Hotel De Keizerskroon Trouwen

  • 180 dinergasten

  • 250 feestgasten

  • Eventplanning

  • Buitenmogelijkheden feest

  • Bruidssuite aanwezig

  • Officiële trouwlocatie

Trouwen met een koninklijk tintje

Wilt u trouwen bij de mooiste trouwlocatie in Apeldoorn? Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn is een unieke en officiële trouwlocatie van de Gemeente Apeldoorn. Trouwen in het statige Paleis Het Loo of de sfeervolle herberg van het paleis. Of u nu in petit comité wilt trouwen of het groots wilt aanpakken, het kan allebei. Restaurant De Keizerskroon verzorgt een passende culinaire omlijsting. 

Volledig ontzorgd

De ontvangst, de huwelijksvoltrekking, het diner en het slotfeest kunnen uitstekend gevierd worden op deze trouwlocatie in Apeldoorn. De sfeervolle ruimtes zijn royaal genoeg voor de ontvangst van maximaal 275 receptiegasten en 180 dinergasten. Samen met u stellen we het menu samen en bemiddelen we voor u de verzorging van de bruidsbloemen, corsages, de bruidstaart en fotografie. Maar u kunt veel meer aan onze expertise overlaten. Zo geven we gehoor aan uw muzikale voorkeur en regelen we het entertainment. Of de kapper, visagie en een kinderoppas. U mag het zeggen, het is helemaal uw dag!

Trouwen op Paleis Het Loo

Voor velen een sprookje: trouwen op het prachtige, 400 jaar oude Paleis Het Loo. Ooit de residentie van Koningin Wilhelmina en nog steeds met een koninklijk tintje. Bilderberg Hotel De Keizerskroon, van oorsprong de herberg van het paleis, is direct gelegen naast het paleis. In samenwerking met het Paleis is het mogelijk om de ceremonie of het diner in het paleis te laten plaatsvinden. Vol sfeer en romantiek, en door Bilderberg tot in de puntjes verzorgd.

Trouwen op Kasteel Middachten?

Natuurlijk! Het is mogelijk om op deze unieke locatie jullie trouwdag te vieren. Het kasteel beschikt over sfeervolle zalen en biedt ruimte aan maximaal 350 personen. De schitterende tuinen zijn een ideale plek voor een fotoreportage. Op exclusieve wijze, en geheel op maat gemaakt, verzorgd Bilderberg Hotel De Keizerskroon de catering voor uw speciale dag.

De mooiste dag van hun leven

Zij beleefden hun trouwdag al bij Hotel De Keizerskroon

Het was fantastisch!

"De service, waar het Bilderberg Hotel De Keizerskroon bekend om staat, was uitstekend en we voelden ons helemaal thuis. Het hoogstaande diner werd geserveerd op Paleis Het Loo en in de sfeervolle zaal en tuin hebben we groots gefeest. Onze suite was omgetoverd in een prachtige bruidssuite. Erg fijn dat alle medewerkers hun steentje hebben bijgedragen aan onze huwelijksdag."

Lars en Karina

De mooiste dag

"Wij hebben enkel positieve geluiden van onze gasten gehoord, de dag was goed verzorgd en we hebben nergens naar om hoeven kijken. Ook alle medewerkers van De Keizerskroon waren zeer betrokken. Vooral het dessert was een prachtige afsluiting van het diner; de schalen met kleine desserts zorgden voor een mooi einde van een zeer geslaagd diner. Na het diner zijn wij en onze gasten weer terug gekeerd naar De Keizerskroon, hier hebben we nogmaals getoost op ons geluk."