Garden Hotel De Kersentuin

GASTVRIJ OP AFSTAND

We verzekeren u ervan dat ook in deze onzekere tijd het welzijn van onze gasten en onze medewerkers onze hoogste prioriteit blijft. Zoals altijd staan wij voor u klaar, nu en in de toekomst. Helaas hebben wij, vanwege de huidige overheidsmaatregelen, onze dienstverlening moeten aanpassen. De meest actuele informatie met betrekking tot onder andere het ontbijt, de lunch en het diner kunt u vinden via bilderberg.nl/hotelinfo.

De Kersentuin in Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 570 56 00

E-mail: garden@bilderberg.nl

Bij Restaurant De Kersentuin van het Garden Hotel Amsterdam proeft u de klassiekers op een nieuwe manier. Dagvers gevangen vis met groenten uit het seizoen, een perfect bereide steak tartaar of een verrassende twist op beroemde favorieten. De Kersentuin voelt vertrouwt en verrast tegelijkertijd. Niet voor niets heeft De Kersentuin een mooie vermelding in de Lekker 500. Loop binnen voor een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant of een goed glas wijn en smaakvolle bite in de gezellige bar. Ons team staat voor u klaar om u een fantastische avond te bieden vol gastvrijheid waarbij al uw zintuigen worden beloond.

 

Openingstijden

Ontbijt Ma t/m vr 07:00 tot 10:30 uur
  Za en zo 07:30 tot 11:00 uur
Diner Ma t/m za 18:00 tot 22:00 uur
  Zondag gesloten

Zomersluiting: 28 juli t/m 18 augustus 2019

Reserveren

Telefoon +31 (0)20 570 56 00
garden@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over De Kersentuin

Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en is inmiddels een spannende, vernieuwende weg ingeslagen. Het restaurant heeft niet voor niets een mooie vermelding in de Lekker 500. Een prachtig interieur met ronde boots, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken.

Restaurant De Kersentuin in Amsterdam

Borrel, Diner en groepen

De Kersentuin Bar

Openingstijden: 09:00 tot 01:00 uur

Een lekkere borrel, een kleine bite en diverse classics. Door de intieme sfeer is de Kersentuin Bar een comfortabele en gezellige plek om te genieten van een hapje en een drankje. Wat mogen wij voor u inschenken?

Diner

Openingstijden: ma t/m za 18:00 tot 22:00 uur

De menukaart is een mix van ‘pure products’ & signature dishes. U kunt kiezen uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Uiteraard hebben wij ook onze ‘Classics’ op de kaart staan. Tegen een speciaal tarief serveren wij de gerechten in een drie- (€ 47,50) of viergangen (€ 55,00) menu.

BEKIJK ONZE A LA CARTE KAART

Groepen

Openingstijden: ma t/m za 18:00 tot 22:00 uur

Voor reserveringen vanaf 8 personen bij Restaurant De Kersentuin in Amsterdam kunt u via de mail of telefonisch contact opnemen.

RESERVEER NU VOOR GROEPEN 

Vermelding in de Lekker 500

De Kersentuin is opgenomen in de Lekker 500-gids van 2019, waarin de 500 beste restaurants van Nederland staan.
 

Gault Millau

GaultMillau brengt in diverse landen gastronomiegidsen uit met de beste hotels en restaurants en heeft 13 punten toegekend aan De Kersentuin.

Culinaire arrangementen

Reviews restaurant De Kersentuin

Sterwaardig!

"Werkelijk onbegrijpelijk dat dit restaurant geen Michelinster heeft! Hier wordt momenteel waanzinnig goed gekookt, echte wereldklasse. Aanrader is de risotto met zeevruchten. Ook het chocolade dessert was voortreffelijk."

Wouter B. - bezocht in mei 2019

Hier komen we zeker terug!

"Zeer goede ervaring in restaurant De Kersentuin. Lekker eten, goede en vriendelijke bediening en gunstige prijs/kwaliteit. Aangename sfeer. Hier komen we zeker en met alle plezier terug. Dank u wel!"

Philip T. - bezocht in maart 2019

Verrassingsmenu een aanrader!

"Verrassingsmenu van de chef zeker een aanrader, met heerlijke bijpassende wijnen. De sommelier had duidelijk kennis van zaken; de wijn- en spijscombinatie maakte onze avond een mooie ervaring."

Carla S. - bezocht in februari 2019