Winter in the woods

Proosten en dineren in een glazen kas bij Hotel De Bilderberg

 • Tot 200 personen
 • Op aanvraag
 • Avondvullend

Stel je voor: een glazen kas, gevuld met lichtjes en warmte. Op de achtergrond het statige Hotel De Bilderberg en haar prachtige bossen. Binnen lange, rijk versierde tafels vol smaakvolle gerechten. Een plek om in de winter samen te komen, te vieren en te proosten. In de sfeer van Hygge - de Deense knusheid - maak je bij Bilderberg van jouw kerstevent, nieuwjaarsborrel of kick-off van het nieuwe jaar een onvergetelijke ervaring.

Het wordt een warme winter!

Op het landgoed van Hotel De Bilderberg staat tot eind maart 2020 een prachtige glazen kas, die ruimte biedt aan 200 personen voor een borrel en een diner tot 100 personen. Een geweldige plek voor een meeting, event of shared dinner.

Samen proosten, vieren of dineren

Kom je met 35 personen of meer? Dan is het mogelijk om de glazen kas exclusief af te huren. Hiermee wordt de kas een perfecte locatie om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en de successen te vieren. We helpen je graag om een geweldig programma samen te stellen. Bijvoorbeeld met een workshop cadeaus inpakken, een verhalenverteller die jullie jaar samenvat of een pubquiz die iedereen samenbrengt. Alles is mogelijk!

Winter in the Woods

Benieuwd hoe het eruit ziet in het pop-up restaurant in de glazen kas? In deze video krijg je een goede sfeerimpressie.

Inspiratie

voor een onvergetelijk (eindejaars)event bij Hotel De Bilderberg

Heerlijk eten

Aan de lange tafels serveren wij een 'sharing dinner'. Heerlijke winterse gerechten met Scandinavische invloeden om samen te proeven en te delen. Wat dacht je van een Scandinavische borrelplank, zalmtaart, traditionele gehaktballetjes of als dessert Kladdkaka (chocoladecake)?

Vol sfeer

Overal lichtjes, gezellige aankleding, lange tafels met banken: je zal je direct thuis voelen in onze sfeervolle glazen kas. Het ultieme Hygge-gevoel, de Deense knusheid en Scandinavische warmte, gewoon op de Veluwe.

Vermaak

Met muziek, een pubquiz of tafelentertainment maken we de avond onvergetelijk. En wil je het verder uitbreiden? Denk dan aan een workshop cadeaus inpakken, zelf Glühwein maken of een silent disco.

Waar is Winter in the Woods?

"Hygge staat voor samenzijn, het gezellig maken en verhalen uitwisselen. Het is onze missie om je deze winter met elkaar in verbinding te brengen en samen successen te vieren."


             Carla-Maessen.png

Meer inspiratie