Trainingen bij Bilderberg

U brengt uw kennis over, wij zorgen voor de rest

 

Vergaderen  |  Trainingen  |  Events  |  Locaties  |  Eten en drinken  |  Inspiratie

Trainingen bij Bilderberg

Uw training of cursus verzorgen op een Bilderberg locatie? Terwijl u uw kennis overbrengt, zorgt Bilderberg voor volledig verzorgde vergaderruimtes, razendsnel WiFi en on-top service voor u en uw cursisten. Zo kunt u zich volledig richten op uw training. En heeft u graag vooraf flexibiliteit bij het reserveren van uw data? Ook dat is geen probleem.

Trainen vol inspiratie

Als trainer weet u als geen ander dat een cursus of training verre van saai hoeft te zijn. Interactie met cursisten, afwisseling in de lesstof of een verrassende omgeving dragen soms meer bij aan nieuw inzicht bij de cursist dan theoretische informatie. Bilderberg helpt u graag bij het creatief invullen van uw training. Bijvoorbeeld door een sessie in het bos te houden of de training te versterken met een workshop of clinic.

Service op Bilderberg niveau

Alle faciliteiten en comfort voor een optimale training

Alle faciliteiten

Van high speed Wifi tot de klassieke flip-over; de Bilderberg vergaderlocaties bevatten alle faciliteiten voor een zorgeloze training.

Eten en drinken

Nieuwe energie opdoen? Dat doet u met de versgemalen koffie in onze coffeecorner, met gezonde lunch of met diner en ontbijt van niveau.

Maître B'

Tijdens uw vergadering staat onze Maître B' altijd voor u klaar. Voor vragen, ondersteuning en extra service.

Contact

Want persoonlijk advies is toch het prettigst

Geïnteresseerd in een zakelijk verblijf bij Bilderberg?
Neem dan contact op via onderstaand formulier of via +31 (0)317 362 266.