Bilderberg Garden Hotel

Intieme sfeer, luxe en oog voor detail in het elegante Amsterdam Zuid.

Bekijk alle foto's

De Kersentuin

Telefoon: +(31) (0)20 570 56 00

E-mail: garden@bilderberg.nl

Kom genieten in één van de bekendste restaurants van Amsterdam

Het volledig vernieuwde Restaurant De Kersentuin is geopend. Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 30 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in. Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Stefan die onder meer een aantal signature dishes van Aan de Poel in vereenvoudigde vorm op de kaart zet in De Kersentuin.

Openingstijden

Ontbijt Ma. t/m vrij. 07.00 tot 10.30 uur
  Zat. en zon. 07.30 tot 11.00 uur
Lunch Ma. t/m vrij. 12.00 tot 14.00 uur
Diner Ma. t/m zat. 18.00 tot 22.00 uur

Reserveren

Telefoon +(31) (0)20 570 56 00
garden@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Kersentuin Bar

Telefoon: +(31) (0)20 570 56 00

E-mail: garden@bilderberg.nl

De Kersentuin Bar is een comfortabele en gezellige plek om te genieten van een hapje en een drankje. U kunt hier terecht voor een lekkere borrel, een kleine bite en diverse classics. Onlangs introduceerde de Kersentuin Bar hun eigen Bloody Mary Cocktail menu. Een slow juice van verse groenten, kruiden en een alcoholische bite: de Bloody Mary als culinaire cocktail.

Wat mogen wij voor u inschenken?

Openingstijden

Zo t/m do 09.00 - 00.00
Vrij en Za 09.00 - 01.00

Reserveren

Telefoon +(31) (0)20 570 56 00
garden@bilderberg.nl

Opgenomen in Lekker 500

Restaurant De Kersentuin is opgenomen in de Lekker 500, de gids met de 500 beste restaurants van Nederland

Gault Millau

GaultMillau, de restaurantgids voor de beste hotels en restaurants van Nederland, waardeert De Kersentuin met 13 punten.

Pure products & signature dishes

De menukaart is een mix van ‘pure products’ & signature dishes van Stefan van Sprang. Van Sprang is consulting chef van ‘De Kersentuin’. Chefkok Patrick Kessler is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de keuken. Alle gerechten worden geserveerd in de vorm van een tussengerecht. Voor de lunch adviseert de chef dat u een keuze maakt uit 2 of 3 gerechten en voor het diner uit 3 of 4 gerechten.

Diner met overnachting

Geniet van een culinair driegangendiner bij De Kersentuin

  • Kersentuin Culinair Arrangement

    Garden Hotel 1 nacht

    Ontdek casual dining op niveau bij dé hotspot van Amsterdam met een culinair viergangendiner, cocktail in de bar, overnachting en Het Bilderberg Ontbijt.

    Vanaf € 288,00 Prijsoverzicht
    per verblijf met 2 personen

    Meer informatie

  • Bilderberg arrangement

    17 hotels

    Overnacht in één van de 17 prachtige Bilderberg hotels in Nederland! Inclusief Het Bilderberg Ontbijt en culinair driegangendiner.

    Vanaf € 158,00 Prijsoverzicht
    per verblijf met 2 personen

    Meer informatie