Trainingen bij Bilderberg

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf, juist buiten je bedrijf

Trainingen bij Bilderberg

Jouw training of cursus verzorgen op een Bilderberg locatie? Terwijl je jouw kennis overbrengt, zorgt Bilderberg voor volledig verzorgde vergaderruimtes, razendsnel WiFi en on-top service voor jou en je cursisten. Zo kun je jezelf volledig richten op de training. En heb je graag vooraf flexibiliteit bij het reserveren van jouw data? Ook dat is geen probleem.

Trainen vol inspiratie

Interactie met cursisten, afwisseling in de lesstof of een verrassende omgeving dragen soms meer bij aan nieuw inzicht bij de cursist dan theoretische informatie. Bilderberg helpt je graag bij het creatief invullen van jouw training. Bijvoorbeeld door een sessie in het bos te houden of de training te versterken met een workshop of clinic.

Service op Bilderberg niveau

Alle faciliteiten en comfort voor een optimale training

Alle faciliteiten

Van high speed Wifi tot de klassieke flip-over; de Bilderberg vergaderlocaties bevatten alle faciliteiten voor een zorgeloze training.

Eten en drinken

Nieuwe energie opdoen? Dat doe je met de versgemalen koffie in onze coffeecorner, met gezonde lunch of met diner en ontbijt van niveau.

Maître B'

Tijdens jouw vergadering staat onze Maître B' altijd voor je klaar. Voor vragen, ondersteuning en extra service.

Onze bijzondere locaties

Bijzondere locaties voor trainingen en zakelijke bijeenkomsten

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderbergconferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

 • Europa Hotel Scheveningen

  Vergaderen op 198 stappen van het strand Scheveningen - Randstad

  Vergaderen aan de boulevard van het levendige Scheveningen, op loopafstand van het strand? Kom dan samen bij het Europa Hotel Scheveningen. Laat je inspireren door de zee en haal het optimale uit jouw vergadering, training of evenement.

 • Kasteel Vaalsbroek

  Uniek kasteel voor bijzondere bijeenkomsten Vaals - Limburg

  Omringd door de glooiende heuvels van Zuid-Limburg vind je een historisch landgoed. Een stukje buitenland in eigen land. Een uniek decor voor bijzondere bijeenkomsten met de mogelijkheid om te overnachten. Hier komen gastronomie, historie en beleving samen. Welkom bij Kasteel Vaalsbroek!

Contact

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van uw meeting? Om vervolgens samen een event te maken met impact.


             Marieke Jongbloed 2022 Transparant.png