Château Holtmühle Trouwen

Trouwen in een kasteel

De mooiste trouwlocatie in de omgeving van Tegelen

 • 130 dinergasten

 • 130 feestgasten

 • Officiële trouwlocatie

 • Buitenmogelijkheden feest

 • Eventplanning

 • Bruidssuite aanwezig

Trouwen in een echt kasteel? In een oldtimer over de oprijlaan het landgoed van Château Holtmühle oprijden, waar familie en vrienden op jullie wachten voor een romantische trouwceremonie als start van een onvergetelijke trouwdag. In Bilderberg Château Holtmühle is het mogelijk. Vol sfeer, authentieke Limburgse gastvrijheid en culinaire verrassingen voor de mooiste dag van jullie leven.

Het organiseren van een onvergetelijke bruiloft brengt veel met zich mee: aankomst, catering, muziek en bloemen. Wij voorzien jullie graag van ideeën en inspiratie, zodat jullie bruiloft vlekkeloos verloopt en een dag is om nooit te vergeten.

Talitha Strauven
Meeting en Event Regisseur Bilderberg Château Holtmühle

             Vrijstaand portret 1 Thalitha Strauven Meeting en Event Regisseur Chateau Holtmuhle Bovenste Molen.png

Een onvergetelijke trouwlocatie

op het natuurrijke Limburgse landschap

Droomt u er ook van om uw trouwdag in een echt kasteel te vieren? Met uw prachtige trouwauto arriveren via de sprookjesachtige oprijlaan, elkaar het ja-woord geven op het kasteelterras aan de slotgracht en vervolgens volop genieten van deze speciale dag.

Het kasteel heeft ruimte voor 130 receptie- en feestgasten en 130 dinergasten. Bent u met een klein gezelschap of juist met een grote groep, wij zullen uw dag tot in de puntjes verzorgen. Als officiële trouwlocatie is het mogelijk om de huwelijksvoltrekking zowel in als om het kasteel plaats te laten vinden. In de avond verzorgt de keukenbrigade zowel een uitgeserveerd diner, een barbecue, een buffet, shared dining en een walking dinner: de mogelijkheden zijn eindeloos. De avond wordt afgesloten met een spetterend feest in de indrukwekkende kasteelhal.

Een overnachting in onze Bruidssuite in de kasteeltoren maakt uw speciale dag helemaal compleet. Ook zijn er 65 prachtige kamers voor uw gasten beschikbaar.

Highlights

Trouwen in het kasteel

Bilderberg Château Holtmühle is een officiële huwelijkslocatie, wij kunnen uw dag volledig verzorgen. Bij mooi weer kunt u de huwelijksvoltrekking zelfs plaats laten vinden op ons prachtige terras aan de slotgracht. Er is voldoende ruimte voor maximaal 130 receptiegasten en 130 dinergasten.

Sprookjesachtige locatie

U waant zich echt prins en prinses in ons prachtige kasteel. Na een onvergetelijke dag komt u helemaal tot rust in onze luxe bruidssuite.

Culinaire verwennerij

Onze keukenbrigade zal u culinair verrassen. De dinermogelijkheden zijn zeer uiteenlopend; van een vegan diner met seizoensgroenten tot een geserveerd vijfgangenmenu. Wij maken alles voor u mogelijk. 

De mooiste dag van hun leven

Zij beleefden hun trouwdag al op Château Holtmühle

Een fantastische dag

"Het was een droomdag, of eigenlijk een droomweekend. Er waren geen grenzen aan de mogelijkheden en het hele weekend kon precies naar onze wens worden ingevuld. De dag zelf verliep ronduit perfect. Ongelooflijk sfeervol met om ons heen de slotgracht en de prachtige oprijlaan met bomen. Alles verliep als vanzelf en wij hadden werkelijk nergens omkijken naar. Geweldig om zo onbezorgd en op zo'n prachtige en sfeervolle locatie in het huwelijk te treden."
 
Familie Reijnders      

Een ideaal begin

"Bedankt voor een fantastisch verblijf: de mooie suite, het warme ontvangst, lekker eten, de prachtige locatie. We hadden ons geen beter trouwfeest kunnen inbeelden. Het is alvast het ideale begin voor een mooi leven samen. En zoals ze zeggen; goed begonnen is half gewonnen!"

Ive Monbaillieu en An Hordies

Trouwen zoals je het je had voorgesteld

"Wat een super trouwfeest hebben wij gehad! Zelfs de voorbereidingen waren al een feest. Geen enkel detail werd gespaard. Het maakte niet uit wanneer we langs kwamen, er was altijd wel iemand die je te woord stond en precies wist waarvoor je kwam. Ook werd er op alle fronten meegedacht om er een geweldig feest van te maken. En natuurlijk moeten we niet vergeten wat een geweldige locatie het 17e eeuwse kastelencomplex met al zijn karakteristieke ruimtes en terrasjes is. Dit is trouwen zoals je het je voorgesteld hebt!"

Maartje en Sjors Teeuwen-Twickler

Inspiratie

Een suggestie om uw dag onvergetelijk te maken

Kasteel Exclusief

Het kasteel helemaal voor uzelf tijdens de grote dag? Bij Bilderberg Château Holtmühle wordt deze droom werkelijkheid! Het dagarrangement kan uitgebreid worden met:

 • Drankarrangement feestavond
 • Hapjes tijdens de feestavond
 • Overnachting voor alle gasten inclusief Het Bilderberg Ontbijt

Het gehele kasteel tot uw beschikking is al mogelijk vanaf €15.000 op basis van 100 personen.