Restaurant De Kersentuin

Casual dining met flair in Amsterdam

De Kersentuin

Telefoon: +(31) (0)20 570 56 00

E-mail: garden@bilderberg.nl

Casual dining op niveau. Dat is restaurant De Kersentuin van het Bilderberg Garden Hotel Amsterdam. Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 30 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in. Patrick Kessler voert de regie over de keuken. En dat is te merken. Alle zintuigen worden beloond met smaakvolle gerechten in een bijzondere presentatie. Kom dineren of met flair.

Restaurant De Kersentuin is opgenomen in de Lekker 500 2018, de gids met de 500 beste restaurants van Nederland.

 

Openingstijden

Ma. t/m vrij. 07.00 tot 10.30 uur
Zat. en zon. 07.30 tot 11.15 uur
Lunch Gesloten
Ma. t/m zat. 18.00 tot 22.00 uur

Reserveren

Telefoon +(31) (0)20 570 56 00
garden@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Ons team

Chef Patrick Kessler is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de keuken. Samen met het team van De Kersentuin zorgen zij voor een verrassende kaart en gerechten met indruk. Onze sommelier adviseert u graag over bijpassende wijnen.