Winter in the woods

Dé locatie waar je deze winter successen viert

 • Tot 150 personen
 • Op aanvraag
 • Van borrel tot avondvullend programma

Of je nu de hoogtepunten van dit jaar wil vieren, samen wil evalueren of plannen wil maken voor het nieuwe jaar; Winter in the Woods biedt de ideale setting. Gelegen naast het statige Hotel De Bilderberg combineer je hier het beste van twee werelden; een zakelijke bijeenkomst wordt hier gecombineerd met de rust en ontspanning van de natuur.

Verscholen in de bossen van Oosterbeek, staat van 1 oktober tot eind december 2024 een sfeervolle glazen kas bij Hotel De Bilderberg. Dit is dé plek waar je samenkomt om aan lange tafels te genieten van heerlijke gerechten, plezier te maken met een leuke activiteit én om waardevolle gesprekken te voeren. Dit alles terwijl je wordt omringd door de prachtige bossen van de Veluwe. De kas biedt ruimte aan maximaal 150 personen.

Proef de sfeer in 1 minuut

Ben jij benieuwd hoe een evenement in de glazen kas eruit kan zien? Deze sfeerimpressie neemt je mee tijdens een bijzondere bijeenkomst.

Over Winter in the Woods

Terwijl buiten de vuurkorven knisperen, kom je de warme kas binnen die sfeervol is aangekleed met knusse zitjes en lange tafels. Hier wordt gekletst, gelachen en plezier gemaakt. En dat alles met de Veluwse bossen als decor.

• Glazen kas midden in de Oosterbeekse bossen
• Van 1 oktober tot eind december 2024
• Sit down tot 90 personen
• Sta/zit combinatie tot 150 personen
• Perfect te combineren met de faciliteiten van het hotel: 25 vergaderruimtes en 146 hotelkamers
• Knusse, winterse sfeer
• Ideaal voor borrels, diners en events

“In deze bijzondere setting maak je tijd voor elkaar en is er ruimte voor waardevolle gesprekken. Hier kom je echt nader tot elkaar”

Inspiratie

voor een onvergetelijk (eindejaars)event bij Hotel De Bilderberg

Vol sfeer

Bij het betreden van de oprijlaan, valt je oog meteen op de glazen kas die tussen de bomen staat. Buiten word je begroet door knisperende vuurkorven, binnen neem je plaats in één van de gezellige zitjes. De kas is sfeervol aangekleed en beschikt over sta-tafels en lange tafels waar je urenlang kunt tafelen. 

Aan tafel!

Samen eten is voor ons het hoogtepunt van de dag. In een informele en knusse setting sluit je de dag af en maak je je op voor een gezellige avond. En wij zetten gewoon de pan (of plank) op tafel. Of je nu gaat voor winterse klassiekers of juist gerechten uit de Italiaanse keuken, aan lange tafels serveren we de lekkerste gerechten om samen te delen.

Plezier maken

Samen plezier maken is onmisbaar tijdens een geslaagde avond. De kas vormt het perfecte decor voor een gezellige spelletjesavond. Speel een spannende escape game of organiseer een vermakelijke pubquiz- of bingo-avond. Of wees creatief tijdens een workshop Ice Carving.

Waar is Winter in the Woods?

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderbergconferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

"Winter in the Woods is een bijzondere #outofoffice locatie die één en al warmte en gezelligheid uitstraalt. Van knisperende vuurkorven buiten tot knusse zitjes binnen; de glazen kas is dé setting voor een feestelijke bijeenkomst."


             Bilderberg Kasteel Vaalsbroek - General Manager - MaryLoes Bauer - Portret - 228x270px

Meer inspiratie

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Je eigen Bilderbergconferentie

  We gaan terug naar het jaar 1954. Prins Bernhard krijgt een uitnodiging om een belangrijke, internationale conferentie voor te zitten. Hij neemt deze uitnodiging aan en gaat op zoek naar een geschikte locatie voor de bijeenkomst die tot op de dag van vandaag een fenomeen is in de politieke wereld: De Bilderbergconferentie.

 • Vanaf 20 personen
  Prijs op aanvraag

  Summer in the Woods

  Op het landgoed van Hotel De Bilderberg, omringd door het prachtige bos van de Veluwe, staat van begin mei tot eind september een sfeervolle aangeklede tent. Het perfecte decor voor een event, foodfestival of Italiaans familiediner.

 • 50 tot 200 personen
  Prijs op aanvraag

  De Buitenplaats

  Een buitengewoon unieke outdoor locatie, verscholen in de bossen van Garderen. Kom jij dineren in de tent, barbecueën in het bos of loungen bij het water?