Bilderberg Garden Hotel

Intieme sfeer, luxe en oog voor detail in het elegante Amsterdam Zuid.

Bekijk alle foto's

Omgeving

Amsterdam staat bekend om haar levendige en bruisende imago. De hoofdstad heeft authentieke panden, verschillende parken en prachtige grachten die door de hele stad heen kronkelen. Het stadsgedeelte Oud-Zuid wordt beschouwd als dé chique wijk van Amsterdam. Hier vindt u de perfecte mix van cultuur en winkelen!

Amsterdam Oud-Zuid

De prachtige grachtengordel, het wereldberoemde Rijksmuseum, het Anne Frank huis en de typische Amsterdamse cafés en bars maken Amsterdam een aantrekkelijke stad voor zowel nationale als internationale toeristen. De stadswijk Oud-Zuid wordt ook wel gezien als dé chique buurt van Amsterdam. De knusse boetieks, gezellige cafés en prachtige panden maken deze wijk uniek!

Activiteiten en bezienswaardigheden

Museumplein

In Amsterdam is er werkelijk een overweldigend aanbod aan culturele uitstappen. Bewonder kunst en geschiedenis vanaf de Middeleeuwen tot nu in het wereldberoemde Rijksmuseum. Ontdek de grootste werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh museum. Ook moderne en hedendaagse kunst is in Amsterdam te vinden, namelijk in het Stedelijk Museum. Genoeg aanbod voor een culturele dag uit!

Koninklijk Concertgebouw

Voor de mooiste concerten bent u aan het juiste adres bij het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam Oud-Zuid. Het gebouw heeft maar liefst vier concertzalen en is de thuisbasis van het indrukwekkende Koninklijk Concertgebouworkest. Geniet van de unieke sfeer en prachtige muzikale klanken!

Winkelen

Als u gaat shoppen in Amsterdam heeft u de keuze uit verschillende gebieden. Het centrum biedt een grote diversiteit aan winkels. Hier vindt u alles, van bekende namen en exclusieve merken tot grote warenhuizen. In andere buurten van Amsterdam is het ook heerlijk vertoeven tijdens een dag winkelen, zoals in de Pijp of Oud-Zuid. Uiteraard mag de Cornelis Scuytstraat niet ontbreken tijdens een dag Amsterdam!

Grachtentocht

Amsterdam ontdekken? Dat kan misschien wel het best tijdens een rondvaart door de grachten van de stad. In Amsterdam zijn er diverse mogelijkheden om een rondvaart te maken. Zo kunt u zowel overdag als in de avond een rondvaart maken. Ook kunt u een speciale museumtocht maken door de grachten. U kunt zelfs dineren of genieten van cocktails op de boot! Kortom: genoeg mogelijkheden om Amsterdam te ontdekken.