Omgeving Château Holtmühle

Ontdek het schitterende Limburgse landschap

In de schitterende Limburgse natuur voelt u zich meteen welkom. Limburg staat bekend om uitgestrekte landschappen, groene bossen en eindeloze velden. Hier doet u zich even in het buitenland wanen. De natuur nodigt uit om er eens heerlijk op uit te trekken voor een stevige wandeling of heerlijke fietstocht.

Limburgs landschap

Eindeloze velden en kronkelende beekjes langs de schitterende bossen, dat is wat het Limburgs landschap karakter geeft. Met een wandeling of fietstocht kunt u de prachtige omgeving ontdekken. Naast de indrukwekkende natuur heeft Limburg nog veel meer te bieden. Gezellige steden en dorpjes waar diverse winkels te vinden zijn en waar u terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner!

Activiteiten en bezienswaardigheden

Venlo

Laat u verrassen in de binnenstad van Venlo met een prachtig winkelcentrum. De kronkelige straten verbinden gezellige pleinen van de stad. Naast een gezellige binnenstad, kent Venlo een groot woonboulevard met meer dan 50 winkels. Na een indrukwekkende dag kunt u bij één van de talloze horecagelegenheden terecht. Ontdek hier de pure Limburgse gastvrijheid!

Kasteeltuinen Arcen

Urenlang door de talrijke tuinen wandelen met prachtige kleuren en geuren van de natuur. Bekijk het Rosarium met meer dan 8.000 rozen en loop langs beekjes, schitterende watervallen en vijvers. Ook een subtropische natuur is te vinden bij Kasteeltuinen Arcen met palmen, olijfbomen en kleurige bloemen.
 

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond is de perfecte plek voor iedereen die graag een dag winkelt. Met 150 winkels en 200 designermerken tegen kortingen die oplopen tot 70% is er voor ieder wat wils in deze outlet. Verder kunt u na het winkelen even bijkomen in één van de cafés en restaurants.

Bier Brouwerij

Bij Café Hertog Jan Proeverij in Arcen bent u verzekerd van een gezellige dag uit! Zo krijgt u rondleiding door de échte Hertog Jan Brouwerij uit 1915. Na afloop mag u zelf de bieren proeven tijdens de proeverij. In het café kunt u ook terecht voor een heerlijk hapje, lunch of diner.

Keramiekcentrum Tiendschuur

Onder de rook van Venlo, in Tegelen, ligt een prachtig museum op een sprookjesachtige locatie! Dit museum heeft een unieke verzameling historische keramiek en toont verrassende exposities hedendaagse kunst. Ontdek hier hoe veelzijdig en vooral hoe mooi keramische kunst is. 

Toverland

Een dag naar Toverland zal een onvergetelijke ervaring worden voor u en voor de kinderen! Het attractiepark heeft de leukste attracties voor zowel jong en oud. Uniek, sprankelend, verrassend en een vleugje magie zijn kenmerkend voor een dag in Toverland.