Je eigen Bilderbergconferentie

Prins Bernhard vertrouwde Bilderberg een belangrijke conferentie toe. Jij ook?

 • Vanaf 10 personen
 • Op maat
 • Flexibel

We gaan terug naar het jaar 1954. Prins Bernhard krijgt een uitnodiging om een belangrijke, internationale conferentie voor te zitten. Hij neemt deze uitnodiging aan en gaat op zoek naar een geschikte locatie voor de bijeenkomst die tot op de dag van vandaag een fenomeen is in de politieke wereld: De Bilderbergconferentie.

Hij kiest Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, daarmee is het hotel naamgever van deze conferentie geworden. De unieke ligging van het hotel, de faciliteiten en uitstekende service zorgen er destijds voor dat Prins Bernhard sr. Hotel De Bilderberg deze bijeenkomst toevertrouwt.

Twee Bilderbergconferenties

Maar dit is niet de enige Bilderbergconferentie die in dit hotel wordt georganiseerd. Nog ieder jaar keert VNO-NCW terug naar Oosterbeek voor hun eigen Bilderbergconferentie. Hoe dat precies zit? Organisatoren Rixt Bonte en Yvette Boodoo vertellen je er in dit artikel alles over.

“Vandaag de dag is Bilderberg nog steeds dé partner bij de organisatie van unieke bijeenkomsten”

Met een rijke historie en een schat aan kennis en ervaring dragen de hotels van Bilderberg vandaag de dag nog steeds bij aan unieke bijeenkomsten. Mogen wij jou helpen met de voorbereidingen van jouw volgende bijeenkomst? Tijdens een adviesgesprek met één van onze event regisseurs helpen we jou met een efficiënte aanpak van de organisatie. We helpen je in de zoektocht naar de perfecte locatie en delen suggesties voor een unieke invulling van jouw bijeenkomst. 

Waar organiseer jij jouw eigen Bilderbergconferentie?

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderbergconferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

 • Kasteel Vaalsbroek

  Uniek kasteel voor bijzondere bijeenkomsten Vaals - Limburg

  Omringd door de glooiende heuvels van Zuid-Limburg vind je een historisch landgoed. Een stukje buitenland in eigen land. Een uniek decor voor bijzondere bijeenkomsten met de mogelijkheid om te overnachten. Hier komen gastronomie, historie en beleving samen. Welkom bij Kasteel Vaalsbroek!

 • Parkhotel Rotterdam

  Dé vergaderlocatie in het hart van Rotterdam Rotterdam - Randstad

  Rotterdam is een stad die continu in beweging is; een stad waar nieuwe ideeën ontstaan. Het Parkhotel is een vergaderlocatie waar inspiratie de ruimte krijgt en waar je met aandacht en focus aan het werk gaat. Ze zeggen hier niet voor niets: Geen woorden, maar daden.

Meer inspiratie

 • 50 tot 200 personen
  Prijs op aanvraag

  De Buitenplaats

  Een buitengewoon unieke outdoor locatie, verscholen in de bossen van Garderen. Kom jij dineren in de tent, barbecueën in het bos of loungen bij het water?

 • Tot 10 personen
  Prijs op aanvraag

  De inspiratieruimtes

  Ontspannen en tegelijkertijd vergaderen, het kan! Stel je eens voor dat je op een schommelstoel, met fantastisch uitzicht over het bos, uren kunt mijmeren over de toekomst of dat ene nieuwe project. Dan komen die ideeën vanzelf, denk je niet?

 • Vanaf 10 personen
  Vanaf € 52,50 p.p.

  Belevingsdiner

  Een hoofdgerecht in sardineblik en een frikandel met mayo als dessert. Het belevingsdiner verbaast, verrast en inspireert. Durf jij aan tafel?