Bilderberg Garden Hotel

Intieme sfeer, luxe en oog voor detail in het elegante Amsterdam Zuid.

Bekijk alle foto's

Kinderen bij het Garden Hotel

Samen met de hele familie genieten van een ontspannen hotelovernachting bij het Bilderberg Garden Hotel? Ook kinderen zijn bij Bilderberg meer dan welkom! Bij een overnachting met ontbijt is het bijzetten van een extra (kinder)bed tot 2 jaar gratis. Daarnaast is het mogelijk om aaneengeschakelde kamers te boeken of een suite met tweepersoonsbed en slaapbank, geschikt voor 2 kinderen. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Met kinderen genieten in Amsterdam

Winkelen, wandelen en naar de dierentuin

In de bruisende hoofdstad van ons land is altijd iets te beleven. Zo kunt u in de stad winkelen, wandelen in het prachtige Vondelpark of een bezoek brengen aan dierentuin Artis.

Kindvriendelijke extra's

Babybed

Een babybed is beschikbaar, hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Familiekamer

Het is mogelijk om aaneengeschakelde kamers te boeken of een suite met tweepersoonsbed en slaapbank, geschikt voor 2 kinderen.

Oppas

Oppas is mogelijk op aanvraag.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt en vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

Verhuur kinderfietsen

Het huren van kinderfietsen is mogelijk op aanvraag. Ook de huur van kinderstoeltjes voor volwassen fietsen is op aanvraag mogelijk.

Speelfaciliteiten

Het is heerlijk vertoeven in het naastgelegen Vondelpark.

Billy Bilderberg

Bij het inchecken in het hotel van uw keuze ontvang(en)t uw kind(eren) het spannende stripboek "Het raadsel van de Verdwenen Kroon". Met dit stripboek zal uw kind zich niet snel vervelen. Puzzels, raadsels, een kleurplaat (uiteraard ontvangt uw kind ook potloodjes van ons!) en natuurlijk hoofdpersoon Billy Bilderberg die samen met zijn vriendinnetje een spannend avontuur in een Bilderberg hotel beleeft.

Kinderattracties

In de omgeving van het Garden Hotel

Artis

In Artis staat u oog in oog met allerlei verschillende dieren. Van apen tot haaien en van papegaaien tot pinguïns. Al deze verschillende diersoorten en het prachtige park zorgen gegarandeerd voor een gezellige dag uit met de kids!

Nemo

Nemo is een educatieve attractie waar op een speelse manier kennis wordt gemaakt met de wereld van wetenschap en technologie. De kinderen kunnen alles ontdekken door het zelf te doen!

Madame Tussaud

In Madame Tussaud kunt u prachtige wassenbeelden bewonderen van nationale en internationale beroemdheden. Beleef verrassende en soms emotionele ontmoetingen met jullie superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars.