijn geen extra speelfaciliteiten beschikbaar. Wel ligt om het hotel een parktuin met vijver en leent de omgeving zich goed voor fietsen en wandelen.

SAMEN ERTUSSENUIT

In de omgeving van Kasteel Vaalsbroek

Sprookjesbos Valkenburg

Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden.

 

Drielandenpunt

Bezoek het Drielandenpunt bij Vaals, waar België, Duitsland en Nederland samenkomen. Beklim het uitzichtpunt of vind je weg in het grootste labyrinth van Europa.

 

GaiaZOO

In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je veel bijzondere en unieke diersoorten. Een onvergetelijke dag voor groot én klein.