Château Holtmühle Trouwen

Trouwen in een kasteel

De mooiste trouwlocatie in de omgeving van Tegelen

 • 120 dinergasten

 • 150 feestgasten

 • Officiële trouwlocatie

 • Buitenmogelijkheden feest

 • Eventplanning

 • Bruidssuite aanwezig

Trouwen in een echt kasteel? In een oldtimer over de oprijlaan het landgoed van Château Holtmühle oprijden, waar familie en vrienden op jullie wachten voor een romantische trouwceremonie als start van een onvergetelijke trouwdag. In Bilderberg Château Holtmühle is het mogelijk. Vol sfeer, authentieke Limburgse gastvrijheid en culinaire verrassingen voor de mooiste dag van jullie leven.

Het organiseren van een onvergetelijke bruiloft brengt veel met zich mee: aankomst, catering, muziek en bloemen. Wij voorzien jullie graag van ideeën en inspiratie, zodat jullie bruiloft vlekkeloos verloopt en een dag is om nooit te vergeten.

Edwin van Velsen
Hoteldirecteur Bilderberg Château Holtmühle

             edwin van velzen-hoteldirecteur3.png

Een onvergetelijke trouwlocatie

op het natuurrijke Limburgse landschap

Droomt u er ook van om uw trouwdag in een echt kasteel te vieren? Met uw prachtige trouwauto arriveren via de sprookjesachtige oprijlaan, elkaar het ja-woord geven op het kasteelterras aan de slotgracht en vervolgens volop genieten van deze speciale dag.

Het kasteel heeft ruimte voor 150 receptie- en feestgasten en 120 dinergasten. Bent u met een klein gezelschap of juist met een grote groep, wij zullen uw dag tot in de puntjes verzorgen. Als officiële trouwlocatie is het mogelijk om de huwelijksvoltrekking zowel in als om het kasteel plaats te laten vinden. In de avond verzorgt de brigade van Die Alde Heerlickheijt zowel een uitgeserveerd diner, een barbecue of een walking dinner: de mogelijkheden zijn eindeloos. De avond wordt afgesloten met een spetterend feest in de indrukwekkende kasteelhal.

Een overnachting in onze Bruidssuite in de kasteeltoren maakt uw speciale dag helemaal compleet. Ook zijn er 65 prachtige kamers voor uw gasten beschikbaar.

Highlights

Trouwen in het kasteel

Bilderberg Château Holtmühle is een officiële huwelijkslocatie, wij kunnen uw dag volledig verzorgen. Bij mooi weer kunt u de huwelijksvoltrekking zelfs plaats laten vinden op ons prachtige terras aan de slotgracht. Er is voldoende ruimte voor maximaal 150 receptiegasten en 120 dinergasten.

Sprookjesachtige locatie

U waant zich echt prins en prinses in ons prachtige kasteel. Na een onvergetelijke dag komt u helemaal tot rust in onze luxe bruidssuite.

Culinaire verwennerij

Onze keukenbrigade van restaurant Die Alde Heerlickheijt zal u culinair verrassen. Wij maken alles voor u mogelijk. Van bruidstaart tot aan fotografie en entertainment.

De mooiste dag van hun leven

Zij beleefden hun trouwdag al op Château Holtmühle

Een fantastische dag

"Het was een droomdag, of eigenlijk een droomweekend. Er waren geen grenzen aan de mogelijkheden en het hele weekend kon precies naar onze wens worden ingevuld. De dag zelf verliep ronduit perfect. Ongelooflijk sfeervol met om ons heen de slotgracht en de prachtige oprijlaan met bomen. Alles verliep als vanzelf en wij hadden werkelijk nergens omkijken naar. Geweldig om zo onbezorgd en op zo'n prachtige en sfeervolle locatie in het huwelijk te treden."
 
Familie Reijnders      

Een ideaal begin

"Bedankt voor een fantastisch verblijf: de mooie suite, het warme ontvangst, lekker eten, de prachtige locatie. We hadden ons geen beter trouwfeest kunnen inbeelden. Het is alvast het ideale begin voor een mooi leven samen. En zoals ze zeggen; goed begonnen is half gewonnen!"

Ive Monbaillieu en An Hordies

Trouwen zoals je het je had voorgesteld

"Wat een super trouwfeest hebben wij gehad! Zelfs de voorbereidingen waren al een feest. Geen enkel detail werd gespaard. Het maakte niet uit wanneer we langs kwamen, er was altijd wel iemand die je te woord stond en precies wist waarvoor je kwam. Ook werd er op alle fronten meegedacht om er een geweldig feest van te maken. En natuurlijk moeten we niet vergeten wat een geweldige locatie het 17e eeuwse kastelencomplex met al zijn karakteristieke ruimtes en terrasjes is. Dit is trouwen zoals je het je voorgesteld hebt!"

Maartje en Sjors Teeuwen-Twickler

Inspiratie

Enkele suggesties om uw dag onvergetelijk te maken

Dagarrangement

Wij doen graag enkele suggesties om uw dag onvergetelijk te maken. Het speciale dagarrangement bestaat uit:

 • Huwelijksvoltrekking
 • Toost met een heerlijk glas prosecco en iets lekkers
 • Driegangendiner met passende dranken
 • Overnachting in de Bruidssuite inclusief Het Bilderberg Ontbijt

Uitgaande van 25 personen bedragen de kosten voor dit arrangement circa €2.500

Kasteel Exclusief

Het kasteel helemaal voor uzelf tijdens de grote dag? Bij Bilderberg Château Holtmühle wordt deze droom werkelijkheid! Het dagarrangement kan uitgebreid worden met:

 • Drankarrangement feestavond
 • Hapjes tijdens de feestavond
 • Overnachting voor alle gasten inclusief Het Bilderberg Ontbijt

Het gehele kasteel tot uw beschikking is al mogelijk vanaf €15.000 op basis van 100 personen.

Contact

Samen maken we jullie trouwdag onvergetelijk

Meer weten over trouwen in Château Holtmühle? Vraag direct meer informatie aan en ontvang gratis de brochure 'Trouwen bij Château Holtmühle' (pdf). Binnen enkele werkdagen nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken. Zelf al vragen? Bel 077 37 38 800.