Bilderberg Château Holtmühle

Sfeer, stijl en volop gastvrijheid in een authentiek Middeleeuws kasteel.

Bekijk alle foto's

Die Alde Heerlickheijt

Telefoon: 077 - 373 88 00

E-mail: holtmuehle@bilderberg.nl

Ontdek de Limburgse gastvrijheid en de gastronomische kwaliteiten

In de voormalige keldergewelven van het kasteel vindt u restaurant Die Alde Heerlickheijt. Ervaar een ware ontdekking in culinair opzicht. Kies uit de rijke menukaart die u een diversiteit aan specialiteiten biedt. De chefkok heeft zich laten inspireren door de Franse keuken met moderne en oosterse invloeden, bereid met verse ingrediënten van het vruchtbare Limburgse land. Hier ontdekt u waarom Limburgers worden geroemd om hun gastvrijheid en gastronomische kwaliteiten.

Naast Restaurant Die Alde Heerlickheijt beschikken wij ook over serrerestaurant d’ Orangerie, het is afhankelijk van de hotelbezetting in welk restaurant het diner geserveerd wordt.

In verband met beperkte beschikbaarheid in ons restaurant, verzoeken wij u tijdig een reservering te maken zodat u verzekerd bent van een tafel voor het diner.

Openingstijden

Lunch: Ma t/m Vr 12:30 - 14:00
Diner: Ma t/m Zo 18:00 - 21:30

Reserveren

Telefoon 077 - 373 88 00
holtmuehle@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Kruiden uit eigen tuin

Restaurant Die Alde Heerlickheijt werkt alleen met de eerlijkste producten. Daarom heeft het restaurant een eigen kruidentuin op het landgoed. Gerechten worden zo op smaak gebracht met versgeplukte thijm, munt of bascilicum. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gewerkt met leveranciers uit de buurt die zorgen voor verse en eerlijke ingrediënten.

Combineer uw overnachting en diner

 • Aan tafel arrangement

  Château Holtmühle 1 nacht

  Culinair genieten in Die Alde Heerlickheijt met een viergangendiner inclusief wijnarrangement en een overnachting met ontbijt.

  Vanaf € 270,00 Prijsoverzicht
  per verblijf met 2 personen

  Meer informatie

 • Château Holtmühle Special

  Château Holtmühle 2 nachten

  Driedaags arrangement inclusief ontvangst met koffie of thee en Limburgse vlaai, een viergangendiner, een vijfgangendiner, 2 overnachtingen en Het Bilderberg Ontbijt.

  Vanaf € 434,00 Prijsoverzicht
  per verblijf met 2 personen

  Meer informatie

 • Bilderberg arrangement

  16 hotels

  Overnacht in één van de prachtige Bilderberg hotels in Nederland! Inclusief Het Bilderberg Ontbijt en culinair driegangendiner.

  Vanaf € 145,00 Prijsoverzicht
  per verblijf met 2 personen

  Meer informatie