Restaurant Château Holtmühle

Geniet van (h)eerlijke en pure gerechten

Die Alde Heerlickheijt

Telefoon: 077 - 373 88 00

E-mail: holtmuehle@bilderberg.nl

In de voormalige keldergewelven van het kasteel vindt u restaurant Die Alde Heerlickheijt. Ervaar een ware ontdekking in culinair opzicht. Kies uit de rijke menukaart die u een diversiteit aan specialiteiten biedt. De chefkok heeft zich laten inspireren door de Franse keuken met moderne en oosterse invloeden, bereid met verse ingrediënten van het vruchtbare Limburgse land. Hier ontdekt u waarom Limburgers worden geroemd om hun gastvrijheid en gastronomische kwaliteiten.

Openingstijden

Lunch Ma t/m Vr 12:30 tot 14:00 uur
  Za en Zo gesloten
Diner Ma t/m Zo 18:00 tot 21:30 uur


Ons restaurant heeft een beperkt aantal zitplaatsen. Om teleurstellingen te voorkomen dient u vooraf een tafel te reserveren.

Reserveren

Telefoon 077 - 373 88 00
holtmuehle@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over Restaurant Die Alde Heerlickheijt

Restaurant Die Alde Heerlickheijt in Tegelen is gelegen in een uniek historisch kasteel uit de middeleeuwen waar u zich met recht de koning te rijk voelt. Rust en een luxueuze ambiance in een romantische omgeving zorgen dat u zich in stijl kunt laten verwennen in ons restaurant.

Culinaire arrangementen

Kruiden uit eigen tuin

Restaurant Die Alde Heerlickheijt in Tegelen werkt alleen met de eerlijkste producten. Daarom heeft het restaurant een eigen kruidentuin op het landgoed. Gerechten worden zo op smaak gebracht met versgeplukte thijm, munt of bascilicum. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gewerkt met leveranciers uit de buurt die zorgen voor verse en eerlijke ingrediënten.

Reviews restaurant Die Alde Heerlickheijt

Hier kun je dineren als god in Frankrijk!

"Samen met mijn vrouw hebben wij nu meer dan 10 keer in restaurant Die Alde Heerlickheijt gedineerd. Dit restaurant maakt deel uit van het Bilderberg hotel. Veel mensen denken dan ook dat dit restaurant alleen toegankelijk is voor hotelgasten. Dit is niet het geval. Ik kan eenieder aanbevelen dit restaurant te gaan bezoeken om er te dineren; prive, iets te vieren, etc. Ambiance schitterend. Prima keuken; kundige en vriendelijke service; goede wijnen."

Frans, bezocht in Mei 2018

Heerlijk tafelen

"We zijn voor het verrassingsmenu en bijpassend wijn arrangement gegaan, heerlijk gegeten en gedronken. Prima keuken en vriendelijke bediening. Het eten wordt rustig uitgeserveerd en daardoor is het heerlijk en ontspannen dineren in een mooie omgeving."

Robbert, bezocht in Maart 2018

Goede keuken

"We verbleven in Bilderberg Hotel Château Holtmühle in Tegelen waar dit restaurant deel van uitmaakt. Het is ingericht als een keldergewelf wat een leuke entourage is. De kaart is goed gesorteerd en bevat interessante gerechten. En van bovengemiddelde kwaliteit mochten wij vaststellen, het is hier goed toeven. En niet extreem duur. Ruime wijnkaart, met zelfs wijnen uit Limburg erop. Bediening zeer vriendelijk en voorkomend. Zeer de moeite waard."

Ariede, bezocht in Januari 2019