Summer in the Woods

Lange zomeravonden boordevol sfeer én smaak; dat is Summer in the Woods!

 • Vanaf 20 personen
 • Prijs op aanvraag
 • Flexibel

Op het landgoed van Hotel De Bilderberg, omringd door het prachtige bos van de Veluwe, staat van begin mei tot eind september een sfeervolle aangeklede tent. Het perfecte decor voor een event, foodfestival of Italiaans familiediner.

“Summer in the Woods staat garant voor lange, sfeer- en smaakvolle avonden”

Hotel De Bilderberg staat bekend als hét conferentiehotel van de Veluwe. Een veelzijdigheid aan vergaderruimtes, oog voor detail en hart voor gastronomie. Maar dit voorjaar blijven we niet binnen, we gaan naar buiten! Het ruime gazon op ons landgoed leent zich perfect voor bijzondere buitenevents. In het voorjaar en de zomer maak je hier gebruik van een ruime stretchtent die plaats biedt aan ruim 100, en op aanvraag zelfs 200, personen. Met sfeervolle aankleding, een buitenkeuken en diverse culinaire invullingen. Zo wordt iedere bijeenkomst bijzonder én zomers. 

Inspiratie

voor Summer in the Woods bij Hotel De Bilderberg

Italiaans familiediner

Lange tafels zijn gevuld met heerlijke gerechten. Goede wijn en nog betere gesprekken doen denken aan vakantie in Italië. Dit gevoel geeft het Italiaanse familiediner van Summer in the Woods. Informeel en ontspannen samenkomen aan lange tafels in Mediterrane sfeer onder het genot van culinaire traktaties.

Live cooking

De heerlijke geuren komen je tegemoet. Onze chefs bereiden heerlijke vis- en vleesgerechten op houtskool, zoals kippendijen in een marinade van citroen en rozemarijn of mosselen met Italiaanse kruiden. Hierbij serveren we een diversiteit aan salades en bijgerechten.

 

Food Festival

Het gevoel van een festival, inclusief goede muziek en smaakvolle foodtrucks? Dat krijg je van het Summer in the Woods Food Festival! Hiermee wordt iedere teamdag, client event of cycle meeting direct onvergetelijk. Ga jij voor de pizza´s uit onze pizza oven, visspiezen van de grill of ijs uit de bakfiets?

Perfecte planning

Ieder event tot in detail geregeld

Van een klein diner tot een groot event: iedere bijeenkomst bij Hotel De Bilderberg wordt tot in detail geregeld. Dat begint bij de vraag ‘Wat is het doel van de meeting?’. Zo komen we samen tot een event met impact. Alle wensen met betrekking tot catering, aankleding en zitmogelijkheden zijn dan ook bespreekbaar.

Waar is Summer in the Woods?

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderbergconferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

Meer inspiratie

 • Op maat
  Op maat

  Creëer je eigen festival

  Festival 't Speuld staat garant voor plezier en impact. Jouw bijeenkomst wordt letterlijk een feest! In de openlucht geniet je samen van een barbecue of een heus foodtruckfestival. Dit wordt een dag die je niet snel meer vergeet...

 • Vanaf 10 personen
  Vanaf € 52,50 p.p.

  Belevingsdiner

  Een hoofdgerecht in sardineblik en een frikandel met mayo als dessert. Het belevingsdiner verbaast, verrast en inspireert. Durf jij aan tafel?

 • 50 tot 200 personen
  Prijs op aanvraag

  De Buitenplaats

  Een buitengewoon unieke outdoor locatie, verscholen in de bossen van Garderen. Kom jij dineren in de tent, barbecueën in het bos of loungen bij het water?