Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Vorstelijk vertoeven in sfeervol hotel waar gastvrijheid de scepter zwaait.

Bekijk alle foto's

Omgeving

Apeldoorn is een bruisende stad, waar rust en ruimte een gewoonte is! Een uitgestrekte bosrijke omgeving, prachtige plantsoenen en meerdere stadsparken. Dit in combinatie met veel bezienswaardigheden en een moderne binnenstad waar talloze winkels en uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Apeldoorn behoort ook nog eens tot één van de tien grootste Nederlandse steden.

Apeldoorn

Bij een bezoek aan Apeldoorn zal u met name onder de indruk zijn van de veelzijdigheid van de stad. Geniet van de uitgestrekte bosrijke omgeving en de verschillende stadsparken. Daarnaast heeft Apeldoorn een bruisende binnenstad en een groot aanbod in bezienswaardigheden voor een dag uit. Kortom, de veelzijdigheid van Apeldoorn biedt talloze mogelijkheden!

Activiteiten en bezienswaardigheden

Paleis Het Loo

Een culturele uitstap maken? Bezoek het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo waar alles sfeer en karakter ademt. Bewonder de ingerichte vertrekken die een beeld geven van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Bovendien zijn de tuinen met fonteinen en bloemperken een waar genot voor het oog. In Paleis Het Loo zijn ook gevarieerde en inspirerende collecties te vinden. Op dit moment is de prachtige Anna Paulowna exositie te bewonderen in Paleis Het Loo.

Apenheul

Het is heerlijk vertoeven in de Apenheul met een prachtig groot bos, midden op de Veluwe. Een echte belevenis om loslopende apen om je heen te zien klimmen, springen en slingeren. Voor de kinderen zijn er leuke speelplekken waar zij zelf de aap kunnen uithangen

Kroondomein

Bewonder uitgestrekte bos- en heidegebieden in Kroondomein Het Loo. Het gebied is al ruim 300 jaar verbonden met het Huis Oranje-Nassau. Met deze rijke cultuurhistorie, de diversiteit aan dieren en veel landschapsschoon is een dag op Kroondomein Het Loo een unieke belevenis op de Veluwe.

Kröller-Müller Museum

Het kan bijna niet anders dan dat u bekend bent met Het Kröller-Müller Museum. Het museum is namelijk wereldberoemd vanwege zijn omvangrijke collectie schilderijen van Vincent van Gogh. Hier zijn ook indrukwekkende werken te bewonderen van Pablo Picasso, George Seurat en Piet Mondriaan en vele andere grote schilders. 

Veluwse bron

De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle midden in de prachtig natuur. Een ware droomplek waar u rust vindt en ultiem kunt ontspannen. U heeft de keuze uit verschillende arrangementen, beautybehandelingen en massages. Tijdens het verblijf kunt u genieten van de Wellness faciliteiten.

Julianatoren

Attractiepark de Julianatoren is een werkelijk paradijs voor de kinderen. Het park in Apeldoorn bestaat uit meer dan 60 leuke attracties en shows. Ook worden er verschillende evenementen georganiseerd gebaseerd op het seizoen. Er is hier dus altijd wat te beleven!

Er op uit met de kinderen

Een gezellig dagje uit met de hele familie? Apeldoorn staat bekent om meerdere aantrekkelijke attractieparken. Zo is het heerlijk vertoeven in de Apenheul met een prachtig groot bos, midden op de Veluwe. Een echte belevenis om loslopende apen om je heen te zien klimmen, springen en slingeren. Voor de kinderen zijn er leuke speelplekken waar zij zelf de aap kunnen uithangen. Attractiepark de Julianatoren is een werkelijk paradijs voor de kinderen. Het park bestaat uit meer dan 60 leuke attracties en shows. Laat de kinderen actief bezig zijn in Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn. Dit attractiepark bestaat uit een midgetgolfbaan, doolhof, speeltuin en een kinderboerderij. Ga het klim- en klauterparcours over met allerlei obstakels. Tevens worden hier regelmatig andere activiteiten georganiseerd zoals mooie theatershows. Genoeg te doen in Apeldoorn voor een gezellig dagje uit met de hele familie!