Events in de buitenlucht

“Voor onvergetelijke zakelijke buitenevents ga je naar Bilderberg”

Deel deze pagina

Buiten eten, buiten vergaderen en buiten feestvieren zijn populairder dan ooit. Het lijkt wel of iedereen de natuur in wil. Men wil groen om zich heen, frisse lucht, rust. Gelukkig weten we daar bij Bilderberg wel raad mee. De meeste hotels zijn gelegen in prachtige natuurgebieden. Alles in en om de hotels van Bilderberg ademt puur natuur. Wie buiten écht wil ervaren, is bij Bilderberg aan het juiste adres. Ook de organisatie van bijzondere buitenevents kun je met een gerust hart aan Bilderberg overlaten.

“Al bij de eerste gesprekken vragen we: ‘wat wil je bereiken en wat wil je dat jouw gasten ervaren?’”

Events in de buitenlucht

“We organiseren vaak events in de buitenlucht”, vertelt General Manager MaryLoes Baur. “Bijvoorbeeld voor een personeelsfeest, client event of informeel congres. Ons landgoed leent zich perfect voor bijzondere buitenevents. Denk aan een festivaltent midden in de bossen waar een DJ de sfeer er goed inbrengt. Een workshop of teambuilding in de buitenlucht. Of een barbecue met een Oklahoma Smoker. Onze koks en medewerkers lopen af en aan met de heerlijkste gerechten en verfrissende drankjes of de lekkerste cocktails.”

Geniet van een heerlijke, verse pizza
Met verfrissende drankjes

Puzzelstukjes

De voorbereidingen van zulke events liggen regelmatig in de handen van onze Banquet Sales Coördinators bij Hotel De Bilderberg. “Er moet voor zulke grote events van alles geregeld en besteld worden”, leggen ze uit tijdens het Friends & Family Event dat het hotel organiseerde om de mogelijkheden van buitenevents te laten zien. “Denk aan de ‘hardware’ als de festivaltent, de buitenbar, de buitenkeuken, feestverlichting, decoratie, tafels en stoelen. Ook de catering moet goed geregeld zijn. We hebben hiervoor intensief contact met de opdrachtgever. Al bij de eerste gesprekken vragen we: ‘wat wil je bereiken en wat wil je dat jouw gasten ervaren?’ Door dat helder te hebben, kunnen we samen een event organiseren dat echt impact heeft. Het is de sleutel tot een succesvol event. Als dan dat moment nadert waarop je beseft dat het precies zo wordt zoals je het van te voren met de opdrachtgever hebt doorgenomen en in je hoofd had… Ja, dat is prachtig. Alle puzzelstukjes vallen in elkaar.“

“Onlangs hadden we ‘schapen drijven op de hei’ in het programma opgenomen; een groot succes.”

Hotel De Bilderberg: expert in events

Een bijzondere locatie voor een vergadering, meeting of event waar alles tot in de puntjes geregeld is: dat is soms even zoeken. Hotel De Bilderberg, een statig landgoed omgeven door de Veluwse bossen bij Arnhem, weet als geen ander hoe een geweldig event georganiseerd kan worden. Van zakelijke bijeenkomst tot informele borrel, van een smaakvolle barbecue tot een gastronomisch diner.

“Bij Bilderberg is alles tot in de puntjes verzorgd”

De gasten uiteindelijk een onvergetelijke buiten ervaring geven, is waar het uiteindelijk omdraait. Margreet organiseert samen met haar echtgenoot Dominique (meerdaagse) congressen en scholingen voor onder andere medische organisaties en is erg te spreken over Bilderberg. “Onze opdrachtgevers vinden het belangrijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd en geregeld. Dat is bij Bilderberg altijd perfect voor elkaar. Daarnaast willen ze graag iets extra’s en daar speelt ‘buiten’ een steeds grotere rol in. Onlangs hadden we ‘schapen drijven op de hei’ in het programma opgenomen; een groot succes. Contact maken en onderhouden gaat makkelijker als er wat te beleven valt. Een barbecue in de tuin, een kampvuur op een open plek in het bos of een festivalachtig event zijn daar uitermate geschikt voor.”

Laat je inspireren door Bilderberg

Stel je kiest voor zo’n buitenevent. Hoe kan zo’n dag bijvoorbeeld van begin tot eind verlopen? MaryLoes vertelt: “Je komt op een sfeervol terrein met rustgevende muziek. Presentaties volg je aan de picknicktafel in een festivaltent met leuke decoraties die een ontspannen sfeer creëren. Na een inspirerend verhaal ga je uiteen voor meerdere break-out sessies. Niet in een standaard theateropstelling, maar in een eigen festival chair of op strobalen. Tussendoor haal je een verfrissend drankje of een kleine versnapering op het terrein. De dag wordt afgesloten met een BBQ waar de gasten ontspannen kunnen napraten over deze bijzondere dag. Vol positieve energie en nieuwe inspirerende ideeën verlaten de gasten het terrein.”

"Wil je ook het buitengevoel van Hotel De Bilderberg of één van de andere Bilderberg hotels ervaren en weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event of gasten? Ik zit vol ideeën over hoe je dit kan doen - en die deel ik graag met je."


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png

Meer verhalen