Château Holtmühle Families

Een verblijf in Chateau Holtmühle is een groot avontuur voor het hele gezin, van begin tot eind. Met een speciale familiekamer, een heerlijk ontbijtbuffet is het voor het hele gezin een feest! 

ALTIJD WAT TE DOEN

Wat ga je eerst doen? De uitgestrekte landschappen ontdekken? Een spelletje doen? Of het zwembad induiken? Er is genoeg te doen bij Château Holtmühle! De omgeving is ideaal om uren te spelen of te wandelen of te fietsen. Je kan er natuurlijk ook opuit, bijvoorbeeld naar Toverland of Designer Outlet Roermond.

Smullen geblazen!

Houd je van lekker eten? Wij ook! Kom smullen van ons uitgebreide ontbijt met onder andere verse broodjes, lekker beleg en vruchtensappen. Zo kan je zelf kiezen uit de lekkerste dingen!

En dan: oogjes toe!

Château Holtmühle beschikt over een grote familiekamer met maximaal twee bijzetbedden. Ook op andere kamers kunnen er maximaal twee extra kinderbedjes geplaatst worden. Er kunnen ook extra bedden van normaal formaat kunnen bijgezet worden. Bij Château Holtmühle kunt u met de telefoon op uw hotelkamer een babyfoonverbinding maken met de receptie.

Ontmoet Billy Backpack

Ontdek het hotel samen met Billy Backpack

Billy logeert samen met heel veel andere koffers en tassen bij Bilderberg. Hij neemt je graag mee op ontdekkingstocht door het hotel! Zo mag je bij de receptie zelf inchecken en heeft Billy een leuk cadeautje klaarliggen op je kamer.

Samen ertussenuit

In de omgeving van Chateau Holtmühle

Ballorig

Spelen, springen, klimmen, klauteren en kruipen. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij Ballorig. Urenlang kunnen zij spelen met een eindeloze fantasie. Al 16 jaar lang is Ballorig het leukste overdekte speelparadijs van Nederland en Duitsland.

Toverland

Een dag naar Toverland zal een onvergetelijke ervaring worden voor u en voor de kinderen! Het attractiepark heeft de leukste attracties voor zowel jong en oud. Uniek, sprankelend, verrassend en een vleugje magie zijn kenmerkend voor een dag in Toverland.

Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland is nabij het hotel gelegen, in Tegelen. De kinderen kunnen op ontdekking in het Avonturenbos en Piratenland of spelen in het zwembad. 

Kinderen bij Chateau Holtmühle

Extra's om nog meer te ontspannen en genieten

Familiekamers

Château Holtmühle beschikt over een grote familiekamer met maximaal twee bijzetbedden. De kamer heeft geen tussendeur.

Kinderbed

Afhankelijk van de hotelkamer kunnen er maximaal twee extra kinderbedden geplaatst worden. Er kunnen ook extra bedden van normaal formaat kunnen bijgezet worden.

Babyfoon-Service

Het is mogelijk uw babyfoon achter te laten bij de receptie, zo geniet u ongestoord van een heerlijk verblijf.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt en vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

Kinderfiets

Het is mogelijk om kinderstoeltjes voor op een volwassenen fiets te huren, dit is geheel gratis. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij om dit vooraf aan uw verblijf bij ons kenbaar te maken.

Oppas

Het is mogelijk oppas te regelen in Chateau Holtmühle. Dit is alleen op aanvraag en de kosten hiervoor worden doorberekend.

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag bij het samenstellen van een geweldig verblijf met de hele familie. Neem contact op via holtmuehle@bilderberg.nl of telefonisch: +31 (0)77 373 88 00

  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Persoonlijke service
  • U betaalt in het hotel

Neem contact op