Hotel De Keizerskroon FAQ

  • Inchecken vanaf 16.00 uur

  • Uitchecken tot 11.00 uur

  • Huisdieren niet toegestaan

  • Mindervalide kamer beschikbaar

  • Fietshuur beschikbaar

  • Betaald parkeren bij het hotel

Inchecken en uitchecken

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Bij Hotel De Keizerskroon kunt u vanaf 16.00 uur inchecken. Eerder aankomen is uiteraard mogelijk. Wanneer uw kamer nog niet gereed is, kunnen wij de bagage voor u opslaan. Uw reservering is gegarandeerd tot 18.00 uur op de dag van aankomst. Indien u later aankomt, ontvangen wij hier graag een melding van zodat uw kamer niet vrij gegeven wordt voor nieuwe reserveringen.

TOT HOE LAAT KAN IK UITCHECKEN?

U kunt tot 11.00 uur van uw kamer gebruik maken. Wilt u later uitchecken? Dan is dat mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten. Neem hiervoor contact op met het hotel.

Parkeren en bereikbaarheid

IS HET MOGELIJK OM BIJ HET HOTEL TE PARKEREN?

Tegenover het hotel is een ruim parkeerterrein. Het tarief is € 7,50 per dag. Indien u slecht ter been bent, kunnen wij voor u een parkeerplaats dichtbij de ingang reserveren. 

HEEFT HET HOTEL EEN OPLAADPUNT VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S?

Hotel De Keizerskroon beschikt over 6 laadpalen voor elektrische voertuigen.

IS HET HOTEL MAKKELIJK TE BEREIKEN MET HET OPENBAAR VERVOER?

Hotel De Keizerskroon is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Apeldoorn pakt u bus 202 richting Zwolle via Vaassen/Epe. U stapt uit bij de bushalte Van Haeftenkazerne. Deze bushalte zit aan de Zwolseweg. Vanaf deze bushalte is het nog ongeveer 15 minuten lopen naar het hotel. U loopt als u de bus uitstapt richting de stoplichten. Eenmaal aangekomen bij de stoplichten slaat u rechtsaf de Koningstraat in. Loop deze straat helemaal af, aan het eind van de straat vindt u Bilderberg Hotel De Keizerskroon aan uw rechterhand.

Plan uw route

Fitness en zwembad

Fitness

Hotel De Keizerskroon heeft een geheel vernieuwde fitnessruimte met airconditioning. De fitness is op reservering toegankelijk voor gasten van het hotel tussen 07.00 uur en 23.00 uur. De fitness beschikt over onder andere cardio apparaten.

Zwembad

Als gast van Hotel De Keizerskroon kunt u gratis gebruik maken van het overdekte zwembad. Het zwembad is dagelijks geopend van 07.00 uur tot 23.00 uur. 

Mijn reservering

Hoe kan ik reserveren?

U maakt uw reservering eenvoudig online. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan +31 (0)55 521 77 44 of mail naar keizerskroon@bilderberg.nl. U ontvangt een bevestiging per e-mail. U betaalt bij aankomst in het hotel (met uitzondering van het voordeeltarief, waarbij vooraf een creditcard garantie wordt gevraagd).

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Uw reservering online wijzigen is mogelijk. In de ontvangen e-mail met uw reserveringsbevestiging kunt u onderaan het kopje 'reservering wijzigen' vinden. Wanneer u hier op klikt komt u in de reserveerstraat om zo uw reservering aan te passen. Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk per e-mail of telefoon. 

Hoe is de totaalprijs van mijn reservering opgebouwd?

De totaalprijs van uw reservering bestaat uit uw verblijfskosten, service charge en toeristenbelasting. De service charge geldt voor personen vanaf 12 jaar en is een standaardbedrag van € 3,75 per persoon per nacht. De toeristenbelasting wordt bepaald door de gemeente en is hierdoor per hotel verschillend.

WAT ZIJN DE ANNULERINGSVOORWAARDEN?

Het is mogelijk uw verblijf bij Hotel De Keizerskroon kosteloos te annuleren tot 15.00 uur voor de dag van aankomst. Na dit tijdstip, of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100 procent van de eerste overnachting of het arrangement belast op uw creditcard. Dit is niet geldig bij het voordeeltarief.

Wat houdt de beste prijsgarantie in?

Vergelijken hoeft niet meer, via de website van Bilderberg ontvangt u de beste prijs voor uw hotelovernachting én krijgt u korting op het uitgebreide ontbijt van Bilderberg. Bovendien heeft u keuze uit álle kamertypes die beschikbaar zijn in het hotel. Kies bijvoorbeeld voor een kamer met balkon, royal deluxe kamer of koninklijke suite.

Kinderen

Is het hotel geschikt voor families?

Kinderen zijn in Hotel De Keizerskroon meer dan welkom. Kinderen mogen zelf inchecken, ontvangen een cadeautje op de kamer, en kunnen een speurtocht door het hotel volgen. Daarnaast is er een speciale kindermenukaart. Lees meer.

BESCHIKT HET HOTEL OVER FAMILIEKAMERS?

Hotel De Keizerskroon beschikt over familiekamers.  Deze kamers hebben een bedbank, waar maximaal 2 kinderen op kunnen slapen. Ook beschikt Hotel De Keizerskroon over een aantal connecting rooms. Mocht u deze willen boeken, vragen wij u contact op te nemen met het hotel. 

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?

Bij arrangementen met diner of andere extra's betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Zakelijk verblijf

Kan mijn factuur op naam van het bedrijf worden gezet?

Het is mogelijk om de factuur van uw verblijf op naam van het bedrijf te zetten. Wij vragen u dit aan te geven bij het maken van de reservering. Maakt u niet zelf de reservering? Dan vragen wij u om dit door te geven bij aankomst in het hotel.

Is er een loyaliteitsprogramma voor zakelijke gasten?

Er is geen loyaliteitsprogramma voor zakelijke gasten.

Hoeveel vergaderruimtes zijn er in Hotel De Keizerskroon?

Hotel De Keizerskroon beschikt over verschillende vergaderruimtes, waarvan de grootste 275 vierkante meter is. Bekijk hier ons capaciteitsoverzicht met de mogelijke opstellingen per vergaderruimte. Wilt u verder lezen over meetings en events bij Hotel de Keizerskroon? U leest er alles over via onderstaande link.

Meer informatie

Kan ik een meeting of evenement organiseren bij jullie?

Wat leuk dat u een meeting of evenement wilt organiseren! Via deze pagina kunt u uw wensen aangeven. Aansluitend ontvangt u van ons een offerte.

Is het mogelijk om iets te printen of scannen?

Op verzoek kan de receptie altijd documenten voor u printen of scannen. Bij grote aantallen worden kosten berekend.

Wat is er aanwezig in een vergaderruimte?

In een vergaderruimte treft u standaard: twee flip-overs, een beamer met scherm en een conferentiebox. In de conferentiebox vindt u handige items voor tijdens de meeting: post-its, stiften, naambordjes, kladpapier en meer.

IS ER AIRCO AANWEZIG IN DE VERGADERRUIMTE?

In de vergaderruimtes van Hotel De Keizerskroon is airconditioning aanwezig.

WAT IS ER AANWEZIG OP EEN HOTELKAMER?

Onze kamers zijn standaard uitgerust met een werkplek, Smart TV met Chromecast, airconditioning, een inloopdouche en gratis wifi. Onze luxere kamers beschikken over andere faciliteiten. Bekijk deze hier.

Overige vragen

Mag ik mijn hond meenemen?

Huisdieren zijn niet toegestaan in hotel De Keizerskroon.

Heeft u kamers voor mindervaliden?

Hotel De Keizerskroon is zeer geschikt voor mindervalide gasten. Het hotel beschikt over een lift en bevat één kamer die geschikt is voor mindervaliden.

ZIJN BIJZONDERE WENSEN MOGELIJK?

Omdat wij graag al onze gasten willen laten genieten, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen en/of eisen. Wanneer u vooraf aan uw verblijf uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij u vertellen wat mogelijk is.

Wat zijn de ontbijt tijden?

U kunt ontbijten in ons restaurant, doordeweeks van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend van 08.00 uur tot 11.00 uur. 

Wat zijn de tijden voor lunch en diner?

Lunchen kan dagelijks van 12.00 uur tot 16.00 uur. U heeft ook de keuze om een lunchbox 'to go' mee te nemen. Dineren doet u alle dagen van de week van 18.00 uur tot 21.00 uur. 

BESCHIKKEN DE HOTELKAMERS OVER EEN AIRCO?

Hotel De Keizerskroon beschikt over kamers met airco.

Kan ik een fiets huren?

U kunt bij het hotel heren- en damesfietsen huren voor € 12,50 per fiets per dag. Kinderfietsen bedragen € 6,50 per fiets per dag. Ook zijn er elektrische fietsen te huur voor € 30,00 per fiets per dag. Het is aan te raden vooraf te reserveren via de receptie of bij het maken van uw reservering.

HEEFT HET HOTEL EEN OPLAADPUNT VOOR ELEKTRISCHE FIETSEN?

Hotel De Keizerskroon beschikt over stekkerblokken in de kelder, waar de batterij van uw e-bike kan worden opgeladen.

HEEFT HET HOTEL EEN FIETSENSTALLING?

Hotel De Keizerskroon beschikt over een afgesloten ondergrondse parkeergarage waar u uw fiets kunt stallen. De garage is 7 dagen per week geopend van 08.00 tot 21.30. 

Wat is het saldo van mijn Cadeaucard?

Check het saldo van uw Bilderberg Cadeaucard en verzilver deze voor bijvoorbeeld een heerlijk diner of een overnachting bij één van onze hotels. Het saldo kunt u hier checken.

Waar kan ik mijn cadeaucard besteden?

De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels, restaurants en Wellness Centres van Bilderberg. Het is niet mogelijk om reserveringen waar vooraf een creditcard betaling wordt vereist te voldoen met de Cadeaucard.

Accepteert het hotel ook landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon?

Dit is per hotel verschillend. Hotel De Keizerskroon accepteert echter geen landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon.

Heeft u een andere vraag?

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Onze chatbot Ada helpt u graag verder! Ze geeft altijd direct antwoord en kan u dag en nacht helpen.

  • Direct geautomatiseerde antwoorden op uw vragen
  • Dag en nacht beschikbaar
  • Snel en duidelijk

Stel een vraag

Contact

Bilderberg Hotel De Keizerskroon
Koningstraat 7
7315 HR Apeldoorn
Telefoon: +31 (0)55 521 77 44
E-mail: keizerskroon@bilderberg.nl