Winter in the woods

Proosten en dineren in een glazen kas bij Hotel De Bilderberg

Stel je voor: een glazen kas, gevuld met lichtjes en warmte. Op de achtergrond het statige Hotel De Bilderberg en haar prachtige bossen. Binnen lange, rijk versierde tafels vol smaakvolle gerechten. Een plek om deze winter samen te komen, te vieren en te proosten. In de sfeer van Hygge - de Deense knusheid - maak je bij Bilderberg van jouw kerstevent, nieuwjaarsborrel of kick-off van het nieuwe jaar een onvergetelijke ervaring.

Het wordt een warme winter!

None

Op het landgoed van Hotel De Bilderberg staat van midden november tot eind januari een prachtige glazen kas, die ruimte biedt aan 200 personen voor een borrel en een diner tot 100 personen. Een geweldige plek voor een meeting, event of shared dinner.

Exclusief: 50 - 200 personen

Kom je met 50 personen of meer? Dan is het mogelijk om de glazen kas exclusief af te huren. Hiermee wordt de kas een perfecte locatie om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en de successen te vieren. We helpen je graag om een geweldig programma samen te stellen. Bijvoorbeeld met een workshop cadeaus inpakken, een verhalenverteller die jullie jaar samenvat of een pubquiz die iedereen samenbrengt. Alles is mogelijk!

Lees meer

Aanschuiven: vanaf 4 personen

Heb je een klein team maar grote wensen? Kom dan naar onze aanschuifavonden. Twee keer in de maand organiseren we een avondvullend programma dat je niet snel zult vergeten. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle muziek, een geweldige pubquiz en een heerlijk sharing dinner om van te genieten. Zo beleef je een avond vol verbinding, bijzondere gesprekken en memorabele momenten.

Lees meer

Hotel De Bilderberg

Hotel De Bilderberg, verscholen in het Veluwse bos in Oosterbeek (bij Arnhem), kent een bijzondere historie. Al decennia lang is dit de plek om samen te komen, inspiratie op te doen en toekomstplannen te maken.

Heerlijk eten

Aan de lange tafels serveren wij een 'sharing dinner'. Heerlijke winterse gerechten met Scandinavische invloeden om samen te proeven en te delen. Wat dacht je van een Scandinavische borrelplank, zalmtaart, traditionele gehaktballetjes of als dessert Kladdkaka (chocoladecake)?

Vol sfeer

Overal lichtjes, gezellige aankleding, lange tafels met banken: je zal je direct thuis voelen in onze sfeervolle glazen kas. Het ultieme Hygge-gevoel, de Deense knusheid en Scandinavische warmte, gewoon op de Veluwe.

Vermaak

Met muziek, een pubquiz of tafelentertainment maken we de avond onvergetelijk. En wil je het verder uitbreiden? Denk dan aan een workshop cadeaus inpakken, zelf Glühwein maken of een silent disco.

"Hygge staat voor samenzijn, het gezellig maken en verhalen uitwisselen. Het is onze missie om je deze winter met elkaar in verbinding te brengen en samen successen te vieren."


             Janneke-van-Beuzekom.png

bilderberg momenten

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan uw instagram foto. Iedere week kiezen wij een foto uit om te delen op ons instagram account. volg ons

hoe werkt dit? volg ons