Restaurant De Kersentuin

Geniet van (h)eerlijke en pure gerechten

De Kersentuin in Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 570 56 00

E-mail: garden@bilderberg.nl

Bij Restaurant De Kersentuin van het Garden Hotel Amsterdam proeft u de klassiekers op een nieuwe manier. Dagvers gevangen vis met groenten uit het seizoen, een perfect bereide steak tartaar of een verrassende twist op beroemde favorieten. De Kersentuin voelt vertrouwt en verrast tegelijkertijd. Niet voor niets heeft De Kersentuin een mooie vermelding in de Lekker 500. Loop binnen voor een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant of een goed glas wijn en smaakvolle bite in de gezellige bar. Ons team staat voor u klaar om u een fantastische avond te bieden vol gastvrijheid waarbij al uw zintuigen worden beloond.

 

Openingstijden

Ontbijt Ma t/m vr 07:00 tot 10:30 uur
  Za en zo 07:30 tot 11:00 uur
Diner Ma t/m za 18:00 tot 22:00 uur
  Zondag gesloten

 

Reserveren

Telefoon +31 (0)20 570 56 00
garden@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over De Kersentuin

Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en is inmiddels een spannende, vernieuwende weg ingeslagen. Het restaurant heeft niet voor niets een mooie vermelding in de Lekker 500. Een prachtig interieur met ronde boots, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken.

Restaurant De Kersentuin in Amsterdam

Borrel, Diner en groepen

De Kersentuin Bar

Openingstijden: 09:00 tot 01:00 uur

Een lekkere borrel, een kleine bite en diverse classics. Door de intieme sfeer is de Kersentuin Bar een comfortabele en gezellige plek om te genieten van een hapje en een drankje. Wat mogen wij voor u inschenken?

Diner

Openingstijden: ma t/m za 18:00 tot 22:00 uur

De menukaart is een mix van ‘pure products’ & signature dishes. U kunt kiezen uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Uiteraard hebben wij ook onze ‘Classics’ op de kaart staan. Tegen een speciaal tarief serveren wij een drie- (€ 37,00) of viergangen (€ 44,50) menu.

BEKIJK DE MENUKAART

Groepen

Openingstijden: ma t/m za 18:00 tot 22:00 uur

Voor reserveringen vanaf 8 personen bij Restaurant De Kersentuin in Amsterdam kunt u via de mail of telefonisch contact opnemen.

RESERVEER NU VOOR GROEPEN 

Vermelding in de Lekker 500

De Kersentuin is opgenomen in de Lekker 500-gids van 2019, waarin de 500 beste restaurants van Nederland staan.
 

Gault Millau

GaultMillau brengt in diverse landen gastronomiegidsen uit met de beste hotels en restaurants en heeft 13 punten toegekend aan De Kersentuin.

Culinaire arrangementen

Reviews restaurant De Kersentuin in Amsterdam

Sterwaardig!

"Eindelijk bij de Kersentuin gegeten. Wat een ervaring. Het eten was heerlijk en verrassend. De chef-kok laat smaken bij elkaar komen die alles overtreffen. De presentatie op de borden in combinatie met de smaaksensatie zorgt ervoor alsof je bij een volwaardig sterrenrestaurant aan het eten bent. De bediening is vriendelijk en attent. De sfeer in het restaurant is precies goed waardoor je nog beter kunt genieten. Leuk dat de getalenteerde chef ook aan tafel komt om gerechten toe te lichten. Ik kijk er naar uit hier nog veel vaker naar toe te gaan."

Amy, bezocht in Februari 2018

Een super avond!

"Wat een top avond! Een sfeervol restaurant met heerlijke gerechten en gastvrije bediening. Helemaal leuk dat we die avond te horen kregen dat onze zoon zijn vriendin ten huwelijk had gevraagd en ze ja had gezegd!"

Sylvia, bezocht in Oktober 2018

Culinair genieten op hoog niveau!

"Een fijn restaurant met een gezellig ambiance. De gerechten werden smakkelijk geserveerd. Je kunt duidelijk merken dat er service gericht gewerkt wordt, niets was het personeel te veel. Verrast door de wijn-spijs informatie, die ons verteld werd door de restaurantmanager. Fijn om te weten dat er in restaurant De Kersentuin een sommelier werkt. Top restaurant en voor herhaling vatbaar. Wat een aanrader!"

Henk, bezocht in December 2018