Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Persoonlijke service en culinaire hoogstandjes in authentieke historische omgeving.

Bekijk alle foto's

Kinderen bij Grand Hotel Wientjes

Samen met de hele familie genieten van een ontspannen hotelovernachting bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes? Ook kinderen zijn bij Bilderberg meer dan welkom! Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een extra (kinder)bed. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Met kinderen genieten in Zwolle

Samen winkelen, wandelen en naar attractieparken

Zwolle is een bruisende stad met historische panden in de binnenstad, prachtige parken en verschillende attractieparken in de buurt.

Kindvriendelijke extra's

Familiekamers

Grand Hotel Wientjes beschikt over verschillende familiekamers. Zo zijn er kamers met een tussendeur en is er een Executive kamer die 'en-suite' gemaakt kan worden.

Kinderbed

Afhankelijk van de hotelkamer kan er maximaal één kinderbedje geplaatst worden. Kosten hiervoor zijn € 10 per bed per nacht. Een extra bed van normaal formaat kan afhankelijk van het kamertype bijgezet worden voor € 32,50 per bed per nacht.

 

Service

Grand Hotel Wientjes biedt babyfoonservice, waarbij de receptie uw babyfoon voor u bij zich houdt.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt en vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

Speelfaciliteiten

In Zwolle zijn er meerdere parken te vinden waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Zo vindt u midden in de stad Park Eekhout en net daar buiten De Wezenlanden.

Oppas

Oppas is mogelijk op aanvraag.

Billy Bilderberg

Bij het inchecken in het hotel van uw keuze ontvang(en)t uw kind(eren) het spannende stripboek "Het raadsel van de Verdwenen Kroon". Met dit stripboek zal uw kind zich niet snel vervelen. Puzzels, raadsels, het Bilderberg kindermenu, een kleurplaat (uiteraard ontvangt uw kind ook potloodjes van ons!) en natuurlijk hoofdpersoon Billy Bilderberg die samen met zijn vriendinnetje een spannend avontuur in een Bilderberg hotel beleeft.

Kinderattracties

In de omgeving van Grand Hotel Wientjes

IJsselhallen

In de IJsselhallen worden diverse beurzen en evenementen gehouden. Ook voor de kinderen! Zo treed K3 regelmatig op in de hallen. Voor veel beurzen mogen kinderen tot 12 jaar zelfs gratis mee.

Dinoland Zwolle

Op 15 minuten lopen vanaf ons hotel bevindt zich Dinoland Zwolle waar je terug in de tijd van de dinosaurussen gaat. Hier loop je tussen tientallen meters hoge dinosaurussen. Dinoland heeft alles in huis voor een geslaagd dagje uit.

Walibi

Walibi Holland in Biddinghuizen zal voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Het attractiepark heeft een divers aanbod van verschillende attracties voor zowel jong en oud.