Garden Hotel FAQ

  • Inchecken vanaf 15.00 uur

  • Uitchecken tot 12.00 uur

  • Huisdieren niet toegestaan

  • Mindervaliden kamers beschikbaar

  • Fietshuur beschikbaar

  • Betaald parkeren - € 32,50 per dag

Gastvrij op afstand

We verzekeren u ervan dat ook in deze onzekere tijd het welzijn van onze gasten en onze medewerkers onze hoogste prioriteit blijft. Zoals altijd staan wij voor u klaar, nu en in de toekomst.

Inchecken en uitchecken

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Bij het Garden Hotel kunt u vanaf 15.00 uur inchecken. Eerder aankomen is uiteraard mogelijk. Wanneer uw kamer nog niet gereed is, kunnen wij de bagage voor u opslaan. Uw reservering is gegarandeerd tot 18.00 uur op de dag van aankomst. Indien u later aankomt, ontvangen wij hier graag een melding van zodat uw kamer niet vrij gegeven wordt voor nieuwe reserveringen.

TOT HOE LAAT KAN IK UITCHECKEN?

U kunt tot 12.00 uur van uw kamer gebruik maken. Wilt u later uitchecken? Dan is dat mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten. Neem hiervoor contact op met het hotel.

Parkeren en bereikbaarheid

IS HET MOGELIJK OM BIJ HET HOTEL TE PARKEREN?

Parkeren is mogelijk bij het hotel (beperkt aantal plaatsen, € 32,50 per dag) of in de directe omgeving (€ 4,50 per uur / € 32,40 per dag). 

HEEFT HET HOTEL EEN OPLAADPUNT VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S?

Het Garden Hotel beschikt niet over laadpalen voor elektrische voertuigen. 

IS HET HOTEL MAKKELIJK TE BEREIKEN MET HET OPENBAAR VERVOER?

Vanaf Station Amsterdam Centraal loopt u richting de tramhalte Oostzijde. Hier pakt u tram 24 richting VU medisch centrum en stapt u uit bij halte Gerrit van der Veenstraat. Vanaf hier is het 6 minuten lopen naar het hotel. U loopt in noordoostelijke richting op de Beethovenstraat en gaat na 190 meter linksaf de Apollolaan in. Hierna slaat u na 180 meter rechtsaf naar het Dijselfhofplantsoen. Na 180 meter is het hotel aan uw linkerzijde.

Plan uw route

Mijn reservering

Hoe kan ik reserveren?

U maakt uw reservering eenvoudig online. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan naar +31 (0)20 570 56 00 of mail naar garden@bilderberg.nl. U ontvangt een bevestiging per e-mail. U betaalt bij aankomst in het hotel (met uitzondering van het voordeeltarief, waarbij vooraf een creditcard garantie wordt gevraagd).

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Uw reservering online wijzigen is mogelijk. In de ontvangen e-mail met uw reserveringsbevestiging kunt u onderaan het kopje 'reservering wijzigen' vinden. Wanneer u hier op klikt, komt u in de reserveerstraat om zo uw reservering aan te passen. Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk per e-mail of telefoon.

Hoe is de totaalprijs van mijn reservering opgebouwd?

De totaalprijs van uw reservering bestaat uit uw verblijfskosten, service charge en toeristenbelasting. De service charge geldt voor personen vanaf 12 jaar en is een standaardbedrag van € 2,20 per persoon per nacht. De toeristenbelasting wordt bepaald door de gemeente en is hierdoor per hotel verschillend.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Het is mogelijk uw verblijf bij het Garden Hotel kosteloos te annuleren tot 16.00 uur op de dag van aankomst. Na dit tijdstip, of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100 procent van de eerste overnachting of het arrangement belast op uw creditcard. Dit is niet geldig bij het voordeeltarief.

Wat houdt de beste prijsgarantie in?

Vergelijken hoeft niet meer, via de website van Bilderberg ontvangt u de beste prijs voor uw hotelovernachting én krijgt u korting op het uitgebreide ontbijt van Bilderberg. Bovendien heeft u keuze uit álle kamertypes die beschikbaar zijn in het hotel. Kies bijvoorbeeld voor een deluxe hotelkamer, executive hotelkamer of deluxe kamer met balkon.

Kinderen

Is het hotel geschikt voor families?

Ja, kinderen zijn in het Garden Hotel meer dan welkom. Het is op diverse kamers mogelijk om kostenloos een extra babybed (voor kinderen van 0 - 2 jaar) bij te plaatsen. Lees meer.

Beschikt het hotel over familiekamers?

Nee, het Garden Hotel beschikt niet over familiekamers. 

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?

Bij een overnachting met ontbijt verblijven kinderen tot en met 11 jaar gratis. U betaalt dan alleen voor de eventuele kosten van het bijzetten van een (extra) kinderbed. Bij arrangementen met diner of andere extra's betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Overige vragen

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden zijn in het Garden Hotel niet toegestaan. 

Heeft u kamers voor mindervaliden?

Het Garden Hotel beschikt over een lift waardoor het hotel goed bereikbaar is voor mindervaliden. Ook beschikt het hotel over mindervaliden kamers. Neem hiervoor contact op met de receptie van het hotel.

ZIJN BIJZONDERE WENSEN MOGELIJK?

Omdat wij graag al onze gasten willen laten genieten, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen en/of eisen. Wanneer u vooraf aan uw verblijf uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij u vertellen wat mogelijk is.

Wat zijn de ontbijt tijden?

U kunt ontbijten in ons restaurant, doordeweeks van 07.00 uur tot 10.30 uur en in het weekend van 07.30 uur tot 11.00 uur. Ook kunt u ervoor kiezen om uw ontbijt op te halen. Als u ervoor kiest om in het restaurant te ontbijten, dan zult u een tijdslot krijgen waarin we u graag verwelkomen om in het restaurant te komen ontbijten. Dit tijdslot is noodzakelijk, omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Bij ontvangst begeleidt onze restaurant medewerker u naar uw tafel.

Wat zijn de tijden voor lunch?

Lunchen kan alle dagen in onze lounge van 12.00 uur tot 14.00 uur. Hier geldt een maximum aantal personen, dus vragen wij u vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. U heeft ook de keuze om een lunchbox 'to go' mee te nemen.

Wat zijn de tijden voor diner?

In Restaurant De Kersentuin kunt u doordeweeks en op zaterdag dineren van 18.00 uur tot 22.00 uur. Wij vragen u wel van te voren te reserveren, aangezien er een beperkt aantal mensen is toegestaan in ons restaurant. Bij ontvangst begeleidt onze restaurant medewerker u naar uw tafel. Op zondag is het restaurant gesloten.

Beschikken de hotelkamers over een airco?

Alle 124 kamers in het Garden Hotel beschikken over airco.

Is er een fitnessruimte?

Nee, het Garden Hotel beschikt niet over een fitnessruimte in het hotel. 

Is er een zwembad en sauna?

Nee, het is wel mogelijk om een massage te boeken bij het Garden Hotel. Dit is op basis van beschikbaarheid en tegen betaling. 

Kan ik een fiets huren?

Het is mogelijk om fietsen te huren bij het hotel. Er zijn 10 fietsen beschikbaar en deze kunt u op de dag zelf boeken bij de receptie. De kosten bedragen € 12,50 voor 3 uur, € 15,- voor 8 uur en € 20,- voor 24 uur.

Heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische fietsen?

Het Garden Hotel beschikt helaas niet over een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Heeft het hotel een fietsenstalling?

Het Garden Hotel beschikt helaas niet over een overdekte fietsenstalling. Aan de zijkant van het hotel staan fietsrekken, waar u uw fiets kan parkeren.

Wat is het saldo van mijn cadeaucard?

Check het saldo van uw Bilderberg Cadeaucard en verzilver deze voor bijvoorbeeld een heerlijk diner of een overnachting bij één van onze hotels. Het saldo kunt u hier checken.

Waar kan ik mijn cadeaucard besteden?

De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels, restaurants en Wellness Centres van Bilderberg. Het is niet mogelijk om reserveringen waar vooraf een creditcard betaling wordt vereist te voldoen met de Cadeaucard.

Accepteert het hotel ook landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon?

Dit is per hotel verschillend. Het Garden Hotel accepteert echter geen landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon.

Contact

Bilderberg Garden Hotel
Dijsselhofplantsoen 7
1077 BJ Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 570 56 00 
E-mail: frontoffice@bilderberg-gardenhotel.nl