Eten en drinken

Energie opdoen met eten en drinken dat smaakt naar meer

 

Vergaderen  |  Trainingen  |  Events  |  Locaties  |  Eten en drinken  |  Inspiratie

Eet- en drinkconcepten

Wij vinden dat eetmomenten bijzonder zijn. Om energie op te doen, culinair te genieten en met elkaar in gesprek te zijn. Gezond, ambachtelijk, biologisch en lokaal zijn de elementen die u terugvindt in onze concepten. Speciaal ontwikkeld voor bijeenkomsten. Zodat u daarna weer met nieuwe energie aan de slag kunt.

Uitgebreid ontbijtbuffet

Het Bilderberg Ontbijt geeft u een veelzijdige start van de dag. Het uitgebreide assortiment bestaat uit diverse ambachtelijke broden van het Vlaamsch Broodhuys, verschillende zoete broodjes, een rijke keuze aan beleg en warme American pancakes. De bijzondere jams van Tlant, zonder geraffineerde suikers, zijn een favoriete keuze van onze gasten. Daarnaast geniet u van vers gesneden fruit, zuivel en een variatie aan warme gerechten.

De Bilderberg Lunch®

De lunch is het moment dat u tot rust komt en nieuwe energie opdoet. Daarom is De Bilderberg Lunch afgestemd op uw energiebehoefte. Licht verteerbaar, ambachtelijk, vers en lokaal. Waarin uiteraard de typische Hollandse smaak niet ontbreekt. Bilderberg serveert de lunch zoals het bedoeld is; een lichte en culinaire beleving.

Het Bilderberg Diner

Het diner is hét moment om samen de dag door te nemen en tot rust te komen. Of in besloten kring het overleg voort te zetten. De Chef koks van Bilderberg bereiden een driegangendiner waarbij u zelf uw keuze maakt. Vlees, vis of vegetarisch. Met pure ingrediënten en vol smaak. Culinair genieten in een sfeervolle ambiance!

De Bilderberg Coffeecorner

Gedurende de dag onbeperkt keuze uit versgemalen koffie, cappuccino, espresso, koffie verkeerd of thee. Sterk of minder sterk, u bepaalt! Voor uw thee nu ook verse kruiden als munt voor extra energie, citroenmelisse als echte oppepper en salie voor de ontspanning. En chocolade callets om zelf verse chocholademelk te maken.