Grand Hotel Wientjes Families

Samen met de hele familie genieten van een ontspannen hotelovernachting bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes? Ook kinderen zijn bij Bilderberg meer dan welkom! Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een extra (kinder)bed. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Met kinderen genieten in Zwolle

Samen winkelen, wandelen en naar attractieparken

Zwolle is een bruisende stad met historische panden in de binnenstad, prachtige parken en verschillende attractieparken in de buurt.

KINDEREN BIJ Grand Hotel Wientjes

Extra's om nog meer te ontspannen en genieten

Familiekamers

Grand Hotel Wientjes beschikt over verschillende familiekamers. Zo zijn er kamers met een tussendeur en is er een Executive kamer die 'en-suite' gemaakt kan worden.  

Kinderbed

Afhankelijk van de hotelkamer kan er maximaal één kinderbedje geplaatst worden. De kosten voor een extra bed voor kinderen tot 11 jaar bedragen € 16.25 per bed per nacht, vanaf 12 jaar bedragen de kosten € 32.50 per bed per nacht.

Speelfaciliteiten

In Zwolle zijn er meerdere parken te vinden waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Zo vindt u midden in de stad Park Eekhout en net daar buiten De Wezenlanden.

SAMEN ERTUSSENUIT

In de omgeving van Grand Hotel Wientjes

IJsselhallen

In de IJsselhallen worden diverse beurzen en evenementen gehouden. Ook voor de kinderen! Zo treed K3 regelmatig op in de hallen. Voor veel beurzen mogen kinderen tot 12 jaar zelfs gratis mee.

Dinoland Zwolle

Op 15 minuten lopen vanaf ons hotel bevindt zich Dinoland Zwolle waar je terug in de tijd van de dinosaurussen gaat. Hier loop je tussen tientallen meters hoge dinosaurussen. Dinoland heeft alles in huis voor een geslaagd dagje uit.

Walibi

Walibi Holland in Biddinghuizen zal voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Het attractiepark heeft een divers aanbod van verschillende attracties voor zowel jong en oud.