Garden Hotel Restaurant

De Kersentuin in Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 570 56 66

E-mail: garden@bilderberg.nl

Bij Restaurant De Kersentuin van het Garden Hotel Amsterdam proeft u de klassiekers op een nieuwe manier. Dagvers gevangen vis met groenten uit het seizoen, een perfect bereide steak tartaar of een verrassende twist op beroemde favorieten. De Kersentuin voelt vertrouwd en verrast tegelijkertijd. Loop binnen voor een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant of een goed glas wijn en smaakvolle bite in de gezellige bar. Ons team staat voor u klaar om u een fantastische avond te bieden vol gastvrijheid waarbij al uw zintuigen worden beloond.

Openingstijden

Ontbijt Ma t/m vr 07.00 tot 10.30 uur
  Za en zo 07.30 tot 11.00 uur
Diner Ma t/m za 18.00 tot 22.00 uur
  Zondag

Gesloten

Reserveren

Telefoon +31 (0)20 570 56 66
garden@bilderberg.nl

Over De Kersentuin

Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar. Een prachtig interieur met ronde boots, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken.

Restaurant De Kersentuin in Amsterdam

Borrel, Diner en groepen

De Kersentuin Bar

Openingstijden: 09.00 tot 22.00 uur

Een lekkere borrel, een kleine bite en diverse classics. Door de intieme sfeer is de Kersentuin Bar een comfortabele en gezellige plek om te genieten van een hapje en een drankje. Wat mogen wij voor u inschenken?

Diner

Openingstijden: ma t/m za 18.00 tot 22.00 uur

U kunt kiezen uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Uiteraard hebben wij ook onze ‘Classics’ op de kaart staan. Tegen een speciaal tarief serveren wij de gerechten in een drie- (€ 47,50) of viergangen (€ 55,00) menu.

 

Groepen

Openingstijden: ma t/m za 18.00 tot 22.00 uur

Voor reserveringen vanaf 8 personen bij Restaurant De Kersentuin in Amsterdam kunt u via de mail of telefonisch contact opnemen.

RESERVEER NU VOOR GROEPEN

 

 

Vermelding in de Lekker 500

De Kersentuin is opgenomen in de Lekker 500-gids van 2019, waarin de 500 beste restaurants van Nederland staan.
 

Gault Millau

GaultMillau brengt in diverse landen gastronomiegidsen uit met de beste hotels en restaurants en heeft 13 punten toegekend aan De Kersentuin.

Culinaire arrangementen

Reviews restaurant De Kersentuin

Sterwaardig!

"Werkelijk onbegrijpelijk dat dit restaurant geen Michelinster heeft! Hier wordt momenteel waanzinnig goed gekookt, echte wereldklasse. Aanrader is de risotto met zeevruchten. Ook het chocolade dessert was voortreffelijk."

Wouter B. - bezocht in mei 2019

Hier komen we zeker terug!

"Zeer goede ervaring in restaurant De Kersentuin. Lekker eten, goede en vriendelijke bediening en gunstige prijs/kwaliteit. Aangename sfeer. Hier komen we zeker en met alle plezier terug. Dank u wel!"

Philip T. - bezocht in maart 2019

Verrassingsmenu een aanrader!

"Verrassingsmenu van de chef zeker een aanrader, met heerlijke bijpassende wijnen. De sommelier had duidelijk kennis van zaken; de wijn- en spijscombinatie maakte onze avond een mooie ervaring."

Carla S. - bezocht in februari 2019