Eten en drinken

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf, juist buiten je bedrijf

Eet- en drinkconcepten

Wij vinden dat eetmomenten bijzonder zijn. Om energie op te doen, culinair te genieten en met elkaar in gesprek te zijn. Gezond, ambachtelijk, biologisch en lokaal zijn de elementen die je terugvindt in onze concepten. Speciaal ontwikkeld voor bijeenkomsten. Zodat je daarna weer met nieuwe energie aan de slag kunt.

De Bilderberg Coffeecorner

Gedurende de dag onbeperkt keuze uit versgemalen koffie, cappuccino, espresso, koffie verkeerd of thee. Sterk of minder sterk, jij bepaalt! Voor jouw thee nu ook verse kruiden als munt voor extra energie, citroenmelisse als echte oppepper en salie voor de ontspanning. En chocolade callets om zelf verse chocholademelk te maken.

Het Bilderberg Ontbijt

Het Bilderberg Ontbijt geeft u een veelzijdige start van de dag. Tijdens het ontbijt geniet u van verschillende broodjes en heeft u een rijke keuze aan beleg. Daarnaast geniet u van koffie en/of thee, sapjes, fruit, zuivel en diverse warme gerechten.

De Bilderberg Lunch®

De lunch is het moment dat je tot rust komt en nieuwe energie opdoet. Daarom is De Bilderberg Lunch afgestemd op jouw energiebehoefte. Licht verteerbaar, ambachtelijk, vers en lokaal. Waarin uiteraard de typische Hollandse smaak niet ontbreekt. Bilderberg serveert de lunch zoals het bedoeld is; een lichte en culinaire beleving.

Het Bilderberg Diner

Het diner is hét moment om samen de dag door te nemen en tot rust te komen. Of in besloten kring het overleg voort te zetten. De Chef koks van Bilderberg bereiden een driegangendiner waarbij je zelf jouw keuze maakt. Vlees, vis of vegetarisch. Met pure ingrediënten en vol smaak. Culinair genieten in een sfeervolle ambiance!