Restaurant Hotel De Keizerskroon

Geniet van (h)eerlijke en pure gerechten

Kingstreet Restaurant Apeldoorn

Telefoon: +31 (0)55 521 77 44

E-mail: keizerskroon@bilderberg.nl

Kingstreet Restaurant is de uitgelezen plek voor uw lunch, diner of borrel in Apeldoorn. Geniet van onze beroemde grillgerechten en heerlijke traditionele Slow Food gerechten met vers geteelde lokale producten. Onze chef Steve is geïnspireerd door de verschillende seizoenen en bereidt, samen met zijn team, graag zuivere producten met pure smaken. Signature gerechten, huiselijke ambiance en het gastvrije personeel zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke avond bij Kingstreet Restaurant. 

 

Openingstijden

Lunch Ma t/m Zo 12:00 tot 16:00 uur
Wines & Bites Ma t/m Zo 16:00 tot 22:00 uur
Diner Ma t/m Zo 18:00 tot 21:30 uur

Reserveren

Telefoon +31 (0)55 521 77 44
keizerskroon@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over Kingstreet

Kingstreet Restaurant, verbonden aan Bilderberg Hotel De Keizerskroon, heeft een roemrucht verleden. Samen met talloze andere gasten van het Koninklijk hof verbleef o.a. de Oostenrijkse Keizerin Sisi in De Keizerskroon in Apeldoorn. Zelfs na al die jaren staan ouderwetse hoffelijkheid, goed gastheerschap en gastvrijheid nog altijd hoog in het vaandel bij Kingstreet Restaurant.

Kingstreet Restaurant in Apeldoorn

Lunch, diner en borrel

Lunch

Openingstijden: 12:00 - 16:00 uur

Kingstreet Restaurant beschikt over een uitgebreide lunchkaart. Ga voor een rijkgevulde sandwich, versgemaakte soep of warm Indiaans naanbrood. Zin in iets bijzonders? Probeer onze Poké Bowls, onze gasten zijn er dol op. De Poké Bowls worden geserveerd met een graansoort, rauwe vis en verse groente.

BEKIJK DE LUNCHKAART

Diner

Openingstijden: 18:00 - 21:30 uur

Proef de beroemde Keizerskroon grillgerechten bij Kingstreet Restaurant. Gaat u voor een groene pepersaus of toch liever voor een mosterd-dille saus? De keuze is geheel aan u! Daarnaast serveren wij Slow Food, dit zijn culturele gerechten met lokale producten en traditionele bereidingswijzen. 

BEKIJK DE DINERKAART

Kingstreet Wines & Bites

Openingstijden 16:00 - 22:00 uur

Vanaf het middaguur serveren wij onze bekende planken met diverse lekkernijen, heerlijk bij de open haard of bij mooi weer op het terras van Kingstreet Restaurant; gecombineerd met een mooi glas wijn, lokaal bier of huisgemaakte vruchtenlimonade. Het genieten kan beginnen.

BEKIJK DE WIJNKAART

Culinaire arrangementen

En dat proeft u!

"Verse lokale producten uit de regio, lokale geitenkazen of biologisch rundvlees van de beste kwaliteit: als chefkok van Kingstreet Restaurant haal ik mijn ingrediënten graag van dichtbij. Met zorg gekozen en met liefde bereid. Wekelijks verrassen ik en mijn team u graag met nieuwe gerechten gebaseerd op wat er in het seizoen beschikbaar is."

Steve Sykes - Chef-kok Kingstreet Restaurant bij Hotel De Keizerskroon

Reviews Kingstreet Restaurant

Heerlijk vertoeven

''Prachtig ingericht restaurant, goede service, juiste aandacht en begrip voor wat een klant graag wenst. Gerechten waren super! Daaraan gekoppeld overheerlijke wijnen en je gaat met een zeer tevreden gevoel weg''.

Lydia, bezocht met partner

Gastvrij culinair restaurant!

''Met 5 dames genoten van een culinaire avond. Heerlijke gerechten met mooie wijnen. Onze complimenten gaan uit naar chefkok Steve en gastheer Jos die voor een gezellige avond hebben gezorgd. Het restaurant heeft een gezellige warme uitstraling waar je ook prima kunt dineren als je niet in het hotel verblijft. De gastvrijheid en service staan hier hoog in het vaandel''.

W. Rebel, bezocht met vrienden

Uitmunted!

''Heerlijk eten dat met ziel en zaligheid wordt bereid. Alles vers en goed afgestemd op elkaar. Chef de cuisine draagt zijn enthousiasme over op zijn personeel, leuk om te zien en lekker om te proeven. Het bedienend personeel is ook uiterst vriendelijk en denkt met je mee. Op verzoek zijn er ook andere mogelijkheden dan de kaart''.

J. Meel, bezocht voor zaken