Bilderberg Garden Hotel

Intieme sfeer, luxe en oog voor detail in het elegante Amsterdam Zuid.

Bekijk alle foto's

De Kersentuin in Amsterdam

Telefoon: +(31) (0)20 570 56 66

E-mail: garden@bilderberg.nl

Tussen de herenhuizen midden in Amsterdam-Zuid vindt u aan de Apollolaan het Bilderberg Garden Hotel en Restaurant De Kersentuin. Bij restaurant De Kersentuin in Amsterdam kunt u genieten van casual dining op niveau met een gezonde dosis flair, waar gastronomie en luxe samenkomen. Patrick Kessler voert de regie over de keuken en maakt samen met zijn team de zogeheten signature dishes. Alle zintuigen worden beloond met smaakvolle gerechten in een bijzondere presentatie.

Openingstijden

Ontbijt Ma t/m vrij 07.00 tot 10.30 uur
  Zat & zon 07.30 tot 11.00 uur
Diner Ma t/m zat 18.00 tot 22.00 uur

Reserveren

Telefoon +(31) (0)20 570 56 66
garden@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over De Kersentuin

Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en is inmiddels een spannende, vernieuwende weg ingeslagen. Het restaurant heeft niet voor niets een mooie vermelding in de Lekker 500. Een prachtig interieur met ronde boots, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken.

Restaurant De Kersentuin in Amsterdam

Borrel, Diner en groepen

De Kersentuin Bar

Openingstijden: zo t/m do 09:00 - 00:00 & vr t/m za 09:00 - 01:00

Een lekkere borrel, een kleine bite en diverse classics. Door de intieme sfeer is de Kersentuin Bar een comfortabele en gezellige plek om te genieten van een hapje en een drankje. Wat mogen wij voor u inschenken?

Diner

Openingstijden: 18:00 t/m 22:00 

De menukaart is een mix van ‘pure products’ & signature dishes. Chef de Cuisine Patrick Kessler is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de keuken. Alle gerechten worden geserveerd in de vorm van een tussengerecht. Voor het diner adviseert de chef dat u een keuze maakt uit 3 of 4 gerechten.

BEKIJK DE MENUKAART 

Groepen

Openingstijden: 18:00 t/m 22:00 

Voor reserveringen vanaf 8 personen bij Restaurant De Kersentuin in Amsterdam kunt u via de mail of telefonisch contact opnemen.

 

RESERVEER NU VOOR GROEPEN 

 

 

Culinaire arrangementen

 • Kersentuin Culinair Arrangement

  Garden Hotel 1 nacht

  Ontdek casual dining op niveau bij dé hotspot van Amsterdam met een culinair viergangendiner, cocktail aan de bar, overnachting en Het Bilderberg Ontbijt.

  Vanaf € 279,00 Prijsoverzicht
  per verblijf met 2 personen

  Meer informatie

Het team van De Kersentuin

Chef Patrick Kessler is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de keuken. Samen met het team van De Kersentuin zorgen zij voor een verrassende kaart en gerechten met indruk. Onze sommelier adviseert u graag over bijpassende wijnen.

reviews restaurant De Kersentuin in Amsterdam

Sterwaardig!

"Eindelijk bij de Kersentuin gegeten. Wat een ervaring. Het eten was heerlijk en verrassend. De chef-kok laat smaken bij elkaar komen die alles overtreffen. De presentatie op de borden in combinatie met de smaaksensatie zorgt ervoor alsof je bij een volwaardig sterrenrestaurant aan het eten bent. De bediening is vriendelijk en attent. De sfeer in het restaurant is precies goed waardoor je nog beter kunt genieten. Leuk dat de getalenteerde chef ook aan tafel komt om gerechten toe te lichten. Ik kijk er naar uit hier nog veel vaker naar toe te gaan."

Amy, bezocht in Februari 2018

Een super avond!

"Wat een top avond! Een sfeervol restaurant met heerlijke gerechten en gastvrije bediening. Helemaal leuk dat we die avond te horen kregen dat onze zoon zijn vriendin ten huwelijk had gevraagd en ze ja had gezegd!"

Sylvia, bezocht in Oktober 2018

Culinair genieten op hoog niveau!

"Een fijn restaurant met een gezellig ambiance. De gerechten werden smakkelijk geserveerd. Je kunt duidelijk merken dat er service gericht gewerkt wordt, niets was het personeel te veel. Verrast door de wijn-spijs informatie, die ons verteld werd door de restaurantmanager. Fijn om te weten dat er in restaurant De Kersentuin een sommelier werkt. Top restaurant en voor herhaling vatbaar. Wat een aanrader!"

Henk, bezocht in December 2018