Hotel De Keizerskroon Restaurant

Kingstreet Restaurant Apeldoorn

Telefoon: +31 (0)55 521 77 44

E-mail: keizerskroon@bilderberg.nl

Aan tafel! Culinaire gastvrijheid, dat staat op het menu in Kingstreet Restaurant. Chef-kok Steve Sykes heeft een verfrissende smaak. Verwacht comfort food met een verrassende twist. Hij kookt met ingrediënten uit het seizoen en koopt bij voorkeur in bij lokale leveranciers. Signature gerechten, een huiselijke sfeer en het gastvrije personeel wat u met passie bedient en zorgvuldig voor mooie wijn-spijs combinatie zorgt zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke en culinaire avond bij Kingstreet Restaurant. Hier proeft, voelt en ziet u de liefde voor gastronomie.

 

Openingstijden

Lunch Ma t/m zo 12.00 tot 16.00 uur
Wines & Bites Ma t/m zo 16.00 tot 21.00 uur
Diner Ma t/m zo 18.00 tot 21.00 uur

Reserveren

Telefoon +31 (0)55 521 77 44
keizerskroon@bilderberg.nl

Over Kingstreet

Kingstreet Restaurant, verbonden aan Bilderberg Hotel De Keizerskroon, heeft een roemrucht verleden. Samen met talloze andere gasten van het Koninklijk hof verbleef o.a. de Oostenrijkse Keizerin Sisi in De Keizerskroon in Apeldoorn. Zelfs na al die jaren staan ouderwetse hoffelijkheid, goed gastheerschap en gastvrijheid nog altijd hoog in het vaandel bij Kingstreet Restaurant.

Kingstreet Restaurant in Apeldoorn

Lunch, diner en borrel

Lunch

Openingstijden: 12.00 - 16.00 uur

Kingstreet Restaurant beschikt over een uitgebreide lunchkaart. Ga voor een rijkgevulde sandwich, versgemaakte soep of warm Indiaans naanbrood. Zin in iets bijzonders? Probeer onze Poké Bowls, onze gasten zijn er dol op. De Poké Bowls worden geserveerd met een graansoort, rauwe vis en verse groente.

 

Diner

Openingstijden: 18.00 - 21.00 uur

Proef de beroemde Keizerskroon grillgerechten bij Kingstreet Restaurant. Gaat u voor een groene pepersaus of toch liever voor een mosterd-dille saus? De keuze is geheel aan u! Daarnaast serveren wij Slow Food, dit zijn culturele gerechten met lokale producten en traditionele bereidingswijzen. 

 

Kingstreet Wines & Bites

Openingstijden 16.00 - 21.00 uur

Vanaf het middaguur serveren wij onze bekende planken met diverse lekkernijen, heerlijk bij de open haard of bij mooi weer op het terras van Kingstreet Restaurant; gecombineerd met een mooi glas wijn, lokaal bier of huisgemaakte vruchtenlimonade. Het genieten kan beginnen.

En dat proeft u!

"Verse lokale producten uit de regio, lokale geitenkazen of biologisch rundvlees van de beste kwaliteit: als chefkok van Kingstreet Restaurant haal ik mijn ingrediënten graag van dichtbij. Met zorg gekozen en met liefde bereid. Wekelijks verrassen ik en mijn team u graag met nieuwe gerechten gebaseerd op wat er in het seizoen beschikbaar is."

Steve Sykes - Chef-kok Kingstreet Restaurant bij Hotel De Keizerskroon

Reviews Kingstreet Restaurant

Hele fijne ervaring!

"Wij zijn verrast door de kwaliteit van het eten bij Kingstreet. De gerechten waren bijzonder smaakvol. Het personeel heeft kennis van wijnen die bij de gerechten passen en is daarnaast ook erg vriendelijk. Ook konden de gerechten aangepast worden voor een zwangere binnen ons gezelschap en werd er bij elk gerecht aangegeven hoe dit aangepast kon worden. Hele fijne ervaring!"

Elsspr - maart 2023

Voor herhaling vatbaar!

"Mooi, modern restaurant met een hele vriendelijke bediening. De kwaliteit van het eten is prima en de borden zijn mooi opgemaakt. Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar."

Ben N. - februari 2022

Geweldige service!

"Wij hebben een heerlijke avond gehad met geweldige service. Eerder hebben we een zeer goede ervaring gehad, maar deze keer overtrof het die ervaring toch nog. Ervaar het zelf als je kunt!"

Wes G. - november 2021