Château Holtmühle Restaurant

Die Alde Heerlickheijt

Telefoon: +31 (0)77 373 88 00

E-mail: holtmuehle@bilderberg.nl

In de voormalige keldergewelven van het kasteel vindt u restaurant Die Alde Heerlickheijt. Ervaar een ware ontdekking in culinair opzicht. Kies uit de rijke menukaart die u een diversiteit aan specialiteiten biedt. De chefkok heeft zich laten inspireren door de Franse keuken met moderne en oosterse invloeden, bereid met verse ingrediënten van het vruchtbare Limburgse land. Hier ontdekt u waarom Limburgers worden geroemd om hun gastvrijheid en gastronomische kwaliteiten. Die Alde Heerlickheijt is geopend voor hotelgasten.

 

Openingstijden

Lunch Ma t/m zo 12.00 tot 18.00 uur
Diner Ma t/m zo 18.00 tot 21.00 uur
     

Ons restaurant heeft een beperkt aantal zitplaatsen. Om teleurstellingen te voorkomen dient u vooraf een tafel te reserveren.

Reserveren

Telefoon +31 (0)77 373 88 00
holtmuehle@bilderberg.nl

Over Restaurant Die Alde Heerlickheijt

Restaurant Die Alde Heerlickheijt in Tegelen is gelegen in een uniek historisch kasteel uit de middeleeuwen waar u zich met recht de koning te rijk voelt. Rust en een luxueuze ambiance in een romantische omgeving zorgen dat u zich in stijl kunt laten verwennen in ons restaurant.

Culinaire arrangementen

Kruiden uit eigen tuin

Restaurant Die Alde Heerlickheijt in Tegelen werkt alleen met de eerlijkste producten. Daarom heeft het restaurant een eigen kruidentuin op het landgoed. Gerechten worden zo op smaak gebracht met versgeplukte thijm, munt of bascilicum. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gewerkt met leveranciers uit de buurt die zorgen voor verse en eerlijke ingrediënten.

Reviews restaurant Die Alde Heerlickheijt

Fantastisch diner!

"Genoten van het vier gangen verrassingsdiner, dat wij bij onze overnachting in het hotel hadden geboekt. Allereerst complimenten voor de uitstekende bediening. Wij hadden echt het gevoel dat men ons een mooie avond wilde bezorgen, hetgeen zeer is gelukt. Het eten was gewoon op ster niveau, goede en verrassende smaken. Van de heerlijke en verfrissende amuse, de Steak tartaar, de Coquille en de Kabeljauw tot en met het dessert van Framboos met o.a. zanddeeg aan toe, geweldig eten."

RpR-12 - Juni 2019

Verrassingsdiner

"Wij hadden het verrassingsdiner. Zeer smakelijk en mooi opgediend. Zeker de moeite waard en de zaal is prachtig ingericht."

Hessr2018 - Juni 2019

Op niveau met een glimlach

"Heerlijk en rustig gedineerd, met leuke, vlotte en correcte bediening. Op niveau met een glimlach. Mooi verrassingsmenu met passend wijnarrangement."

D. - Mei 2019