Trainingen bij Bilderberg

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf, juist buiten je bedrijf

Trainingen bij Bilderberg

Jouw training of cursus verzorgen op een Bilderberg locatie? Terwijl je jouw kennis overbrengt, zorgt Bilderberg voor volledig verzorgde vergaderruimtes, razendsnel WiFi en on-top service voor jou en je cursisten. Zo kun je jezelf volledig richten op de training. En heb je graag vooraf flexibiliteit bij het reserveren van jouw data? Ook dat is geen probleem.

Trainen vol inspiratie

Interactie met cursisten, afwisseling in de lesstof of een verrassende omgeving dragen soms meer bij aan nieuw inzicht bij de cursist dan theoretische informatie. Bilderberg helpt je graag bij het creatief invullen van jouw training. Bijvoorbeeld door een sessie in het bos te houden of de training te versterken met een workshop of clinic.

Service op Bilderberg niveau

Alle faciliteiten en comfort voor een optimale training

Alle faciliteiten

Van high speed Wifi tot de klassieke flip-over; de Bilderberg vergaderlocaties bevatten alle faciliteiten voor een zorgeloze training.

Eten en drinken

Nieuwe energie opdoen? Dat doe je met de versgemalen koffie in onze coffeecorner, met gezonde lunch of met diner en ontbijt van niveau.

Maître B'

Tijdens jouw vergadering staat onze Maître B' altijd voor je klaar. Voor vragen, ondersteuning en extra service.

Onze bijzondere locaties

Bijzondere locaties voor trainingen en zakelijke bijeenkomsten

Contact

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van uw meeting? Om vervolgens samen een event te maken met impact.


             Marieke.png