Je eigen Bilderberg Conferentie

Co-creatie als basis voor een succesvol event

  • Maximaal 250 personen
  • Op maat
  • Volledige duur bijeenkomst

De wereld blijft veranderen in een hoog tempo en aan ons de uitdaging om daarin mee te blijven gaan. Hoe gaan anderen om met belangrijke maatschappelijke thema’s? Laat je inspireren en verbreed je kennis met je eigen Bilderberg Conferentie.

Wat ga je doen?

In Hotel De Bilderberg vond onder leiding van Prins Bernhard in 1954 de eerste Bilderberg Conferentie plaats. Nog steeds is Hotel De Bilderberg hét conferentiehotel van Nederland voor grote congressen en specialistische seminars. Net als in 1954 bieden we on-top service, maar nu aangevuld met een extra dimensie: co-creatie. Door gebruik te maken van ons netwerk, ervaring en ideeën, organiseren we samen een uniek event met impact. Op deze manier krijgt je bijeenkomst een inspirerend karakter.

“Laat je inspireren en verbreed je kennis met je eigen Bilderberg Conferentie”

Voor wie?

Je wil als organisatie een nieuwe koers inslaan. Je gaat aan de slag met een nieuwe strategie of visie die je uit wilt dragen naar je medewerkers. Je eigen Bilderberg Conferentie is bijzonder geschikt wanneer je op een inspirerende manier wilt samenwerken aan een nieuwe toekomst voor je organisatie.

Waar is Je eigen Bilderberg Conferentie?

Meer inspiratie